Geen schadelijke stoffen bij Matrasconcurrent

boxspring matrasconcurrent

Vele beddenverkopers hebben enkele dagen stilgelegen na verontrustende berichten over de mogelijkheid van schadelijke stoffen in schuimvulling. Het zou hierbij gaan om een verhoogde concentratie dichloorbenzeen. Dichloorbenzeen is schadelijk voor de huid, ogen, luchtwegen en veroorzaakt mogelijk kanker. Fabrikanten wilden geen risico’s nemen en stopten de productie en levering van nieuwe bedden. Erg schokkend dat dit heeft kunnen gebeuren. Er heerst enorme onrust door de tegenstrijdige verhalen. Volgens de fabrikant BASF is de verhoogde concentratie Dichloorbenzeen niet schadelijk, maar wij begrijpen klanten over het feit dat zij liever geen risico nemen.

Wij van Matrasconcurrent laten onze matrassen in Nederland maken. Hierdoor hoeven onze klanten niet bang te zijn dat de schadelijke stoffen zich in onze matrassen bevinden.

Matrassen Matrasconcurrent

Matrasconcurrent is een van de weinige bed-verkoper die zijn matrassen in Nederland laat maken. Dit maakt Matrasconcurrent dan ook erg uniek. Doordat wij onze volledige assortiment matrassen laten maken in Nederland kunnen wij verzekeren dat er geen schadelijke stoffen, uit het buitenland, in onze matrassen zitten.

Het gevolg hiervan is dat wanneer je op een matras van Matrasconcurrent slaapt  je dus nooit zal worden geconfronteerd met de gevaarlijke stoffen. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat onze matrassen geen nadelige gevolgen zullen hebben op jouw gezondheid, maar deze juist stimuleren.

Onze matrassen zijn allemaal kwalitatief van aard en uiterst getest op verschillende negatieve aspecten die zich in matrassen kunnen voordoen. Wees zuinig op jouw gezondheid en neem dus geen onnodige risico. Een matras moet juist jouw gezondheid bevorderen door jouw nachtrust te optimaliseren. Laat jouw matras het werk doen waar hij voor bedoeld is en koop daarom jouw matras bij Matrasconcurrent.

Onze kwaliteiten

Onze matrassen zijn, zoals eerder benoemd, kwalitatief van aard. Daarnaast hebben wij als groot voordeel dat onze matrassen snel geleverd kunnen worden doordat zij 100% Nederlandse fabricaat zijn.

Wij kunnen ook matrassen met afwijkende maten leveren zoals: extra lengtes, hoeken eruit en andere wensen. Koop je matras bij Matrasconcurrent en ben verzekerd van goede kwaliteit en eigenschappen die de gezondheid en het slaapcomfort optimaliseren

Al met al, wil je er zeker van zijn dat jou matras vrij is van de schadelijke stoffen, die gezondheidsklachten veroorzaken? Koop je matras bij Matrasconcurrent en ben verzekerd van goede kwaliteit en eigenschappen die de gezondheid en het slaapcomfort optimaliseren!

De waardering van matrasconcurrent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 1868 reviews.