natuur

Natuurlatex matrassen

Het natuurlatex matras is de crème de la crème onder de matrassen. Deze Nederlandse matrassen zijn vervaardigd uit zuiver natuurlatex (rubber). Het natuurlatex matras is zeer veerkrachtig en soepel. Samen met het puntelastische materiaal waarvan het matras gemaakt is, zorgt dit voor een comfortabel en soepel matras, dat zich gemakkelijk naar het lichaam vormt. Daarbij wordt het matras ook volledig duurzaam ontwikkeld. Wil je alles te weten komen over natuurlatex matrassen? Lees dan verder op deze pagina en bekijk ons assortiment natuurlatex matrassen.

Wat is een natuurlatex matras?

Latex is eigenlijk niets anders dan rubber. Een natuurlatex matras wordt dan ook gemaakt van rubber afkomstig van de rubberboom. Doordat latex een natuurproduct is, heeft het een antibacteriële en schimmelwerende werking. Daarnaast kenmerkt latex zich door zijn veerkrachtige en soepele materiaal, met een hoge rekbaarheid en flexibiliteit. Het puntelastische materiaal zorgt ervoor dat het matras zich gemakkelijk naar het lichaam vormt. Al met al is het natuurlatex matras een zeer comfortabel, soepel matras dat op een duurzame manier ontwikkeld is.

Eigenschappen en voordelen natuurlatex matrassen

Latex is een natuurproduct: latex matrassen kunnen uit een mengsel van natuurlijk latexaandeel en synthetisch latexaandeel bestaan. De door ons aangeboden natuurlatex matrassen hebben geen vulstoffen en zijn volledig vervaardigd uit latex. Geschikt voor mensen met allergieën: latex is van nature antiallergisch en schimmelwerend. Dit maakt natuurlatex matrassen uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Uitstekende puntelasticitijd: latex is zeer elastisch en soepel materiaal. Dit zorgt ervoor dat het matras zich perfect naar het lichaam vormt. Goede warmteregulatie: De warmteregulatie van het natuurlatex materiaal is goed in balans waardoor het zeer prettig is. Een goede tijk kan ervoor zorgen dat het klimaat optimaal is. Zeer hygiënisch: De antiallergische en schimmelwerende eigenschappen maken het matras zeer hygiënisch. In combinatie met een uitwasbare tijk zorgt dit voor een perfect, gezond slaapklimaat. Ventilatiekanalen: De zijkant van het matras bevat slimme ventilatiekanalen, wat resulteert in een goede ventilatie.
Natuurlatex Matrassen

Kiezen voor een natuurlatex matras

Kies je voor een natuurlatex matras, dan kies je voor een zeer comfortabel, hygiënisch matras dat duurzaam ontwikkeld is. Wij van Matrasconcurrent hebben een uitgebreid assortiment aan natuurlatex matrassen, die hier eenvoudig online te bestellen zijn. Mocht je nog vragen hebben over onze natuurlatex matrassen of graag extra informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien je graag van informatie. Contact opnemen