Matras 70×190

Het matras 70×190 is speciaal ontworpen om jou het beste slaapcomfort te bieden in combinatie met de perfecte afmetingen voor jouw bed. Als je op zoek bent naar een matras voor een eenpersoonsbed, is een matras 70×190 de ideale keuze. Bij Matrasconcurrent informeren wij je graag over de voordelen van een 70×190 matras en de uitstekende kwaliteit die je bij ons kunt verwachten. Een goed matras zorgt voor een goede nachtrust!

BTW-VRIJ!
Voor prijsbewuste kwaliteit
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15

Voordelen matras 70×190

Het matras 70×190 biedt een aantal voordelen die bijdragen aan een goede nachtrust. Het matras biedt optimale ondersteuning dankzij de hoogwaardige materialen en constructie. Of je nu kiest voor koudschuim, pocketvering of natuurlatex: elk type matras zorgt voor de juiste drukverdeling en een gezonde slaaphouding. Met onze matrassen geniet je van het ultieme slaapcomfort.

Soorten en varianten

Matrasconcurrent heeft een ruim assortiment aan matrassen in de maat 70×190, elk met unieke eigenschappen en voordelen:

  • Het koudschuim matras 70×190, voor uitstekende veerkracht en ventilatie
  • Het pocketvering matras 70×190, met optimale ondersteuning door individueel verpakte pocketveren die zich aanpassen aan je lichaam
  • Het natuurlatex matras 70×190, ideaal voor onrustige slapers dankzij de elasticiteit van het materiaal en de antibacteriële werking

Hoe kan je jouw matras het best onderhouden?

Om zo lang mogelijk van je 70×190 matras te kunnen genieten, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Allereerst raden we je aan om regelmatig het matras te luchten door het beddengoed open te slaan en het matras bloot te stellen aan frisse lucht. Hierdoor kan vocht verdampen en blijft het matras fris. Daarnaast is het aan te raden om een matrasbeschermer te gebruiken, zodat het matras beschermd is tegen vlekken en vuil. Verwijder eventuele vlekken zo snel mogelijk met een mild schoonmaakmiddel en vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën. Door deze eenvoudige onderhoudstips te volgen, behoudt het matras 190 x 70 zijn kwaliteit en comfort gedurende vele jaren.

Matras 70×190 bestellen bij Matrasconcurrent

Op zoek naar een heerlijk matras 70 x 190? Dan ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres! Bestel vandaag nog en ervaar het ultieme slaapcomfort. Al onze matrassen 70×190 zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de juiste ondersteuning. Probeer nu 100 nachten uit en profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de € 35,-. Bovendien vind je bij ons regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen die het nog aantrekkelijker maken om bij ons te bestellen.

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je specifieke vragen? Stel ze aan onze klantenservice. Dankzij ruim 35 jaar ervaring weten wij altijd het juiste matras te koppelen aan ieder type slaper.