Onze goedkoopste matrassen

-50%
Vanaf:  169,- 89,10
-51%
Vanaf:  198,- 98,10
-55%
Vanaf:  250,- 116,10
-46%
Vanaf:  239,- 152,10
-10%
Vanaf:  69,- 62,10
-43%
Best getest!
Vanaf:  289,- 179,10
-10%
Vanaf:  109,- 98,10
-20%
Vanaf:  199,- 179,10
-37%
Best getest!
Vanaf:  339,- 215,10
-10%
Vanaf:  64,95 58,46
-20%
Vanaf:  279,- 224,10
-10%
Vanaf:  189,- 170,10

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Mensen denken vaak dat de prijzen en de kwaliteit van producten hand in hand gaan. Oftewel, hoe goedkoper het product is, des te minder zal de kwaliteit zijn. Dit is echter een onjuiste aanname, en Matrasconcurrent is daar het bewijs van!

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies aan welke kwaliteitseisen onze producten moeten voldoen. Op basis van deze ervaring en door onze connecties kunnen wij onze producten groot inkopen en voor absolute bodemprijzen doorverkopen! Een win-winsituatie, waarbij de wensen van onze klanten voorop staan!

Verschil tussen onze goedkope en andere dure matrassen

Het verschil tussen een goedkoop en duur matras merk je vaak pas als je op het matras ligt. Het duurste matras is niet per definitie het beste matras. Dat heb je wellicht zelf ook al gemerkt. Matrassen van grote merken zijn duur vanwege de naam en de marketing. Wij kopen onze matrassen direct in bij een Nederlandse fabrikant. Hierdoor is eigenlijk alles mogelijk. De kwaliteit van onze matrassen is vergelijkbaar, maar we kunnen ze tegen een lagere prijs aanbieden. Goedkope betaalbare matrassen van hoge kwaliteit vind je bij Matrasconcurrent!

Welk matras moet ik kiezen?

Naar de matras keuzehulp

Op zoek naar specifieke afmetingen?

Ben je op zoek naar goedkope matrassen in specifieke afmetingen? Zoek je bijvoorbeeld een goedkoop matras in 140 x 200? Of in de afmeting 80 x 200? Of in 160 x 220? Matrasconcurrent heeft ze allemaal in het assortiment. Gebruik de filters in onze webshop om te filteren op de afmeting die jij nodig hebt. Of gebruik de linkjes om direct te filteren op de meest gezochte afmetingen.

Bekijk alle afmetingen

Soorten matrassen van Matrasconcurrent

Welk matrassoort het beste bij jou past, is afhankelijk van je wensen en eisen. De meest voorkomende wensen zijn matrassen met een goede lichaamsondersteuning en een goede luchtventilatie. Enkele matrassoorten met goede lichaamsondersteuning zijn koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, natuurlijke latex matrassen en matrassen met pocketvering. Onder deze matrassen hebben koudschuim matrassen en natuurlijke latex matrassen ook nog eens een goede luchtventilatie. Lees daarover meer in ons artikel “Wat is koudschuim?”.

Goedkope topmatrassen

KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE
KORTINGSCODE: TAXFREE

Naast goedkope matrassen vind je bij Matrasconcurrent ook goedkope topmatrassen, ook wel topdekmatrassen of matrastoppers genoemd. Deze toppers zorgen ervoor dat jij nóg beter ligt en dat jouw onderliggende matras hygiënischer is en een langere levensduur heeft. Bekijk hieronder direct een greep uit ons assortiment aan goedkope topmatrassen of navigeer via het hoofdmenu naar alle topmatrassen.

De eigenschappen van onze goedkope matrassen

Onze matrassen staan bekend om de volgende eigenschappen: vochtvrij, verkoelend, drukverlagend en een hoog ligcomfort.

  1. Hoog ligcomfort
  2. 100% Anti-allergisch slapen
  3. Optimale vochtverwerking
  4. Gegarandeerd lange levensduur
  5. Perfecte lichaamsondersteuning

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

De goedkope matrassen van Matrasconcurrent hebben een hoge, constante kwaliteit. Met deze kwaliteit wordt een lange levensduur gegarandeerd. De prijzen van onze matrassen liggen zo laag, omdat wij geen gebruik maken van een kostbaar dealer netwerk. Andere aanbieders bieden vergelijkbare matrassen van bekende merken aan voor doorgaans drie keer onze prijs, terwijl dat de matrassen kwalitatief weinig tot geen verschil kennen.

Het is een feit dat je bij ‘dure’ merken niet alleen voor de kwaliteit en de materialen van de matrassen betaalt, maar ook voor het merk dat ergens op een label van het matras staat. Het logo of de naam van het merk heeft geen toegevoegde waarde voor jouw matras. Toch betaal je hierdoor drie keer zoveel als bij Matrasconcurrent!

