-10%
Vanaf:  425,- 382,50
-10%
Vanaf:  425,- 382,50
-37%
Best getest!
Vanaf:  349,- 229,-
-37%
Best getest!
Vanaf:  339,- 215,10

Matrassen outlet!

In de matrassen outlet van Matrasconcurrent vind jij voordelig je nieuwe matras. Wij van Matrasconcurrent verkopen uitsluitend goedkope matrassen. Nu horen we je denken: “Goedkope matrassen? Lage prijzen hebben toch invloed op de kwaliteit van de  matrassen Dit is flauwekul! Wij bieden goedkope matrassen aan van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor haal jij voordelig een nieuw matras in huis. Een goedkoop matras waar je jaren van geniet, vind je in onze matrassen outlet!

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij precies wat consumenten belangrijk vinden en welke aspecten zij graag terugzien als zij een matras kopen. We weten precies wat de belangrijkste kwaliteitseisen zijn die gesteld worden. Mede dankzij onze jarenlange ervaring en door onze kenniskring kunnen wij onze producten groot inkopen en voor absolute bodemprijzen doorverkopen!

Een win-win situatie! Waarbij de wensen van onze klanten voorop staan!

-10%
Vanaf:  425,- 382,50
-10%
Vanaf:  425,- 382,50
-37%
Best getest!
Vanaf:  349,- 229,-
-37%
Best getest!
Vanaf:  339,- 215,10
-10%
-10%
-43%
Best getest!
Vanaf:  289,- 179,10
-48%
Vanaf:  198,- 107,10

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

De matrassen van Matrasconcurrent hebben een lange levensduur. Hierdoor kunnen wij een hoge, constante kwaliteit garanderen. Je bent verzekerd van een kwalitatief matras waar je jarenlang van geniet. De levensduur van de matrassen is afhankelijk van de materialen waaruit het matras bestaat. Om je te helpen bij je keuze vind je hieronder de gemiddelde levensduur van matrassen met verschillende vullingen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

De gemiddelde levensduur van matrassen

Koudschuim matras

12 tot 15 jaar

Traagschuim matras

8 tot 10 jaar

Natuur Latex matras

7 tot 9 jaar

Polyether matras

4 tot 6 jaar

Goedkoop matras kopen

Een goedkoop matras van Matrasconcurrent is voor een lage prijs te leveren, omdat wij geen gebruik maken van een (kostbaar) dealernetwerk. Hierdoor bespaar jij veel geld in vergelijking met het aanschaffen van een duur merkmatras. De vergelijkbare matrassen van de bekende merken zijn doorgaans 3 keer zo duur. Dit terwijl de matrassen kwalitatief weinig tot geen verschil kennen.

Bij merkmatrassen betaal je niet alleen voor de kwaliteit en de materialen van de matrassen, maar ook voor het merk dat ergens op een label van het matras staat. Het logo of de naam van het merk heeft geen toegevoegde waarde voor jouw matras. Toch betaal je hierdoor ruim drie keer zoveel als voor een matras bij Matrasconcurrent!

Waarom een matras uit de matrassen outlet van Matrasconcurrent?

Ons assortiment matrassen is erg groot. In onze matrassen outlet bieden wij uitsluitend goedkope matrassen van een hoge kwaliteit aan. Hierdoor hebben wij voor iedereen een uniek matras die voldoet aan alle wensen en eisen. Wil je jouw matras online bestellen, maar wel gebruik maken van de kennis van onze medewerkers? Neem dan een kijkje bij onze “Matras keuze hulp”. Door middel van onze “Matras keuze hulp” proberen wij jou te helpen bij je online aankoop!

Welk matras moet ik kiezen?

Naar de matraskeuzehulp

Soorten matrassen van Matrasconcurrent

Welk matras soort bij jou past is afhankelijk van je wensen en eisen. De meest voorkomende wensen zijn matrassen met een goede lichaamsondersteuning en een goede luchtventilatie. Matras soorten met goede lichaamsondersteuning zijn koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, natuurlijke latexmatrassen en matrassen met pocketvering. Matrassen met een goede luchtventilatie zijn voornamelijk de koudschuim matrassen en natuurlijke latexmatrassen.

Bekijk alle matrassen

Extra hulp nodig?

Een matras is een grote aankoop waar je jaren van moet genieten. Wij willen voorkomen dat je na enkele maanden al spijt krijgt van je aankoop. Daarom dat wij jou optimaal willen steunen tijdens het aankoopproces. Kom je er alsnog niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts voor meer informatie of hulp bij het uitzoeken van een matras. Door samen met onze medewerkers te overleggen kom je gegarandeerd tot de juiste keuze.

Neem contact op