Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Mensen denken vaak dat de prijzen en de kwaliteit van producten hand in hand gaan. Oftewel, hoe goedkoper het product is, des te minder zal de kwaliteit zijn. Dit is echter een onjuiste aanname, en Matrasconcurrent is daar het bewijs van!

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies aan welke kwaliteitseisen onze producten moeten voldoen. Op basis van deze ervaring en door onze connecties kunnen wij onze producten groot inkopen en voor absolute bodemprijzen doorverkopen! Een win-winsituatie, waarbij de wensen van onze klanten voorop staan!

Lees meer over ons
kwaltiteits matras goedkope prijs

Soorten matrassen van Matrasconcurrent

Welk matrassoort het beste bij jou past, is afhankelijk van je wensen en eisen. De meest voorkomende wensen zijn matrassen met een goede lichaamsondersteuning en een goede luchtventilatie. Enkele matrassoorten met goede lichaamsondersteuning zijn koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, natuurlijke latex matrassen en matrassen met pocketvering. Onder deze matrassen hebben koudschuim matrassen en natuurlijke latex matrassen ook nog eens een goede luchtventilatie. Lees daarover meer in ons artikel “Wat is koudschuim?”.

Op zoek naar specifieke afmetingen?

Ben je op zoek naar goedkope matrassen in specifieke afmetingen? Zoek je bijvoorbeeld een goedkoop matras in 140 x 200? Of in de afmeting 80 x 200? Of in 160 x 220? Matrasconcurrent heeft ze allemaal in het assortiment. Gebruik de filters in onze webshop om te filteren op de afmeting die jij nodig hebt. Of gebruik de linkjes om direct te filteren op de meest gezochte afmetingen.

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

De goedkope matrassen van Matrasconcurrent hebben een hoge, constante kwaliteit. Met deze kwaliteit wordt een lange levensduur gegarandeerd. De prijzen van onze matrassen liggen zo laag, omdat wij geen gebruik maken van een kostbaar dealer netwerk. Andere aanbieders bieden vergelijkbare matrassen van bekende merken aan voor doorgaans drie keer onze prijs, terwijl dat de matrassen kwalitatief weinig tot geen verschil kennen.

Het is een feit dat je bij ‘dure’ merken niet alleen voor de kwaliteit en de materialen van de matrassen betaalt, maar ook voor het merk dat ergens op een label van het matras staat. Het logo of de naam van het merk heeft geen toegevoegde waarde voor jouw matras. Toch betaal je hierdoor drie keer zoveel als bij Matrasconcurrent!

Waarom een goedkoop matras bij Matrasconcurrent kopen?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment matrassen. Daarnaast kun je je laten adviseren door onze deskundige medewerkers. Wij denken graag met je mee en helpen je met het vinden van het matras dat voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Het kan ook zo zijn dat je liever je matras online bestelt, maar tegelijkertijd wel gebruik wilt maken van de kennis van onze medewerkers. Navigeer in dat geval op onze website naar de “Matras Keuze Hulp”. Door middel van onze “Matras Keuze Hulp” proberen wij jou te helpen bij je online aankoop! Een matras is een aankoop waar je jaren van wilt genieten. Wij doen er daarom dus ook alles aan om jou te voorzien van het meest geschikte matras voor jou. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of meer hulp bij het maken van jouw keuze.

De eigenschappen van onze goedkope matrassen

Onze matrassen staan bekend om de volgende eigenschappen: vochtvrij, verkoelend, drukverlagend en een hoog ligcomfort.

  1. Hoge ligcomfort
  2. 100% Anti-allergisch slapen
  3. Optimale vochtverwerking
  4. Gegarandeerd lange levensduur
  5. Perfecte lichaamsondersteuning

Elke dag weer uitgerust wakker worden op jouw goedkope matras van Matrasconcurrent!