Onze matrastoppers

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 529,-437,22
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!

Wanneer je een boxspring koopt is deze meestal nog niet helemaal compleet. Het is in de meeste gevallen namelijk niet mogelijk om alleen op een boxspring te slapen. Voor het slaapcomfort zal vaak nog een matras of een matras topper voor de boxspring gekocht moeten worden.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk met een boxspring. Zo heb je een boxspring met:

1. Alleen een matras

2. Alleen een topmatras

3. Matras én topmatras

Matras topper voor Boxspring: Waarom?

Het is erg verstandig om jouw boxspring te upgraden met een matras topper boxspring. Dit is vaak de beste keuze. De topper zorgt namelijk voor een comfortlaag en de boxspring voor de juiste ondersteuning. Samen is dit een uitstekend slaapsysteem.

Wanneer er al een matras op jouw boxspring ligt, kan een matras topper boxspring nog steeds een ideale toevoeging zijn. De combinatie van een boxspring + matras + matras topper boxspring wordt voornamelijk om twee redenen gebruikt, namelijk wanneer je huidige matras verouderd is of om de levensduur van je matras te verlengen.

Wanneer je matras verouderd is, kan het zijn comfort verliezen. Een matras topper voor je boxspring zorgt ervoor dat je daar niks van merkt. Daarnaast is het veel goedkoper dan een nieuw matras aanschaffen. Om te voorkomen dát je matras veroudert, gebruik je ook een matras topper voor je boxspring. De topper verlicht de druk op het matras en hierdoor kan het matras langer mee.

Voordelen en nadelen van een matras topper boxspring

Een matras topper voor boxspring kent eigenlijk geen nadelen, behalve dat de matras topper op je boxspring soms iets verschuift in verhouding tot je matras. Ligt er geen matras op je boxspring, dan valt ook dit nadeel in het niets. De voordelen van een matras topper boxspring zijn:

  1. extra comfort
  2. extra ondersteuning
  3. verlengt de levensduur van je matras
  4. goede oplossing voor een verouderd matras
  5. makkelijk schoon te houden

Een ander groot voordeel van een matras topper voor je boxspring is het feit dat je zelf het topper materiaal kan uitkiezen. Dit kan natuurlijk ook bij een nieuw matras, maar bij een topmatras is dit voordeliger. Matrasconcurrent biedt verschillende soorten topmatrassen aan.

Bekijk al onze matras toppers voor boxsprings

Matras topper voor boxspring: welke soorten verkopen wij?

Onze topmatrassen bestaan uit traagschuim, natuur latex of koudschuim. Welke matrastopper het beste bij jou past is afhankelijk van je voorkeuren en eisen.

Traagschuim

Vormt zich naar de contouren van je lichaam. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld waardoor spier- en gewrichtsklachten aanzienlijk verminderen.

BTW-VRIJ!
Voor nek en rugklachten
Vanaf: 89,-73,56
BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21
BTW-VRIJ!
Voor allergievrij slapen
Vanaf: 139,-114,88

Koudschuim

Ventileert goed dus is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten of het snel warm hebben in bed.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
Vanaf: 69,-57,03
BTW-VRIJ!
Vanaf: 99,-81,82

Natuurlatex

Is zeer elastisch en veerkrachtig waardoor de drukverdeling en ondersteuning optimaal is. De natuurlatex matrassen zijn dan ook een combinatie van traagschuim- en koudschuim matrassen.

BTW-VRIJ!

Topper boxspring schoonmaken

De matras toppers van Matrasconcurrent zijn in de meeste gevallen voorzien van een afritsbare tijk. Deze kun je met gemak in de wasmachine wassen. Lees het label en volg de wasvoorschriften op. Zo heb je altijd een fris matras, zonder zwaar werk te verrichten!

Neem contact op met Matrasconcurrent

Heb je vragen over onze producten, of wil je je laten adviseren door een expert? Neem gerust contact met ons op. We weten alles over matras toppers, boxsprings en andere producten die jou slaapcomfort bieden en staan je graag te woord. Kom langs in één van onze winkels óf neem direct contact op. Dit kan via ons contactformulier, per mail of telefonisch.

Neem contact op

Wil je graag advies of heb je en vraag?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Hotel Boxspring Mallorca (Tweepersoons) bij Matrasconcurrent

Beste prijs-kwaliteit

Slaap er nu een maand op en voorlopig zeer tevreden! Na veel vergelijken leek deze de beste qua prijs-kwaliteit. Aangenaam harde matras.

– Anoniem

Goed betaalbaar

Onverwachts op zoek naar een goed betaalbaar matras. Via Facebook vonden we Matras Concurrent lekker dicht in de buurt. Geweldig geholpen, mooie betaalbare prijzen.

– André en Hilma