Matrastopper boxspring

Wanneer je een boxspring koop is deze meestal nog niet geheel compleet. Het is in de meeste gevallen namelijk niet mogelijk om alleen op een boxspring te slapen. Voor het slaapcomfort zal er vaak nog een matras of een matrastopper voor de boxspring gekocht moeten worden. Er zijn verschillende combinaties mogelijk met een boxspring. Zo heb je een boxspring met enkel een matras, een boxspring met enkel een matrastopper en een boxspring met matras en matrastopper. Maar waarom raden wij matras toppers aan? Wat zijn de voordelen hiervan en welke matras topper past het beste bij jou?

Matrastopper voor Boxspring: Waarom?

Het is erg verstandig om jou boxspring te upgraden met een matras topper boxspring. Dit is vaak de beste keuze. De matrastopper boxspring zorgt namelijk voor een comfortlaag en de boxspring voor de juiste ondersteuning. Samen is dit een uitstekend slaapsysteem.

Wanneer er een matras op jou boxspring ligt kan een matras topper boxspring ook een ideale oplossing zijn. De combinatie van een boxspring + matras + matrastopper boxspring wordt voornamelijk om twee redenen gebruikt. Ten eerste wordt deze combinatie gebruikt wanneer het matras verouderd is. Het matras kan hierdoor zijn comfort verliezen. Een matrastopper boxspring zorgt ervoor dat je daar niks van merkt. Daarnaast is het veel goedkoper dan een nieuw matras aanschaffen om de comfort te verhogen.

De tweede reden voor een matrastopper voor boxspring is het feit dat door middel van een matrastopper de levensduur van je matras aanzienlijk verhoogd. De topper verlicht de druk op het matras. Hierdoor kan het matras langer mee.

Voordelen en nadelen van een matras topper boxspring

Een matrastopper voor boxspring kent eigenlijk geen grote nadelen. Het enige nadeel die een matrastopper boxspring kan hebben is dat het soms iets wat verschuift in verhouding met je matras. Mocht je geen matras hebben op je boxspring, dan valt ook dit nadeel in het niets.

De voordelen van een matras topper boxspring zijn hierboven al genoemd. De matrastopper zorgt voor extra comfort, extra ondersteuning, verlengt de levensduur van je matras en zijn een goede oplossing voor een verouderd matras.

Een ander groot voordeel aan een matrastopper is het feit dat je zelf je topper materiaal kan uitkiezen. Dit kan natuurlijk ook bij een nieuw matras, maar dit kost gewoon iets meer. Wij van Matrasconcurrent bieden verschillende soorten topmatrassen aan. Deze zullen in het volgende kopje verder behandeld worden.

Matrastopper voor boxspring: welke soorten verkopen wij?

Onze topmatrassen bestaan uit traagschuim, natuur latex en koudschuim. Welk matrastopper het beste bij jou past is afhankelijk van je voorkeuren en eisen.

 

  1. Traagschuim

Vormt zich naar de contouren van je lichaam. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld waardoor spier- en gewrichtsklachten aanzienlijk verminderd worden.

 

  1. Koudschuim

Ventileert goed dus is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten of die het snel warm hebben in bed.

 

  1. Natuurlatex

Is zeer elastisch en veerkrachtig waardoor de drukverdeling en ondersteuning optimaal is. De natuurlatex matrassen zijn dan ook een combinatie van traagschuim- en koudschuim matrassen.