De matraswinkel van Amsterdam en omgeving

Ben je afkomstig uit (omgeving) Amsterdam en op zoek naar een nieuw matras voor je boxspring? Matrasconcurrent is dé online matraswinkel van Amersfoort en omstreken die voor jou het perfecte matras heeft. Maar waar moet een goed matras aan voldoen? Er zijn immers zoveel verschillende soorten matrassen, waardoor het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Het toverwoord voor een goed matras is comfort; en wij als matraswinkel hebben de taak om jou aan het perfecte matras te helpen. Benieuwd naar ons assortiment aan matrassen? Bekijk deze online en wij bezorgen jou het perfecte matras aan huis in (omgeving) Amsterdam.

Actie!
Vanaf: 449,-404,10
Actie!
Vanaf: 449,-404,10
Actie!
WEB-only
Vanaf: 229,-206,10
Actie!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-233,10
Actie!
Vanaf: 659,-593,10

 

Bekijk al onze matrassen

Ook topmatrassen!

Naast matrassen verkopen we ook topmatrassen van hoge kwaliteit! Deze topmatrassen verhogen het comfort, werken de naad tussen twee losse matrassen weg, verhogen de hygiëne van je matras en verlengen diens levensduur ook nog eens. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment aan topmatrassen of klik op de knop daaronder om ze allemaal te bekijken.

Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Bekijk al onze topmatrassen

 

Een perfecte nachtrust

Je hebt een prachtige boxspring met heerlijke kussens, maar van een goede nachtrust kan nog niet echt gesproken worden. Waarschijnlijk ligt het probleem bij het matras, aangezien voor het creëren van een perfecte nachtrust een goed matras van essentieel belang is. Een goed matras dient stevig genoeg te zijn om je gewicht goed te verdelen en tevens zacht genoeg te zijn om de doorbloeding niet af te knellen. Onze kennis en ervaring als matraswinkel in combinatie met ons ruime assortiment aan hoog kwaliteit matrassen zorgen ervoor dat wij voor jou altijd het perfecte matras vinden.

Onze vestigingen

Omdat wij als matraswinkel graag voor iedereen bereikbaar zijn, ongeacht of je uit Amsterdam of uit het noorden van het land komt, zijn wij niet alleen telefonisch bereikbaar maar kunnen wij je ook persoonlijk van professioneel advies voorzien in een van onze drie filialen. Uiteraard kun je hier onze matrassen ook uitproberen. Breng een bezoek aan een van de drie filialen van dé matraswinkel van Nederland om te ervaren hoe het perfecte matras ligt. Onze drie filialen:

Welk matrassoort past bij jou?

Welk matrassoort het beste bij jou past is afhankelijk van je wensen en eisen. Veelal moet een matras een goede lichaamsondersteuning bieden en een goede luchtventilatie hebben. Onder andere onze koudschuim matrassen en natuurlijke latex matrassen voldoen aan deze eisen. Welk matras het beste voor jou is, is zeer persoonsafhankelijk. Bekijk daarom online ons brede assortiment aan hoog kwaliteit matrassen en bestel eenvoudig jouw perfecte matras. Wij als matraswinkel leveren je dan zo snel mogelijk jouw matras, ongeacht of je nou in Amsterdam of in het zuiden van het land woont.

Matras keuzehulp

Ben je er inmiddels uit welk matrassoort het beste bij je wensen en eisen past en moet je nu nog een keuze maken uit de matrassen die onder die specifieke matrassoorten vallen? Via onze matras keuzehulp hopen wij je voldoende te kunnen ondersteunen in de zoektocht naar het juiste matras. Zo hoef je wellicht niet de reis vanuit Amsterdam te maken naar een van onze vestigingen, maar kun je snel en eenvoudig online het perfecte matras bestellen.

Persoonlijk advies?

Uiteraard kan het zo zijn dat je graag wat extra informatie zou willen ontvangen aangaande onze matrassen of dat je graag door een van onze specialisten van advies wilt voorzien. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

Contact