Boxspring keuze hulp

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe boxspring?

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?­­

Wil jij een boxspring kopen? Gelijk heb je, want met een boxspring kun je jouw slaapcomfort enorm verbeteren. En aangezien je ongeveer een derde van je leven slapend doorbrengt, is je slaapcomfort enorm belangrijk. En het uitkiezen van een goede boxspring dus ook! Neem daarom ook gerust de tijd bij het uitzoeken kopen van een boxspring en lees je goed in aangaande de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je een boxspring kiest die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten boxsprings, waardoor je altijd de boxspring kunt kopen die voldoet aan jouw behoeften en die past binnen jouw budget. Lees daarom hieronder meer over ons ruime assortiment en laat het ons gerust weten als je niet kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je natuurlijk sowieso altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk en deskundig advies!

STAP 1:
Wat voor box wil je?

Wij hebben boxsprings in allerlei soorten en maten. Zo kun je bij ons een tweepersoons boxspring kopen, maar je kunt ook bij ons terecht voor elektrische boxsprings, vaste boxsprings, twijfelaars boxsprings en eenpersoons boxsprings. Bekijk het assortiment hieronder!

Elektrische boxspring

Voor het slapen nog even wat lezen? Of toch een aflevering kijken van je favoriete serie? Met de elektrische boxsprings van Matrasconcurrent doe je dat, terwijl je geniet van het optimale comfort. Met een elektrische boxspring geniet je natuurlijk van de eigenschappen van een normale boxspring, zoals de hoge mate van comfort, de goede ondersteuning, de goede ventilatie, de lange levensduur en nog meer, maar je geniet ook van alle voordelen die gepaard gaan met een elektrisch bed.

Vaste boxspring

Kies je voor een vaste boxspring, dan ga je voor robuuste kwaliteit onder de meeverende bodems. Een vaste bodem heeft als voordeel dat je altijd dezelfde solide ondersteuning krijgt, voor een optimale nachtrust. Toch liever een verstelbare bodem, waardoor je voor je gaat slapen nog even comfortabel een boekje kunt lezen of tv kunt kijken? Kijk dan ook eens bij onze elektrische boxsprings.

STAP 2:
Welke maten wil ik?

Het is natuurlijk belangrijk dat je wel een boxsprings koopt in de juiste afmeting. Wil je een brede boxspring kopen? Of is 140 cm misschien genoeg? En heb je überhaupt de ruimte in je slaapkamer voor de afmeting die je voor ogen hebt? Wij hebben boxsprings in bijna iedere gewenste afmeting, waaronder natuurlijk de meest gezochte standaardafmetingen: 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 en 200 x 200. Maar daarnaast hebben we ze ook in lengtes van 210 cm en andere afmetingen.

Eenpersoons boxsprings

Ook als je in je eentje slaapt, wil je natuurlijk genieten van het comfort dat een boxspring je kan bieden. Kies daarom voor een 1 persoons boxspring van Matrasconcurrent! Bij ons vind je een breed assortiment 1 persoons boxsprings, of je nu op zoek bent naar een 70×200, een 80×200 of een 90×200 bed. En onze 1 persoons boxsprings zijn ook verkrijgbaar in lengtematen! Slaap je dus liever op een boxspring van 210 of 220 cm lang, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Tweepersoons boxspring

In meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens vind je ergens in huis wel een 2 persoons boxspring. Niet zo vreemd, want de 2 persoons boxspring is al jaren het best verkochte type bed in onze webshop. Ga jij voor een compacte 140×200 boxspring, heb je plek voor een ruimere 160×200 of ga je voor de ultieme luxe met een 180 of zelfs een 200 cm brede boxspring? In ons assortiment vind je voor elke voorkeur een 2 persoons boxspring op maat!

STAP 3:
Maak je boxspring af

Matrassen

Een boxspring zorgt al voor veel comfort, maar je hebt natuurlijk ook een goed matras nodig. Gelukkig heten wij niet voor niets Matrasconcurrent. Bij ons vind je betaalbare matrassen van hoge kwaliteit in allerlei soorten en maten. Van pocketvering matrassen tot koudschuim matrassen en van natuurlatex matrassen tot polyetherschuim matrassen. Bekijk gerust ons assortiment en neem contact op als je wel wat advies kunt gebruiken.

Topmatrassen

Ga voor het maximale comfort dat je kunt behalen met een topmatras. Door te kiezen voor een boxspring met een goed matras én een stevig topmatras weet je zeker dat jij comfortabel kunt slapen en iedere ochtend uitgerust wakker wordt. Wij hebben een ruim assortiment aan topmatrassen en kunnen jou van persoonlijk en deskundig advies voorzien. Neem dus gerust eens contact op of kom langs om te vragen welk topmatras het beste bij jou past!