Onze topper hoeslakens

Vanaf: 29,95
Vanaf: 34,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 19,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 14,95

Belang hoeslaken topper

Een hoeslaken voor een topper verschilt wel degelijk van een normaal hoeslaken. Een normaal hoeslaken is speciaal gemaakt voor matrassen. Hierdoor zijn deze hoeslakens ruimer dan de hoeslakens voor een topper. Dit komt doordat matrassen een hoogte hebben van ongeveer 15 tot 30 centimeter, terwijl topmatrassen een hoogte hebben van ongeveer 5 tot 12 centimeter. Het is daarom belangrijk om een hoeslaken topper om je topmatras te doen.

Gebruik je hier een normaal hoeslaken voor? Dan loop je het risico dat het hoeslaken ‘s nachts door beweging los komt. Dit zorgt voor irritatie en een slechtere nachtrust. Daarnaast kun je door een te ruim hoeslaken last krijgen van vouwen in het hoeslaken. Deze vouwen kunnen er voor zorgen dat je ‘s ochtends wakker wordt met vervelende striemen.

Voordelen hoeslaken topper

Je slaapt ongeveer een derde deel van je leven. Het is natuurlijk wel fijn als je tijdens dit deel kan genieten van een goede comfortabele nachtrust. Daarom wordt een hoeslaken topper van Matrasconcurrent gekenmerkt door vele voordelen.

Een hoeslaken topper is vaak gemaakt van Jersey katoen. Jersey katoen is katoen dat op een speciale manier geweven is. Hierdoor wordt Jersey katoen gekenmerkt door vele goede eigenschappen.

Meer informatie over Jersey katoen

De huisstofmijt zijn de welbekende kleine beestjes die je met het blote oog niet kunt zien. Veel mensen zijn allergisch voor deze beestjes. Een huisstofmijt allergie is te herkennen aan verschillende symptomen, zoals: niezen, jeuk, branderige ogen, tranende ogen, spierpijn en nog veel meer. Kortom een vervelende allergie, maar dankzij de topper hoeslakens van Matrasconcurrent heb je hier minder last van. Dit komt doordat deze hoeslakens voor toppers anti-huisstofmijt zijn, waardoor de beestjes niet in de hoeslakens kunnen nestelen.

Een allergie kost veel energie en is daarom zeer vermoeiend. Je bed is er dan voor bedoeld dat je je weer lekker kunt opladen, zodat je de volgende dag weer vol energie ertegenaan kunt. Daarom wil je tijdens je nachtrust zo min mogelijk last hebben van deze allergie. Dit is dan ook de reden waarom al onze topper hoeslakens anti-allergisch zijn.

De hoeslaken toppers zijn, zoals je al kon lezen, gemaakt van jersey katoen. Hierdoor hebben de hoeslakens een zeer goede ventilatie. De goede ventilatie zorgt voor een betere hygiëne. Daarnaast is dit ook heel fijn voor mensen die het snel warm hebben of voor mensen die snel transpireren.

Een hoeslaken topper van Matrasconcurrent is voorzien van: elastiek, speciaal ingestikte hoeken, lange doorlopende stiknaden en uitgekiende “haakse” confectie bij het elastiek. Al deze eigenschappen zorgen er voor dat de topper hoeslakens een goede pasvorm hebben. Hierdoor zullen de hoeslakens altijd goed blijven zitten en kun jij ongestoord genieten van een goede nachtrust.

De topper hoeslakens zijn door het elastiek en door de stof zeer rekbaar. Tijdens het opmaken van je bed kun je hier pas echt de vruchten van plukken. Dankzij deze rekbaarheid maak je namelijk snel en eenvoudig je bed op.

Tegenwoordig zijn deze hoeslaken toppers ook te verkrijgen in een waterdichte variant. Ideaal voor mensen die wel eens wat drinken in bed (met het oog op morsen), voor mensen die veel transpireren tijdens het slapen of om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken wanneer er eens een ongelukje gebeurt.

Een hoeslaken topper van Matrasconcurrent hoeft niet gestreken te worden. Dit komt doordat deze topper hoeslakens kreukvrij zijn.

Assortiment hoeslakens topper

Als je een hoeslaken voor een topper zoekt, ben je bij Matrasconcurrent op het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan topper hoeslakens. Van verschillende maten tot aan verschillende kleuren en varianten.

