Wij zijn Matrasconcurrent

De grootste slaapspecialist van Noord-Nederland

Over Matrasconcurrent

Bij Matrasconcurrent geloven wij sinds 1989 dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Wij zijn er trots op dat wij iedereen, ongeacht het budget, de mogelijkheid bieden om lekker te kunnen slapen. 

Onze reis begon in 1989, toen wij zijn gestart met de verkoop van matrassen. Door de jaren heen hebben we ons assortiment uitgebreid met onze eigen productlijn van matrassen, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden en alles wat je je maar kunt bedenken op het gebied van slapen. Inmiddels hebben wij meer dan 1 miljoen mensen mogen verblijden met een goede nachtrust! 

Met onze drie fysieke winkels en een webshop zijn wij altijd dichterbij dan je denkt. Of je nu persoonlijk advies wilt in een van onze winkels of liever online shopt, wij denken altijd met je mee en staan klaar om je te voorzien van het beste advies. 

Bij Matrasconcurrent hebben wij maar één doel: jou voorzien van een goede nachtrust, elke nacht opnieuw. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden, zodat jij kunt genieten van een comfortabele slaapervaring. Kom langs in één van onze winkels of bezoek onze webshop en ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten voor Matrasconcurrent hebben gekozen. 

Welkom bij Matrasconcurrent, waar jouw slaapcomfort onze prioriteit is! 

100 nachten proefslapen

Ontdek jouw perfecte matras

Gratis thuisbezorgd

Bij bestellingen vanaf €35,-

Gespreid betalen mogelijk

Betaal gespreid met Spraypay

Hoogste kwaliteitsgarantie

Nederlands fabrikaat

Proefslapen

Bij Matrasconcurrent streven we ernaar om jou de garantie te bieden voor een goede nachtrust. Wanneer je bij ons een aankoop doet, geven wij je de mogelijkheid om proef te slapen. Dit betekent dat je jouw aankoop kunt uitproberen en ervaren voordat je definitief beslist. Zo ben je gegarandeerd dat je geen miskoop doet en kun je met een gerust hart de juiste keuze maken. Wil je meer weten over ons proefslapen?

Assortiment

Dankzij grootschalige inkoop en directe samenwerking met onze eigen fabrieken, bieden wij hoogwaardige producten tegen de laagste prijs van Nederland! Of je nu op zoek bent naar een boxspring, een (top)matras of iets anders op het gebied van slapen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Naast de bekende merken die wij verkopen zoals Caresse, Norma, Mahoton en Hotel Chique hebben we ook een huiscollectie. Alle producten van de Matrasconcurrent huiscollectie worden in Nederland gemaakt in onze eigen fabrieken. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit waarborgen en toch onze prijzen laag houden.

Milieuvriendelijk slapen

Bij Matrasconcurrent worden al onze producten op een milieuvriendelijke manier vervaardigd, in overeenstemming met de Nederlandse normen. Dit is een exclusief kenmerk van ons bedrijf! Onze matrassen zijn bijvoorbeeld allemaal vrij van CFK’s en tijdens het productieproces worden er geen schadelijke chemische stoffen gebruikt die nadelig kunnen zijn voor je gezondheid.

Fysieke winkels

Bij het aanschaffen of vernieuwen van je slaapinrichting kan het prettig zijn om advies te ontvangen van onze slaapexperts om de juiste keuze te maken. Onze slaapadviseurs kunnen je uiteraard van advies voorzien in onze fysieke winkels maar ook zeker online. Neem contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen voorzien van advies.

Bedrijfsgegevens

Matrasconcurrent B.V. 

Industrieweg 11 
7949 AJ, Rogat 

Telefoonnummer: 085-0239644 
E-mailadres: info@matrasconcurrent.com 

KvK-nummer: 86328956 
Btw-identificatienummer: NL8639.32.538.B01

Bezoek onze winkels

Matrasconcurrent heeft 3 fysieke winkels, in Rogat, Slagharen en Zwolle.

Rogat

Industrieweg 11
7949 AJ Rogat

Slagharen

Coevorderweg-Noord 22
7776 BW Slagharen

Zwolle

Grote Voort 7-9
8041 AM Zwolle