Matrassen outlet!

Wij van Matrasconcurrent verkopen uitsluitend goedkope matrassen. Goedkope prijzen hebben invloed op de kwaliteit van de matrassen. Dit is flauwekul! Wij bieden goedkope matrassen aan met een hoogwaardige kwaliteit. Een goedkope matras, bij onze matrassen outlet, waar je jaren van kunt genieten!

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij precies uit welke kwaliteitseisen ons assortiment moet bestaan. Mede door onze jarenlange ervaring en door onze kenniskring kunnen wij onze producten groot inkopen en voor absolute bodemprijzen doorverkopen!

 

Een win-win situatie! Waarbij de wensen van onze klanten voorop staan!

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

De matrassen van Matrasconcurrent hebben een lange levensduur van maar liefst 94%. Hierdoor kunnen wij een hoge, constante kwaliteit garanderen. Je bent verzekerd van een kwalitatief matras waar je jarenlang van kunt genieten. De levensduur van de matrassen is afhankelijk van de materialen waaruit het matras bestaat.

De gemiddelde levensduur van de verschillende soorten matrassen zijn:

  1. Koudschuim matrassen: 12 tot 15 jaar

  2. Polyether matras: 4 tot 6 jaar

  3. Traagschuim matras: 8 tot 10 jaar

  4. Natuur Latex matras: 7 tot 9 jaar

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 

Een goedkope matras van Matrasconcurrent komt zo goedkoop omdat wij geen gebruik maken van een kostbaar dealernetwerk. De vergelijkbare matrassen van de bekende merken zijn doorgaans 3 keer zo duur. Dit terwijl de matrassen kwalitatief weinig tot geen verschil kennen.

Bij merkmatrassen betaal je niet alleen voor de kwaliteit en de materialen van de matrassen, maar ook voor het merk dat ergens op een label van het matras staat. Het logo of de naam van het merk heeft geen toegevoegde waarde voor jou matras. Toch betaal je hierdoor ruim drie keer zoveel meer als bij Matrasconcurrent!

Waarom een matras uit de matrassen outlet van Matrasconcurrent?

Ons assortiment matrassen is erg groot. Hierdoor hebben wij voor iedereen een uniek matras die voldoet aan alle wensen en eisen. Door samen met onze medewerkers te overleggen kom je gegarandeerd tot de juiste keuze.

Wil je jouw matras online bestellen, maar wel gebruik maken van de kennis van onze medewerkers? Neem dan een kijkje bij onze “Matras Keuze Hulp”. Door middel van onze “Matras Keuze Hulp” proberen wij jou te helpen bij je online aankoop!

Een matras in een grote aankoop waar je jaren van moet genieten. In onze matrassen outlet bieden wij uitsluitend kwalitatieve en goedkope matrassen aan. Wij willen voorkomen dat je na enkele maanden al spijt krijgt van je aankoop. Daarom dat wij jou optimaal willen steunen tijdens het aankoopproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of meer hulp bij jouw keuze.  

Elke dag weer uitgerust wakker worden op jouw matras van Matrasconcurrent!

Soorten matrassen van Matrasconcurrent

Welk matras soort bij jou past is afhankelijk van je wensen en eisen. De meest voorkomende wensen zijn matrassen met een goede lichaamsondersteuning en een goede luchtventilatie. Matras soorten met goede lichaamsondersteuning zijn koudschuim matrassen, traagschuim matrassennatuurlijke latex matrassen en matrassen met pocketvering. Matrassen met een goede luchtventilatie zijn voornamelijk de koudschuim matrassen en natuurlijke latex matrassen.