Eén afmeting: 90×200


Basisbedrag: €149,00
+ 4 weken huur (€29,95 p.w.)


Optioneel:
huren matras (€12,95 per week)

Hoog-laag bed huren bij Matrasconcurrent.nl

Er kan zich een situatie doen dat je verpleging nodig hebt of helemaal niet meer van bed kunt komen. In zo’n geval is het belangrijk om een comfortabel hoog-laag bed te hebben. Zo’n hoog-laag bed, ook wel verpleegbed genoemd, zorgt ervoor dat degene die van het bed gebruik maakt gemakkelijk verzorgd kan worden. Ook is het bed zeer gebruiksvriendelijk voor de gebruiker zelf en van alle gemakken voorzien. Bij Matrasconcurrent bieden we de beste kwaliteit hoog-laag bedden aan om te huren.

Ik wil dit bed graag huren Ik wil dit bed graag kopen
Eén afmeting: 90×200

Basisbedrag: €149,00
+ 4 weken huur (€29,95 p.w.)

Optioneel:
huren matras (€12,95 per week)
Hoog-Laag Verpleegbed - Met Ingebouwde Motor bij Matrasconcurrent

Voordelen verpleegbed bij Matrasconcurrent

Het gebruiken van een verpleegbed, wanneer dit nodig is, kent veel verschillende voordelen. Het allerbelangrijkste is dat het bed gemakkelijk te bedienen is voor zowel de persoon op het bed als de verzorgende. Het bed kent echter nog meer voordelen, zoals:

  1. Eénvoudige reiniging
  2. Hoge mate van stabiliteit door een haaksysteem
  3. Perfecte comfort
  4. Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  5. Levering door heel Nederland mogelijk
  6. Levering bijpassende matras mogelijk

Elektrisch verstelbaar hoog-laag bed

Het hoog-laag bed is gemakkelijk elektrisch te verstellen. Wanneer de persoon op het bed verpleegd moet worden, kan het bed dus op de juiste hoogte worden gebracht. Het verstellen van een bed gebeurt op gebruiksvriendelijke wijze via een bediening. In het geval de stroom onverhoopt uitvalt, beschikt het bed nog over een nooddaalfunctie via een 9 volt batterij.

Door het verstellen van het bed, kan de gebruiker van het bed in een ideale positie worden gebracht. Het hoog-laag bed kan op meerdere manieren versteld worden. Zo kun je bijvoorbeeld het gedeelte waar de rug op rust omhoog brengen of het gedeelte van de benen omhoog brengen. Zo kun je niet alleen de ideale ligpositie bepalen, maar ook op een specifieke manier verzorgd worden.

Hoog-Laag Verpleegbed - Met Ingebouwde Motor bij Matrasconcurrent
Hoog-Laag Verpleegbed - Met Ingebouwde Motor bij Matrasconcurrent

Veilig hoog-laag bed

Wanneer er een persoon moet worden verpleegd op een hoog-laag bed, is het natuurlijk belangrijk dat dit bed veilig is. Het hoog-laag bed wat wij aan bieden heeft een hoge mate van veiligheid en is daarom geschikt voor vele soorten behandelingen.

Het elektrische verstellen van het bed vindt ook op een veilige manier plaats, waardoor dit bed van alle belangrijke functionaliteiten is voorzien. Bovendien kan de persoon op het zorgbed op een veilige manier naar beneden worden gebracht wanneer de stroom uitvalt. Dat komt door de 9 volt batterij die op dat moment dienst kan doen.

Voordelen huren hoog-laag bed bij Matrasconcurrent

Het huren van een hoog-laag bed bij Matrasconcurrent kent vele voordelen. Zo is het hoog-laag bed na de eerste vier weken per week verlengbaar en op te zeggen wanneer je wilt, met een opzegtermijn van twee weken. De levering is door heel Nederland mogelijk en het is een optie om dit bed eerst in één van onze showrooms te bekijken.

In het geval je besluit bij ons een hoog-laag bed te huren, weet je zeker dat je beschikt over een comfortabel bed. Een ander voordeel is dat het bed zeer gemakkelijk is te gebruiken en te verstellen is naar meerdere hoogtes of laagtes. Door de hoge mate van stabiliteit van dit bed, huur je bovendien een veilig en vertrouwd hoog-laag bed.

Hoog-Laag Verpleegbed - Met Ingebouwde Motor bij Matrasconcurrent
Koudschuim Matras de Luxe bij Matrasconcurrent

Bijpassende matras

Het is een optie om ook een matras bij te huren. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een Koudschuim Matras de Luxe, weet je zeker dat je de beschikking krijgt over een matras van zeer hoge kwaliteit. Dit matras voelt stevig aan en heeft de beschikking over maar liefst zeven comfortzones.

Door de zeven comfortzones kun je de beschikking krijgen over een zeer comfortabel matras, wat bijdraagt aan jouw nachtrust. Het gebruik van een Koudschuim Matras de Luxe met zeven comfortzones kent veel voordelen. Zo is dit matras sterk en veerkrachtig, heeft het een hoog ademend vermogen en beschikt het over grote steunkracht. Bovendien is dit matras opgebouwd uit antiallergische materialen.

Specificaties

Het hoog-laag bed beschikt over veel verschillende specificaties die allemaal bijdragen aan een optimaal ligcomfort en een stevig verpleegbed. Die specificaties zien er als volgt uit:

Merk TekVor Care
Handbediening Met single fault beveiliging en lock functie
Afwerking interieur Hout
Buitenwerkse maat 11 cm breder en 11.5 cm langer dan bestelmaat
Verstelbaarheid 4-delig
Hoogte verstelling Van 38.5 cm tot 81 cm hoog. Slag van 42.5 cm
Rugleuning verstelling Mogelijk tot 70 º
Bovenbeen verstelling Mogelijk tot 30 º
Onderbeen verstelling Mechanisch instelbaar in 5 standen
Elektronica 24 volt-voeding inclusief nooddaalfunctie via 9 volt batterij
Kleur staaldelen RAL 9023 (parel donkergrijs)
Hoogte wielen 4 x 100 mm
Wielremmen ✔ Ja
Inclusief zijhekken en papagaai ✔ Ja
Eenvoudig te reinigen ✔ Ja
Draaggewicht bedpapagaai Tot 80 kg
Draaggewicht van patiënt Tot 185 kg
Veilige werkbelasting Tot 220 kg
IEC normering IEC 60601-2-52
Beschermingsklasse IPX 4
Monteren Gemakkelijk te monteren zonder gereedschap

 

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Matrasconcurrent zorgen we ervoor dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom weet jij zeker dat je met het huren van een hoog-laag bed beschikt over een bed van hoge kwaliteit met fantastische comfort. Omdat de hoge kwaliteit gecombineerd wordt met scherpe prijzen, profiteer je van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Omdat het optioneel dus ook nog mogelijk is om een matras bij te huren, kun je het hoog-laag bed helemaal compleet maken en naar jouw wens vormen. Ook het matras is voorzien van de hoge kwaliteit en dat zorgt ervoor dat de persoon op het verpleegbed hier op een comfortabele manier gebruik van kan maken.

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een hoog-laag bed? Neem dan contact met ons op! Als je het bed eerst wilt bekijken, is dat mogelijk om te doen in één van onze showrooms. Je kunt Matrasconcurrent bezoeken in Slagharen, Rogat of Zwolle. Zo weet je zeker dat je een bed thuis krijgt wat volledig voldoet aan jouw wensen.

Neem contact op