Wat zijn de voordelen van een topdekmatras?

Topdekmatrassen
 

Wat zijn de voordelen van een topdekmatras?

Bij Matrasconcurrent kun je naast gewone matrassen ook terecht voor een groot aanbod topdekmatrassen. Maar wat is een topdekmatras nou precies en wat zijn de voordelen van een topdekmatras? Een topdekmatras, ook wel topmatras genoemd, is een dun matras bovenop een gewoon matras en kent vele voordelen. De voordelen van een topmatras zullen in deze blog verder behandeld worden.

 

Werk de naad weg tussen twee eenpersoonsmatrassen!

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een tweepersoons boxspring of een tweepersoonsbed. De meeste mensen hebben hier twee eenpersoonsmatrassen op liggen. Met nieuwe matrassen is dit vaak niet zo’n probleem, maar na verloop van tijd worden deze matrassen ouder en wordt vaak de naad tussen de twee lossen matrassen groter en groter. Dit kan tot grote ergernis lijden. Een topdekmatras (met of zonder split) is hiervoor dé ideale oplossing. Een topmatras is goedkoper dan een nieuw tweepersoonsmatras en werkt toch de naad netjes weg.  

Topmatras Koudschuim

 

Topmatras Latex

 

Verhoog je slaapcomfort!

Een topdekmatras past zich gemakkelijk aan, aan de vormen van jouw lichaam. Door deze soepele snelle aanpassingen ervaar je direct een verhoogd slaapcomfort. Tevens verhoogd het de levensduur van jouw matras. Het ontlast het onderliggende matras waardoor je langer van een de optimale slaapcomfort kunt genieten.

Ideaal voor vakanties

Ook zo gek op vakanties in de camper, caravan of vouwwagen? Dan ben je niet alleen! Veel Nederlanders staan graag op de camping. Echter kan het als vervelend worden ervaren wanneer men ieder jaar weer het zware matras mee moet sjouwen. Een topmatras is stukken dunner en hierdoor dus lichter. Ideaal dus voor camping-gangers. Daarnaast wil je op vakantie natuurlijk ook optimaal genieten van je rust. Een goede nachtrust is hierbij erg belangrijk. Een topdekmatras plaatsen bovenop je oude matras is dé ideale oplossing om de slaapcomfort op vakantie te verhogen.  

Topdekmatras Traagschuim

 

Meer weten over onze matrassen? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

 

De waardering van matrasconcurrent.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 417 reviews.