Matras 90×190

Ben je op zoek naar een wat kleiner matras? Dan is een matras 90×190 van Matrasconcurrent een goede optie. Perfect voor een eenpersoonsbed of kinderbed. Bekijk onze selectie en kies een matras 90×190 dat past bij jouw wensen.

Opties voor een matras 90×190

Sommige slapers geven de voorkeur aan een hard matras, waar anderen juist de voorkeur geven aan meer stevigheid. Jij weet zelf waar je voorkeuren liggen. Omdat iedereen andere wensen heeft, bieden wij een diversiteit aan matrassen in de maat 90×190. Gewicht speelt hierbij een belangrijke rol. Als je bijvoorbeeld minder dan 80 kg weegt, is een zacht matras de beste keuze. Weeg je meer, dan raden we een stevig matras aan. Dit zorgt voor de nodige veerkracht en ondersteuning.

Kindermatras 90×190

Voor de allerkleinsten is een goed matras heel belangrijk voor een goede nachtrust en gezonde groei. Ontdek onze speciale kindermatrassen in de maat 90×190, ontworpen met het comfort en de ondersteuning die kinderen nodig hebben. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een eerste eenpersoonsbed of de overstap van een ledikant naar een groter bed. Ons assortiment kindermatrassen biedt de perfecte oplossing.

Koudschuim matras 90×190

Wil je genieten van de nieuwste comforttechnologie? Ontdek dan onze koudschuim matrassen in de maat 90×190. Koudschuim staat bekend om uitstekende ventilatie en drukverlagende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor een goede nachtrust. Ervaar de optimale ondersteuning en het verkwikkende comfort van een koudschuim matras.

Geduld loont

Als je nieuwe matras van 90×190 niet meteen aanvoelt zoals je verwacht, geef het dan wat tijd. Het duurt gemiddeld ongeveer een maand voordat je lichaam volledig gewend is aan een nieuw matras. Bij Matrasconcurrent begrijpen we het belang van de juiste match. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je aangekochte matras 100 dagen uit te proberen. Zo heb je ruimschoots de tijd om te beoordelen of jij en je matras een ‘match made in heaven’ zijn, of dat je misschien toch de voorkeur geeft aan een ander model.

Matras 90×190 bestellen bij Matrasconcurrent

Het matras gevonden die perfect geschikt is voor jouw bed? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog bij Matrasconcurrent. Eerst een matras testen? Geen probleem! Bij ons mag je 100 dagen gratis proefslapen. Daarnaast bezorgen wij jouw nieuwe matras 90×190 ook nog eens gratis aan huis. Het matras liever eerst zelf testen? Dan ben je van harte welkom in een van onze winkels.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij je altijd voorzien van deskundig advies en helpen bij het vinden van het juiste matras die voldoet aan al jouw wensen.