Home » Boxspring leasen

Boxspring leasen

Je boxspring liever niet in een keer betalen?

Een aantal aanbieders van boxsprings biedt tegenwoordig de optie aan om een boxspring te leasen. Bij Matrasconcurrent doen we dat, uit het oog van klantvriendelijkheid, niet. De optie die we wel aanbieden bij het kopen van een boxspring, is die van gespreid betalen via SprayPay. Lees snel verder om te zien wat de voordelen zijn van gespreid betalen.

Nadelen van een boxspring leasen

Hogere kosten door hoge restwaarde

Wanneer je een boxspring wilt leasen, houdt dat in dat je dit product als het ware huurt van de verkopende partij. Aan het einde van de leasetermijn, kun je het bed kopen tegen de restwaarde. Deze restwaarde valt in sommige gevallen hoog uit, waardoor je in totaal veel geld kwijt bent aan de hele leaseconstructie.

Maandelijkse servicekosten

Een ander nadeel van het leasen van een boxspring is dat je in veel gevallen maandelijks voor servicekosten betaalt, als voorschot op toekomstige reparaties. Bij Matrasconcurrent zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Bevalt één van onze boxsprings je toch onverhoopt niet? Dan kun je gebruikmaken van onze omruilgarantie van zestig dagen!

Voordelen van gespreid betalen

Snelle beoordeling van de aanvraag

Wanneer jij tijdens het bestelproces aangeeft dat je gespreid wil betalen, wordt dit online beoordeeld door SprayPay. Daardoor weet jij binnen enkele seconden al of je in aanmerking komt voor een krediet van SprayPay. Wanneer deze aanvraag akkoord is, hoef je alleen de levering nog af te wachten. Vanaf dan kun je genieten van jouw aankoop.

Boxspring is na de looptijd volledig van jou

Het is hierboven al even benoemd. In het geval van het leasen van een boxspring, is de boxspring na het leasen nog geen eigendom van jou. Je kunt er in zo’n geval slechts voor kiezen om het bed tegen de (hoge) restwaarde te kopen. Na het gespreid betalen op Matrasconcurrent is de boxspring wél volledig van jou.

Steun een goed doel

Wanneer jij op tijd de gekochte boxspring afbetaalt, wordt een gedeelte van het aankoopbedrag gedoneerd aan een goed doel. Vooraf heeft SprayPay drie goede doelen vastgesteld, vanuit daar kun je zelf kiezen welk goed doel het beste bij jou past. Op die manier kun je met het gespreid betalen van een boxspring dus ook nog een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Gemakkelijk en snel gespreid betalen

Het betalen via SprayPay werkt gemakkelijk en snel. Wanneer je de boxspring in je winkelwagen hebt geplaatst, kun je vervolgens kiezen voor de optie ‘SprayPay’ oftewel betalen in termijnen. In zo’n geval betaalt SprayPay het artikel, waarna jij dit in termijnen terugbetaalt. Na dertig dagen wordt het eerste maandbedrag via automatische incasso geïncasseerd.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over het gespreid betalen van een boxspring? Neem dan contact met ons op! Wij lichten je graag in over de mogelijkheden. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om langs te komen in één van onze vestigingen. In dat geval kun je onze boxsprings ook eens in het echt bekijken.