Home » Matras 100×220

Matras 100×220

Matras 100×220

Matrassen komen in veel verschillende soorten en maten, zodat het voor iedereen zeker is dat ze een bed met matras kunnen vinden waarop zij comfortabel kunnen liggen. Ben jij erg lang, dan is het matras van 100×220 cm een fijne optie voor jou. Het matras 100×220 is erg lang, waardoor jij hier languit kunt liggen, zonder dat je ergens tegenstand ervaart. Dit is erg belangrijk, aangezien een vrije ligging de basis is van een goede nachtrust. Ben jij benieuwd wat het matras 100×220 voor jou kan betekenen, plaats dan gelijk je bestelling, hier bij Matrasconcurrent!

Waarom een matras 100 x 220 van Matrasconcurrent?

Er zijn enorm veel redenen op te noemen waarom jij een matras van 100 x 220 bestellen moet, en al helemaal waarom je dit bij Matrasconcurrent moet doen. We benoemen er een paar!

  1. Comfort: het allerbelangrijkste tijdens je nacht is comfort. Ligt jouw matras niet comfortabel, dan kom je slecht in slaap, waar je de volgende dag last van zult hebben. Een matras 100×220 is niet alleen lang, maar ook nog beschikbaar op precies de manier die jij fijn vindt, waardoor comfortabel slapen niet langer een probleem zal zijn.
  2. Warmteregulatie: wist je dat één van de belangrijkste taken van je matras het reguleren van warmte is? Zo zorgt het matras ervoor dat je het ’s nachts niet te warm krijgt in de zomer, maar ook dat je niet bevriest in de winter. Deze gevolgen ervaar je niet alleen ’s nachts, maar ook overdag, omdat jouw lichaam nu meer energie kan steken in jouw eigen warmteregulatie.
  3. Brede keuze: iedereen heeft een andere voorkeur wanneer het op een matras aankomt. Sommige slapen liever op een hard matras, andere geven de voorkeur aan heel zacht. Bij Matrasconcurrent is alles mogelijk, waardoor je matras bij ons bestellen ervoor zorgt dat jij gegarandeerd het matras van je dromen vindt.

Verschillende soorten matrassen

Wanneer jouw keuze is gevallen op het matras van 100 x 220 cm, heb je een belangrijk onderdeel van je matraskeuze al gemaakt, namelijk opmeten welke maat je nodig hebt. Toch ben je er nu nog niet helemaal, aangezien je nog een belangrijke keuze moet maken: kies je voor koudschuim of voor pocketvering. Beide matrassen staan bekend om hun comfort, maar wel om andere redenen: waar de specialiteit van een koudschuim matras echt ligt bij warmteregulatie, zorgt een matras met pocketvering voor fysieke ondersteuning, waardoor je geen last krijgt van irriterende steunpunten. Natuurlijk hoef je deze keuze niet alleen te maken: kom met ons in contact en ontvang vrijblijvend advies!

Matras 100×220 kopen bij Matrasconcurrent!

Heb jij de optie van je dromen gevonden, dan is het tijd om je matras 100×220 te kopen bij Matrasconcurrent! Niet alleen zorgen wij voor nachtelijk comfort, we zorgen ook voor een snelle levering waardoor jij binnen de kortste keren weer kunt slapen zoals je wil. We begrijpen als geen ander dat jij het matras eerst wil testen, dus werken we met 60 dagen proefslapen, zodat jij het zeker weet. Ook is het mogelijk om het matras eerst te testen in een van onze fysieke winkels in Rogat, Slagharen of Zwolle. Weet jij het al zeker, dan houdt niks jou nog tegen. Plaats je bestelling en welterusten!

Tot snel bij Matrasconcurrent!