Beddenwinkel Eindhoven

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Of is je bed, matras of hoofdkussen aan vervanging toe? Een goed bed is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Aan welke eisen het bed moet voldoen, hangt voornamelijk af van jouw wensen én jouw slaapwijze. Het belangrijkste is echter comfort. Om iedereen te kunnen voorzien van het meest geschikte bed en de beste toebehoren, hebben wij als beddenwinkel specialisten in huis die je hier perfect bij kunnen helpen. Ben jij op zoek naar een nieuw bed? Kies dan voor Matrasconcurrent, dé beddenwinkel van Eindhoven. Bekijk online ons aanbod of kom langs in een van onze filialen.

Matrassen

Matrasconcurrent heeft een enorm ruim assortiment aan voordelige matrassen van de hoogste kwaliteit. Nergens in Nederland vind je een betere prijs-kwaliteitverhouding! Bekijk hieronder een greep uit het aanbod of navigeer via het hoofdmenu naar alle matrassen.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10

Topmatrassen

Ook voor topmatrassen, ook wel topdekmatrassen of matrastoppers genoemd, ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres! Met een topmatras verbeter je het comfort en de hygiëne en verleng je de levensduur! Bekijk hieronder een greep uit het assortiment of navigeer via het hoofdmenu naar alle topmatrassen.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!

En nog veel meer!

En naast matrassen en topmatrassen vind je bij Matrasconcurrent nog veel meer producten! Als echte beddenwinkel vind je bij ons natuurlijk ook bedden, boxsprings, beddengoed, hoofdkussens, lattenbodems en zelfs accessoires, zoals verlichting en nachtkastjes! Bekijk de categorieën hieronder.

Voordelig en hoge kwaliteit

Het assortiment van Matrasconcurrent bestaat uit hoge kwaliteit slaapartikelen die zorgen voor een comfortabele nachtrust. Het kopen van een geschikt bed en toebehoren wordt eenvoudig met Matrasconcurrent. In ons aanbod is namelijk voor iedereen de perfecte oplossing te vinden. De materialen, de afmetingen, de dikte en de kwaliteit zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij je keuze. Kies eenvoudig voor een bed op basis van je eigen voorkeuren. Het kan echter geen kwaad om je hierbij te laten adviseren door een van onze specialisten. Bestel online je nieuwe bed of toebehoren en wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel thuis hebt.

Optimale nachtrust

Met de bedden, boxsprings, matrassen en toebehoren van dé beddenwinkel van Eindhoven en omstreken ben je verzekerd van een optimale nachtrust. Door ons enorme aanbod kunnen wij jou voorzien van de ideale oplossing. Wat voor jou het meest geschikt is, hangt voornamelijk af van je eigen voorkeuren. Eén ding staat voorop, wij van Matrasconcurrent voorzien je van de artikelen die jou het meeste comfort geven. Ons assortiment bestaat uit: Matrassen, Boxsprings, Topmatrassen, Bedden, Beddengoed, Dekbedden en Hoofdkussens.

Kom langs!

Naast onze online winkel hebben wij ook drie fysieke vestigingen waar je van harte welkom bent. Wil je ons assortiment met eigen ogen zien en uitproberen? Wil je bijvoorbeeld weten hoe een bepaald matras ligt of hoe een kussen aanvoelt? Kom dan langs in een van onze drie beddenwinkels. Hier voorzien we je in een persoonlijk gesprek van het beste advies voor jouw situatie. Je kunt ons vinden in een van onze drie vestigingen:

Online keuzehulp

Als online beddenwinkel helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Speciaal daarvoor hebben wij een Matras keuzehulp en Hoofdkussen keuzehulp samengesteld. Gebruik deze bij het maken van de juiste keuze en vind het perfecte matras en het ideale kussen. Vervolgens hoef je ze alleen nog maar te bestellen en wij bezorgen ze thuis in Eindhoven. Het kiezen van het juiste bed en beddengoed hangt voornamelijk af van jouw persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijk advies

Heb je nog vragen over onze bedden of accessoires? Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze of heb je een vraag over ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies op maat. Zo maak jij altijd de juiste keuze!

Contact opnemen