Matras 70×210

Een matras 70 x 210 is een ruim eenpersoonsmatras. Deze matras is 10 cm breder dan de standaard 70 x 210 matras die we verkopen. Hierdoor heb je net even iets meer ruimte wanneer je ‘s nachts verandert van slaaphouding of je omdraait. En heb je een bed van 140 x 210, dan kun je er ook voor kiezen om een matras 70 x 210 tweemaal aan te schaffen. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde behoeftes wanneer het aankomt op comfort en ondersteuning waaraan een matras 70 x 210 moet voldoen. Op die manier kunnen jij en je partner los van elkaar het perfecte matras kiezen. Het is dan ook voor iedereen anders welk matras 70 x 210 de beste keuze is.

Houd je lichaam warm met het juiste matras 70×210

Wist je dat we bij matrasconcurrent een matras 70 x 210 verkopen die perfect is voor jou als koukleum? Wanneer je vaak last hebt van stijfheid in de ochtend of het snel koud hebt, is een matras 70 x 210 gemaakt van latex de beste keuze. Latex matrassen hebben namelijk een minder goede ventilatie. Hierdoor isoleert dit type matras de warmte goed zodat je heerlijk warm de nacht doorbrengt in je bed. Daarnaast ligt een latex matras zeer comfortabel en is deze hypoallergeen. Ondanks de mindere ventilatie, is deze matras 70 x 210 dus zeer hygiënisch en zullen bacteriën en huisstofmijt zich niet hechten aan een latex matras.

70×210 matras regelmatig omkeren?

Wanneer je matras 70 x 210 dezelfde afwerking heeft aan beide kanten, is het mogelijk om je matras helemaal om te draaien. Hiermee bedoelen we dus het onderste deel naar boven leggen (omkeren). Op die manier belast je niet steeds hetzelfde deel van de matras en zorg je ervoor dat de druk goed verdeeld wordt over de gehele matras 70 x 210. Hierdoor is er minder kans op eventuele kuilvorming en zal je matras langer meegaan. Daarnaast heeft omdraaien als voordeel dat de onderkant van het matras 70 x 210 zo ook beter kan ventileren. Dit is zeker van belang wanneer je bijvoorbeeld een boxspring hebt. Deze hebben een dichte bodem, waardoor de onderkant van het matras 70 x 210 afgesloten zal worden en hier moeilijker lucht bij kan komen. Over het algemeen is het raadzaam om je matras 70 x 210 na circa 3-6 maanden om te keren.

Matras kopen 70×210 bij Matrasconcurrent

Droom je van een goede nachtrust? Een goede nachtrust is essentieel voor onze algemene gezondheid en welzijn. Bij vele slapers onder onders is de kwaliteit van de slaap beneden peil. Met een goed matras 70 x 210 van matrasconcurrent begin jij je nacht goed. Service staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor je ook na het kopen van je nieuwe 70 x 210 matras nog bij ons terecht kan. Doordat je bij ons de kans hebt om je matras 70 x 210 eerst 60 nachten uit te testen, kun jij je matras lang en breed uitproberen voordat je volledig overstag gaat.

Bezoek een van onze winkels

Dankzij ons grote assortiment aan 70 x 210 cm matrassen vind je bij ons altijd een geschikt matras.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil een matras komen testen? Dan ben je altijd van harte welkom in een van onze winkels. Je vindt ons in Zwolle, Slagharen en Rogat.

Tot snel bij Matrasconcurrent!