Goedkope eenpersoons matrassen

Ben je op zoek naar een eenpersoons matras? Het is belangrijk dat je een goed passend matras hebt. Wij hebben een ruim aanbod aan matrassen voor eenpersoonsbedden. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, afmeting en varianten. Hierdoor heb je genoeg opties om een geschikt matras te vinden voor op jouw bed. Een eenpersoonsmatras heeft veelal een afmeting van 80 x 200 centimeter of 90 x 200 centimeter. Er zijn echter nog veel meer afmetingen verkrijgbaar. Heeft jouw bed een speciale afmeting? We leveren ook maatwerk.

Goedkope tweepersoonsmatrassen

Ook voor een goedkoop tweepersoonsmatras ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres. Matrassen voor twee personen starten over het algemeen bij een afmeting van 140 x 200 centimeter of 160 x 200 cm. Een ander zeer populair model is het matras met een afmeting van 180 x 200 centimeter. De ene persoon slaapt nu eenmaal lekkerder op een zacht matras, terwijl de ander een goede nachtrust krijgt op een hard matras. Hierom zijn de tweepersoonsmatrassen in verschillende varianten beschikbaar.

-50%
Vanaf:  169,- 89,10
-38%
+ Extra korting!
Vanaf:  109,- 69,-
-40%
+ Extra korting!
Vanaf:  149,- 89,-
-51%
Vanaf:  198,- 98,10
-55%
Vanaf:  250,- 116,10
-10%
Vanaf:  14,95 13,46
-46%
Vanaf:  239,- 152,10
-45%
+ Extra korting!
Vanaf:  209,- 119,-
-10%
Vanaf:  69,- 62,10
-43%
Best getest!
Vanaf:  289,- 179,10
-34%
Vanaf:  99,- 67,46
-10%
Vanaf:  109,- 98,10

Waarom een goedkoop matras bij
Matrasconcurrent kopen?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment matrassen. Daarnaast kun je je laten adviseren door onze deskundige medewerkers. Wij denken graag met je mee en helpen je met het vinden van het matras dat voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Het kan ook zo zijn dat je liever je matras online bestelt, maar tegelijkertijd wel gebruik wilt maken van de kennis van onze medewerkers. Navigeer in dat geval op onze website naar de “Matras Keuze Hulp”. Door middel van onze “Matras Keuze Hulp” proberen wij jou te helpen bij je online aankoop! Een matras is een aankoop waar je jaren van wilt genieten. Wij doen er daarom dus ook alles aan om jou te voorzien van het meest geschikte matras voor jou. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of meer hulp bij het maken van jouw keuze.

Goedkoop boxspring matras kopen

Is het matras van je boxspring aan vervanging toe? Een boxspring is beschikbaar in verschillende afmetingen. Daarom is het verstandig om allereerst de afmeting van het matras te bepalen. Een boxspring matras is verkrijgbaar in veel verschillende maten en varianten. Met een boxspring matras zorg je voor een optimale nachtrust en word je energieker wakker. Hulp nodig bij het kiezen van het matras? Neem dan contact met ons op!

Goedkoop matras uitproberen?

Proefliggen op een matras?

Om te bepalen of een goedkoop matras van Matrasconcurrent geschikt is voor jou kan eigenlijk alleen door er zelf op te liggen. Dus mocht je twijfelen over welk matras je wilt, kom dan eens langs in een van onze showrooms. Hier kun je gerust de matrassen uitproberen en ervaar je zelf hoe ze aanvoelen.

60 nachten proefslapen!

Waar kan je ons vinden?

Wij zijn te vinden in Slagharen, Zwolle en Rogat. Woon je niet in de buurt maar wil je het matras uitproberen? Ook dat is mogelijk. Bestel daarvoor direct het matras dat jij voor ogen hebt. Mocht je het matras eenmaal in huis hebben dan kun je tot drie weken proefslapen. Hierdoor heb je alle tijd om het matras op je eigen bed te testen.

Wil je graag advies of heb je en vraag?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Boxspring Mallorca Tweepersoons

Beste prijs-kwaliteit

Slaap er nu een maand op en voorlopig zeer tevreden! Na veel vergelijken leek deze de beste qua prijs-kwaliteit. Aangenaam harde matras.

– Anoniem

Goed betaalbaar

Onverwachts op zoek naar een goed betaalbaar matras. Via Facebook vonden we Matras Concurrent lekker dicht in de buurt. Geweldig geholpen, mooie betaalbare prijzen.

– André en Hilma