Matras 80 x 220

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabel matras dat perfect past bij een wat smaller bed of bij een lichaamslengte die bovengemiddeld is, kan een matras 80×220 een uitstekende optie zijn. Matrasconcurrent vertelt je graag meer over de voordelen en de uitstekende kwaliteit die je van ons bij het matras 80×220 kunt verwachten!

Voordelen matras 80 x 220

Een matras in de maat 80×220 is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een smaller en langer matras. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je een kleinere slaapkamer hebt, maar toch comfortabel wilt kunnen slapen. Ook voor mensen die langer zijn dan gemiddeld kan een matras in deze maat een goede optie zijn. Een matras 80×220 biedt voldoende ruimte om vrij te bewegen in bed en het biedt de juiste ondersteuning voor je lichaam. Daarnaast zijn er ook bedden met deze afmeting beschikbaar, waardoor het matras naadloos aansluit bij het bedframe.

Soorten en varianten van matras 220 x 80

Bij Matrasconcurrent hebben we verschillende soorten en varianten van het matras 80×220 beschikbaar. Zo hebben we onder andere pocketvering matrassen, traagschuim matrassen, koudschuim matrassen en latex matrassen. Elk type matras 80×220 heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen.

Zo bieden pocketvering matrassen een goede ondersteuning door de veren die individueel kunnen bewegen, terwijl traagschuim matrassen zich juist vormen naar de contouren van je lichaam en zo voor drukverlaging zorgen. Koudschuim matrassen zijn weer ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen, omdat het materiaal goed ventileert. Latex matrassen zijn van nature antibacterieel en bieden goede ondersteuning voor de rug. Het is belangrijk om te kijken welk type matras het beste past bij jouw slaapbehoeften en voorkeuren.

Zo onderhoud je een matras 80×220

Een goed onderhouden matras 80 x 220 kan bijdragen aan een betere en gezondere nachtrust. Hieronder vind je enkele handige tips om je matras in goede conditie te houden:

Regelmatig luchten: Laat je matras matras 220 80 minstens één keer per week luchten door het beddengoed en eventuele hoeslakens te verwijderen. Hierdoor kan vocht verdampen en wordt de groei van bacteriën en schimmels voorkomen.
Gebruik een matrasbeschermer: Een matrasbeschermer beschermt je matras tegen vocht, vuil en bacteriën. Hierdoor blijft je matras langer schoon en hygiënisch.
Draai je matras regelmatig om: Door je matras regelmatig om te draaien slijt deze gelijkmatiger en voorkom je kuilvorming.
Maak je matras schoon: Maak je matras regelmatig schoon met een stofzuiger om stof en vuil te verwijderen. Gebruik bij hardnekkige vlekken een vochtige doek en milde zeep.

Matras 80×220 kopen bij Matrasconcurrent

Als je op zoek bent naar een comfortabel matras 80×220, dan is Matrasconcurrent de ideale plek om te beginnen met zoeken. Bij Matrasconcurrent hebben we namelijk een breed assortiment aan matrassen van hoge kwaliteit en diverse afmetingen, waaronder ook matrassen met afmeting 80×220. Bij ons ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een ruime keuze uit verschillende soorten matrassen, waaronder koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering matrassen. Bij Matrasconcurrent kun je bovendien rekenen op deskundig advies en goede service van onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een matras dat past bij jouw lichaamskenmerken en slaapvoorkeuren. Zo ben je verzekerd van een matras dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Tot snel bij Matrasconcurrent!