Matras 90×220

Een matras 90×220 is het perfecte matras voor lange mensen. Tevens is dit de langste lengtemaat die in je ons assortiment vindt. Bij Matrasconcurrent verkopen we het matras 90×220 in verschillende varianten. Lees snel verder om erachter te komen welke variant het meest geschikt is voor jou.

Soorten matrassen 90×220

Het matras 90×220 is verkrijgbaar in verschillende varianten. Voordat je een matras 90×220 aanschaft, wil je natuurlijk wel weten waar je uit kunt kiezen en welk matras 90×220 past bij jouw lichaam en slaaphouding. Hieronder een kort overzicht zodat je kunt zien welke matrassen je precies kunt vinden in ons assortiment.

Boxspring matras 90×220

Ervaar de ultieme luxe en ondersteuning met ons boxspring matras 90×220. Een perfecte combinatie van stijl en comfort voor een goede nachtrust. Bij Matrasconcurrent vind je boxspring matrassen in diverse uitvoeringen en materialen, zodat je de ideale match voor jouw slaapkamer kunt vinden.

Koudschuim matras 90×220

Geniet van innovatief slaapcomfort met ons koudschuim matras 90×220. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende ventilatie en drukverlagende eigenschappen. Ervaar de verkwikkende nachtrust die een koudschuim matras biedt.

Pocketvering matras 90×220

Kies voor het ultieme comfort met een pocketvering matras 90×220. De individueel verpakte veren passen zich perfect aan jouw lichaam aan en verminderen het risico op rugklachten.

Traagschuim matrassen

Traagschuim is het perfecte materiaal als je een matras zoekt dat zich helemaal vormt naar jouw lichaam. Drukpunten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je wordt perfect ondersteund, daar waar jij het nodig hebt.

Matrassen 90×220: comfort op maat

Onze matrassen 90×220 zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat ook jij als lang persoon perfect kunt liggen. Iedereen heeft een andere slaaphouding. En bij iedere houding hoort een ander matras 90×220. Slaap je graag op je rug? Kies dan voor een wat harder matras die de ruggenwervel voldoende ondersteunt. Als je liever op je zij slaap, is het belangrijk dat de heupen en schouders voldoende wegzakken. De ruggengraat blijft op die manier in een rechte lijn.

De juiste ondersteuning is belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Daarom helpen we je graag op weg. Vraag onze experts om hulp.

Matras 90×220 bestellen bij Matrasconcurrent

Het matras gevonden die perfect geschikt is voor jouw bed? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog bij Matrasconcurrent. Eerst een matras testen? Geen probleem! Bij ons mag je 100 dagen gratis proefslapen. Daarnaast bezorgen wij jouw nieuwe matras 90×220 ook nog eens gratis aan huis. Daarnaast ben je ook van harte welkom in een van onze winkels, om het matras eerst uit te proberen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij je altijd voorzien van deskundig advies en helpen bij het vinden van het juiste matras die voldoet aan al jouw wensen.