Matras 70×220

Het matras 70×220 is speciaal ontworpen om jou het beste slaapcomfort te bieden in combinatie met de perfecte afmetingen. Als je op zoek bent naar een matras voor een eenpersoonsbed, is een matras 70×220 de perfecte keuze. Bovendien past de lengte perfect bij mensen die wat langer zijn. We geven je graag meer informatie over de voordelen van een matras 70×220 en de uitstekende kwaliteit die je bij ons kunt verwachten.

Voordelen matras 70×220

Het matras 70×220 biedt tal van voordelen die bijdragen aan een goede nachtrust. Ten eerste is dit matras ideaal voor mensen die behoefte hebben aan extra lengte. Met een lengte van 220 centimeter is er voldoende ruimte om je volledig uit te strekken en comfortabel te slapen. Daarnaast biedt het matras 70×220 optimale ondersteuning dankzij de hoogwaardige materialen en constructie. Of je nu kiest voor koudschuim, pocketvering, polyetherschuim of traagschuim: elk type matras zorgt voor de juiste drukverdeling en een gezonde slaaphouding. Met onze matrassen geniet je dus van het ultieme slaapcomfort.

Soorten en varianten van matras 70×220

Bij Matrasconcurrent hebben we een breed scala aan soorten matrassen beschikbaar in de maat 70×220. Elk type matras heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Als je op zoek bent naar een matras met uitstekende veerkracht en ventilatie, is koudschuim een goede keuze. Pocketveringmatrassen bieden daarentegen optimale ondersteuning dankzij individueel verpakte pocketveren die zich aanpassen aan je lichaam. Polyetherschuim matrassen zijn duurzaam en bieden goede stabiliteit. En natuurlijk hebben we ook traagschuimmatrassen die zich aanpassen aan je lichaamstemperatuur en gewicht, voor ultiem comfort.

Onderhouden van een matras 70×220

Om zo lang mogelijk van je matras 70×220 te kunnen genieten, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Allereerst raden we je aan om regelmatig het matras te luchten door het beddengoed open te slaan en het matras bloot te stellen aan frisse lucht. Hierdoor kan vocht verdampen en blijft het matras fris. Daarnaast is het aan te raden om een matrasbeschermer te gebruiken, zodat het matras beschermd is tegen vlekken en vuil. Verwijder eventuele vlekken zo snel mogelijk met een mild schoonmaakmiddel en vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën. Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, behoudt het matras 70×220 zijn kwaliteit en comfort gedurende vele jaren.

Matras 70×220 bestellen bij Matrasconcurrent

Ben je overtuigd van de vele voordelen van het matras 70×220? Bestel dan vandaag nog bij Matrasconcurrent en ervaar het ultieme slaapcomfort. Al onze matrassen 70×220 zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de juiste ondersteuning. Probeer nu 100 nachten uit en profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de € 35,-. Bovendien vind je bij ons regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen die het nog aantrekkelijker maken om bij ons te bestellen. Heb je nog vragen? Stel ze aan onze klantenservice. Dankzij ruim 35 jaar ervaring weten wij altijd het juiste matras te koppelen aan ieder type slaper.

Tot snel bij Matrasconcurrent!