Matras 80 x 210

Bij Matrasconcurrent willen we dat iedereen geniet van een optimale nachtrust, zowel groot als klein. Een te kort matras kan zorgen voor korte nachten. Bijvoorbeeld wanneer je voeten uitsteken en je hierdoor koude voeten krijgt waardoor het moeilijk wordt om comfortabel in slaap te vallen. Je lichaam wordt zo niet goed ondersteunt en dit kan leiden tot vervelende klachten. Daarnaast ben je constant bezig met het aanpassen van je slaappositie om te voorkomen dat je voeten over de rand bungelen. Zorg er daarom altijd voor dat je een matras koopt die lang genoeg is. Jouw extra lange matras in 80×210 vind je hier.

Matras 210×80 voor zowel één als twee personen

De meest voorkomende lengtemaat voor een matras is 200 cm. Maar als je lang bent mis je vaak net dat stukje extra. Bij Matrasconcurrent bieden we je dit stukje extra comfort. Een matras in 80×210 is in principe een eenpersoonsmatras en geschikt voor een eenpersoonsbed. Maar ook wanneer je een tweepersoonsbed hebt van 160 x 210 kun je met deze maat matras uit de voeten en er twee aanschaffen. Het voordeel van twee losse matrassen is dat je ze gemakkelijker om kunt draaien. Daarnaast kun je op deze manier zelf beslissen hoe je slaapt en het comfort kiezen dat jij nodig hebt om je nacht goed door te komen.

Matras voor de schone slaapster

Soms kan het kiezen van een goed matras best een opgave zijn. Bijvoorbeeld wanneer je moet dealen met vervelende allergieën of last hebt van een huidaandoening als eczeem. Een zo schoon mogelijk matras in 80×210 is hierbij wenselijk. Ook daar hebben we bij Matrasconcurrent over nagedacht. Onze natuurlatex matrassen zijn zowel antibacterieel en schimmelwerend, waardoor dit een echte hygiëne topper is. Ben je allergisch voor huisstofmijt? Dan is dit de perfecte matras. Doordat de beestjes zich niet kunnen voeden met schimmels, nestelt deze zich niet in dit type 80 x 210 matras. Dit maakt de matras hypoallergeen en zeer geschikt voor de gevoelige slaper.

Matras kopen in 70 bij 200?

Je nieuwe matras koop je bij ons zonder slapeloze nachten. Want met een proefperiode van 60 dagen weet je zeker of jij en je matras bij elkaar passen. Nog meer comfort ervaren? Bekijk dan ook eens onze collectie matras toppers. Zo bescherm je niet alleen je matras, maar dicht je ook gelijk de geul tussen jullie twee matrassen zodat je hier niet langer in wegzakt wanneer je weer eens te ver naar de zijkant bent gerold!

Bezoek een van onze winkels

Dankzij ons grote assortiment aan 80×210 cm matrassen vind je bij ons altijd een geschikt matras.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil een matras komen testen? Dan ben je altijd van harte welkom in een van onze winkels. Je vindt ons in Zwolle, Slagharen en Rogat.

Tot snel bij Matrasconcurrent!