100 dagen Proefslapen

Zo ben je zeker van een goede nachtrust

Niet alles is liefde op het eerste gezicht. Een lange relatie heeft soms wat tijd nodig. Hetzelfde geldt voor het aanschaffen van een matras. Bij Matrasconcurrent kun je 60 nachten proefslapen! Dit houdt in dat je gedurende een periode van maximaal 60 nachten je matras kunt testen. Merk je dat het matras toch niet helemaal de juiste is, dan kun je het matras zelf retour zenden via retourinformatie. 

Je krijgt uiteraard het volledige aankoopbedrag weer terug. Omdat je lichaam even moet wennen aan het matras, adviseren wij je om het matras minimaal 3 tot 4 weken te testen. Mocht je toch nog vragen hebben over het proefslapen, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

100 dagen Proefslapen

Je leest het goed: 100 nachten proefslapen! Wij geven je 100 dagen de tijd om jouw nieuwe matras te proberen. Waarom 100 nachten? Je lichaam moet wennen aan het matras. Wij adviseren daarom ook altijd om het matras minimaal 3 tot 4 weken te proberen. Soms duurt het wat langer voordat je 100% overtuigd bent dat dit het matras is voor jou. Bij ons krijg je die tijd!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het proefslapen?

Het proefslapen werkt vrij simpel. Je krijgt het matras gratis thuisgestuurd en vervolgens kun je gedurende de periode die er voor staat het matras proberen. Proefslapen is in het leven geroepen omdat het soms even duurt voordat je de kwaliteit en het comfort van het matras op waarde kan schatten. Het lichaam moet even wennen aan het nieuwe matras. Wij geven je hier 60 nachten de tijd voor!

De proefperiode gaat in zodra je het matras hebt ontvangen. Vanaf deze datum mag je ons matras 60 nachten uitproberen.

Nee, er zijn uitzonderingen op de regel. Voor onze speciaal op maat gemaakte matrassen en topmatrassen is de proefperiode niet van toepassing. Vanwege hygiënische redenen geldt het proefslapen ook niet bij het aanschaffen van kussens en dekbedden.

Nee hoor, je mag het matras gewoon uit het plastic halen. Wij willen natuurlijk wel dat je het matras optimaal kunt proberen. Bewaar het plastic echter wel. Mocht het matras niet voldoen aan jouw wensen, dan dien je het matras onbeschadigd én in het plastic te retourneren.

Mocht het matras je niet bevallen, neem dan eerst contact op met onze klantenservice. De medewerker neemt dan de stappen met je door, zodat je eenvoudig het product zelf kunt retourneren.

De matrassen die retour komen worden door ons milieuvriendelijk afgevoerd. De vergoeding hiervoor bedraagt €24,95 per matras.