Wat is voor jou het beste topmatras?

Denk je erover om een topmatras te kopen? Dan heb je de keuze uit vele varianten. Wat voor jou het beste topmatras is, zit hem niet alleen in afmetingen: het hangt ook af van de reden waarom je precies een topmatras wilt aanschaffen. Waar sommige mensen zo’n toplaag aanschaffen voor extra comfort, zien andere mensen meer in de hygiënische werking van een topper en gebruiken andere mensen hem weer om van twee matrassen één groot slaapoppervlak te maken. En dat maakt wel degelijk uit voor je keuze! Wij loodsen je in een aantal stappen naar het beste topdekmatras.

Extra comfort aanbrengen

Als je belangrijkste reden voor een topmatras meer comfort is, dan is het belangrijk dat je topper goede drukverlagende of zelfs verende kwaliteiten heeft. Het beste topdekmatras is er dan eentje met pocketvering, traagschuim of latex. Of ga voor natuurlijk paardenhaar! Het belangrijkste is dat het materiaal lekker zacht aanvoelt en je voldoende ondersteunt over de volle lengte van het matras.

BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21

Een hygiënische toplaag creëren

Is de hoofdreden dat jij een topdekmatras koopt je onderliggende matras schoon en fris te houden? Dan kan je ook qua materiaalkeuze de puntjes op de i zetten als het gaat om hygiëne. De beste topdekmatras voor jou is er dan waarschijnlijk er eentje van natuurlatex: schimmels, huisstofmijt en andere bacteriën vinden namelijk geen voedingsbron in dit materiaal. Kies daarnaast voor een topper met een wasbare tijk: zo houd je je topmatras zelf ook gemakkelijk schoon.

BTW-VRIJ!

Naden tussen twee matrassen wegwerken

Veel mensen kiezen ieder hun eigen ondersteuning in hun matras, en kiezen dus voor twee eenpersoonsmatrassen in een tweepersoons bed. Het enige nadeel: die vervelende kier in het midden! Niet erg gezellig als je graag samen slaapt. Gelukkig is dit probleem ook goed op te lossen met een topmatras: je maakt dan één groot slaapoppervlak van twee losse matrassen.

Het beste topmatras om naden weg te werken is gemaakt van duurzaam materiaal dat een solide basis geeft. Kies bijvoorbeeld voor pocketvering of voor koudschuim, dat bekend staat om zijn duurzame kwaliteiten.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste topmatras?

Wil je wat begeleiding bij de keuze van het beste topmatras voor jou? Onze slaapspecialisten staan altijd voor je klaar met het beste advies. Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van lekker slapen; vaak kunnen we je prima helpen inschatten wat voor jouw doeleinden het beste topmatras is. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Professioneel advies in onze slaapstudio’s

Liever even proefliggen op één van onze topmatrassen voor je hem aanschaft? In onze winkels in Slagharen, Zwolle en Rogat vind je volledig ingerichte slaapstudio’s, waar je onze topmatrassen met verschillende typen matrassen en bodems kunt uitproberen. Dan weet je helemaal zeker of dit het beste topmatras voor jou is!

Zwolle Rogat Slagharen
De waardering van matrasconcurrent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 1868 reviews.