Matras 90×220

Een matras in 90×220 is de perfecte matras voor de extra lange mensen onder ons en is tevens de langste lengtemaat die je vindt in het assortiment. Deze afmeting is overigens geen overbodige toevoeging aan ons assortiment, want we worden niet voor niets beschouwd als het langste volk ter wereld. Ondanks dat de matras in 90×220 zo lang is, verkopen we ook deze maat in verschillende soorten zodat ook jij als lang persoon perfect kunt liggen. Het is dus niet zo dat je aan één type matras in 90×220 gebonden bent.

Vanaf: 449,-
Vanaf: 449,-
Vanaf: 229,-
-17%
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,97
Vanaf: 659,-
-17%
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-190,07
Vanaf: 239,-
Vanaf: 499,-
Vanaf: 399,-
Vanaf: 169,-
Vanaf: 109,-
Vanaf: 179,-
Vanaf: 149,-
Vanaf: 299,-
Vanaf: 189,-
Vanaf: 119,-
-17%
Voor prijsbewuste kwaliteit
Vanaf: 99,-82,17
Vanaf: 79,-
Vanaf: 64,95

Uit welke Matras 90 x 220 soorten kan ik kiezen?

We verkopen het matras met afmeting 90×220 in verschillende varianten die elk hun unieke eigenschappen hebben. Voordat je een matras in 90×220 aanschaft, wil je natuurlijk wel weten waar je uit kunt kiezen en welke matras in 90×220 past bij jouw lichaam en slaaphouding. Hieronder een kort overzicht om je te laten zien wat voor matrassen je precies kunt vinden in ons assortiment:

  • Pocketvering matras
  • Koudschuim matras
  • Natuurlatex matras
  • Polyetherschuim matras
  • Traagschuim matras

Bekijk het kopje ´´alles over matrassen´´ onderaan de pagina om meer te weten te komen over de matrassen, de verschillen en levensduur.

Matras voor elke slaaphouding

Wanneer je slaapt, neem je voor jezelf de meest comfortabele houding aan. Een slaaphouding is voor iedereen verschillend. Zo heb je buikslapers, maar ook rug- en zijslapers. Bij iedere houding hoort dan ook een ander soort matras in 90×220. Een rugslaper heeft een matras in 90×220 nodig die de ruggenwervel voldoende ondersteunt en hierbij mag het matras niet te zacht zijn. Voor een zijslaper is het belangrijk dat de heupen en schouders voldoende kunnen wegzakken en de ruggengraat op die manier in een rechte lijn blijft. De juiste ondersteuning is belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. We snappen dat door ons ruime assortiment de keuze wat lastig kan zijn. Daarom helpen we je graag op weg.

Met onze matras keuze hulp ben je verzekerd van een passend advies voor iedere slaaphouding en vind je gemakkelijk het perfecte matras in 220×90 die jou voldoende ondersteuning geeft om de nacht comfortabel door te komen.

Matras 220 x 90 en toebehoren koop je bij Matrasconcurrent

Hoeslaken nodig voor je extra lange matras in 90×220? Bij ons koop je extra lange hoeslakens van goede kwaliteit in verschillende kleuren die passen om je matras in 90×220. Zo koop je gemakkelijk alles onder één dak en ben je helemaal klaar om je nieuwe matras in 90 x 220 in gebruik te kunnen nemen. Je profiteert daarnaast van een snelle levering, gratis bezorging bij besteding van meer dan
€ 35 en een uitstekende service.

Heb je nog vragen over één of meerdere artikelen? Ons team staat graag voor je klaar om je te helpen de beste keuze te maken voor je slaapkamer. Bezoek één van onze verkooppunten, neem contact op per telefoon of stuur ons een e-mail!

Bezoek een van onze winkels

Dankzij ons grote assortiment aan 90×220 cm matrassen vind je bij ons altijd een geschikt matras.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil een matras komen testen? Dan ben je altijd van harte welkom in een van onze winkels. Je vindt ons in Zwolle, Slagharen en Rogat.

Tot snel bij Matrasconcurrent!

Wil je graag advies of heb je en vraag?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Hotel Boxspring Mallorca (Tweepersoons) bij Matrasconcurrent

Top Service

We kregen wegens omstandigheden het elektrisch bed niet in elkaar, een berichtje gedaan en er kwam een medewerker langs om ons te helpen.

– Lindsay

Goed betaalbaar

Onverwachts op zoek naar een goed betaalbaar matras. Via Facebook vonden we Matras Concurrent lekker dicht in de buurt. Geweldig geholpen, mooie betaalbare prijzen.

– André en Hilma