Matras 80×190

Ben je op zoek naar een compact eenpersoonsmatras? Misschien voor een kinderkamer, een kleine studentenkamer of een logeerbed? Wat je situatie ook is, bij Matrasconcurrent vind je het perfecte matras met de afmetingen van 80×190. Ontdek onze uitgebreide selectie matrassen 80×190, beschikbaar in diverse soorten, zodat je altijd de juiste ondersteuning vindt die je lichaam nodig heeft.

Soorten matrassen 80×190

In ons uitgebreide assortiment aan eenpersoonsmatrassen vind je diverse soorten matrassen. Denk hierbij aan matrassen gevuld met traagschuim, koudschuim, polyether schuim, en natuurlatex. Ook bieden we matrassen met pocketvering. Bekijk hier de voordelen en verschillen van de matrasvullingen:

Traagschuim

Traagschuim is een schuim dat gemaakt is van Plyerethaan die langzaam terugkeer naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer er op gelegen is. Het grootste voordeel van traagschuim is dat het zich door de temperatuurgevoeligheid perfect vormt naar jouw lichaam. Hierdoor worden spierklachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten verlicht. Ook komt kuilvorming niet voor en biedt traagschuim drugverlaging. De levensduur van een traagschuim matras is lang (gemiddeld 10 jaar).

Koudschuim

Een koudschuim matras staat bekend om zijn goede ventilatie en vochtregulatie. Dankzij de veerkrachtige eigenschappen van koudschuim zorgt je matras voor fantastisch comfort en support. Daarnaast heeft een koudschuim matras de langste levensduur van alle matrassen en gaan ze gemiddeld wel 12 tot 15 jaar mee.

Polyetherschuim

Met een polyether matras kies je voor een goed basismatras voor elke portomonnee. Een polyether matras houdt de warmte van je lichaam goed vast, zijn licht van gewicht en bieden een goede veerkracht. Deze matrassen zijn daarom zeer geschikt voor kinderbedden, logeerbedden, boten en caravans.

Natuurlatex

Natuurlatex matrassen noemen we ook wel de crème de la crème onder de matrassen. Een natuurlatex matras wordt namelijk vervaardigd uit zuiver natuurlatex (rubber) en is zeer veerkrachtig en soepel. Zo is het een natuurlijk en daarmee duurzaam product en is het zeer hygienisch. Daarnaast is het anti-allergisch en heeft het een groot aanpassingsvermogen en goede puntelasticiteit, waardoor het drukverlagend werkt en perfecte ondersteuning biedt.

Pocketvering

Met een pocketvering matras kies je voor ultiem comfort en ondersteuning. Dankzij de afzonderlijke pocketveren wordt elk onderdeel van je lichaam op de best mogelijke manier gedragen. Een pocketvering matras is uitermate geschikt als je het snel warm hebt, veel transpireert en houdt van een lekker stivig maar comfortabel matras.

Het juiste matras vinden

Elke matras heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Daarom is er voor elk lichaam een geschikt matras, omdat elk lichaam weer andere ondersteuning nodig heeft. Bovendien heeft iedereen een andere slaaphouding. Onze eenpersoonsmatrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug- als buikslapers. Rugslapers genieten bijvoorbeeld van een stevig en drukverlagend matras van traagschuim, terwijl zijslapers meer comfort vinden in een stevig koudschuimmatras of een matras met pocketvering.

Slaapklimaat

Voor mensen die het snel warm hebben of veel transpireren, raden we een matras aan met goede ventilatie, zoals een matras gevuld met koudschuim of een matras met pocketvering.

Voor de echte koukleumen is een traagschuim matras weer ideaal. Dit matras staat bekend om zijn uitstekende drukverlaging en warmte-isolatie. Heb je last van allergieën zoals huisstofmijt? Kies dan voor een speciaal anti-allergie matras, zoals onze matrassen van natuurlatex. Deze matrassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een antibacteriële en schimmelwerende werking.

Matras 80×190 van hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Omdat je niet elk jaar een nieuw matras koopt, is het fijn als deze zo lang mogelijk meegaat. Gemiddeld gaat een matras zo’n 8 tot 10 jaar mee. Kies daarom voor een matras van goede kwaliteit. Bij Matrasconcurrent ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig matras.

Matras 80×190 bestellen bij Matrasconcurrent

Het matras gevonden die perfect geschikt is voor jouw bed? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog bij Matrasconcurrent. Eerst een matras testen? Geen probleem! Bij ons mag je 100 dagen gratis proefslapen. Daarnaast bezorgen wij jouw nieuwe matras 80×190 ook nog eens gratis aan huis. Daarnaast ben je ook van harte welkom in een van onze winkels, om het matras eerst uit te proberen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij je altijd voorzien van deskundig advies en helpen bij het vinden van het juiste matras die voldoet aan al jouw wensen.