Maten

Niet alle topmatrassen hebben dezelfde maat, daarom hebben wij veel verschillende maten topper hoeslakens in ons assortiment. Deze zijn namelijk te verkrijgen in verschillende breedtes, lengtes en ook hoogtes. Voordat je begint met bestellen van een hoeslaken topper, is het van belang dat je zeker weet aan welke afmetingen je hoeslaken topper moet voldoen. Het is daarom verstandig om je topmatras op te meten. Vergeet tijdens het opmeten van je topmatras de hoogte niet. Sommige topper hoeslakens zijn namelijk geschikt voor een topmatras van maximaal 12 cm hoog, terwijl andere geschikt zijn voor topmatrassen van maximaal 20 cm hoog.

De meest voorkomende maten zijn:

Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Waterdichte Molton Matrasbeschermer Goedkoop Online

Molton

Een molton is een soort hoeslaken topper. Het verschil is dat een molton extra zacht is door de speciale techniek die toegepast wordt én zorgt zo voor een langere levensduur van je topmatras. Het geeft namelijk een extra bescherming in combinatie met een normaal topper hoeslaken. Wie zuinig is op zijn of haar topmatras, maakt gebruik van een molton.

Meer weten over de werking van een molton? Neem een kijkje tussen onze moltons.

Onze moltons

Vanaf: 29,95
Vanaf: 34,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 19,95
19,95
Vanaf: 19,95
Vanaf: 14,95

Jersey

Het werd al even kort benoemd, maar de topper hoeslakens van Matrasconcurrent zijn gemaakt van Jersey katoen. Jersey katoen is katoen met een speciale breibinding. Hierdoor zijn deze topper hoeslakens van Jersey katoen rekbaar, goed ademend en kreukvrij. Als je kiest voor een Jersey katoenen topper hoeslaken kies je voor een hygiënisch hoeslaken dat makkelijk in onderhoud is.

Waterdicht

Vocht is één van de boosdoeners als het gaat om de kwaliteit verslechtering van matrassen. Voor de mensen die regelmatig wat drinken in bed (en waar dus ook de kans is op morsen), mensen die snel en veel transpireren of gezinnen waarin een ongelukje op de loer ligt, zijn deze hoeslakens dé oplossing. Een waterdicht topper hoeslaken is namelijk afgewerkt met een laagje polyurethaan, waardoor deze waterdicht is. Ondanks dat de hoeslakens waterdicht zijn, zijn ze nog steeds zeer comfortabel en luchtig.

Splittoppers

Slaap je op een elektrisch verstelbaar bed? En maak je ook gebruik van een splittopper? Dan raden we je aan om in plaats van een normaal hoeslaken topper een splittopper hoeslaken te nemen. Waarom? Omdat deze hoeslakens zijn voorzien van een split in het midden. Hierdoor bewegen deze hoeslakens vloeiend mee met het verstellen van je bed.

Onze splittopper hoeslakens

Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95

Hoeslaken topper wassen

Aan het regelmatig wassen van je hoeslaken topper zitten verschillende voordelen verbonden. Naast dat het extra lekker slaapt, is het ook goed voor je gezondheid. Door het regelmatig wassen van je beddengoed zorg je er namelijk voor dat vuil, stof en huisstofmijt geen kans krijgen om irritaties te veroorzaken. Dit is fijn voor je huid en je nachtrust.

Lees voordat je begint met wassen altijd de productbeschrijving van je topper hoeslaken goed door. Hierdoor voorkom je fouten, zoals te warm of verkeerd wassen, waardoor je topper hoeslaken kan krimpen. Dit zou natuurlijk zonde zijn. Ook kun je een kijkje nemen in onze blog: Hoe kun je je beddengoed het beste schoonmaken?

Matrasconcurrent

Wij van Matrasconcurrent willen het beste voor jou en je nachtrust. Daarom bestel je eenvoudig en snel je nieuwe hoeslaken topper online. Heb je nog een vraag over onze hoeslakens voor toppers, of over een ander product? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkels. Onze winkels zijn gelegen in Rogat, Slagharen en Zwolle. Hier staat altijd een medewerker klaar om je te helpen.

Lees meer over Matrasconcurrent Neem contact op