De slimste keuzes

Dompel jezelf onder in een wereld van rustgevend comfort met onze selectie van de beste topmatrassen en matrassen. Of je nu verlangt naar een perfect gebalanceerde ondersteuning of droomt van weelderige zachtheid, deze categorie biedt hoogwaardige opties die zijn ontworpen om aan al jouw slaapbehoeften te voldoen.

Onze keuze voor

Matrassen

BTW-VRIJ!
Voor prijsbewuste kwaliteit
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15
BTW-VRIJ!
Vanaf: 109,-90,09
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 169,-139,68

Onze keuze voor

Topmatrassen

Op zoek naar de beste matras topper voor jou? Wij van Matrasconcurrent verkopen uitsluitend kwalitatieve producten, waaronder de beste matras toppers. We leggen je graag uit waar je deze voor kunt gebruiken en hoe je erachter komt welke het beste bij jou past. Een goede, gezonde en comfortabele nachtrust is belangrijk, maar een groot deel van de Nederlandse bevolking slaapt te weinig! Dit probleem wordt vaak veroorzaakt door niet goed passende slaapartikelen. Een goed matras, goed beddengoed en een goede matras topper zijn hierbij erg belangrijk. Maar hoe weet je nou welke artikelen het beste bij jou passen?

BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
Vanaf: 69,-57,03
BTW-VRIJ!
Voor allergievrij slapen
Vanaf: 139,-114,88
BTW-VRIJ!
Voor nek en rugklachten
Vanaf: 89,-73,56
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15
BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12

Waarvoor gebruiken we matras toppers?

Matras toppers worden ook wel topmatrassen genoemd en worden steeds vaker gebruikt om de comfort, ondersteuning en hygiëne te verhogen tijdens het slapen.

Huidig matras optimaliseren

Wanneer je een matras gebruikt die in principe al voldoende comfort en ondersteuning biedt, kan een matras topper dit optimaliseren. Een matras topper is dus altijd de moeite waard. Slaap je momenteel op een matras dat onvoldoende ondersteuning biedt en daardoor niet comfortabel is? Dan kun je met een topper een grote uitgave besparen.

Samen slapen

Matras toppers worden ook steeds vaker gebruikt om de naad tussen twee eenpersoonsmatrassen te dichten. Sommige mensen die met z’n tweeën in bed slapen, maar verschillende wensen hebben wat het matras betreft, kiezen ervoor om twee eenpersoonsmatrassen in een tweepersoonsbed te plaatsen. Door een matras topper op de matrassen te plaatsen voorkom je dat je wakker wordt in de welbekende en ongewenste naad.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om één tweepersoonsmatras aan te schaffen en één top matras die aansluit op de wensen van jou of je slaapkamergenoot.

Matras schoonhouden

Wanneer je een topmatras gebruikt, lig je niet direct op je matras. Onze matras toppers worden geleverd met een gemakkelijk wasbare tijk, die je regelmatig in de wasmachine kunt wassen. Zo houd je je kostbare matras altijd schoon en fris.

Welke matras topper past bij jou?

Zoals al eerder genoemd bestaat ons assortiment uit topmatrassen van verschillende materialen. Wij bieden TraagschuimKoudschuim– en Natuurlatex matras stoppers aan. Welk materiaal het beste bij jou past hangt af van je wensen en eisen.

Traagschuim

Traagschuim wordt zachter wanneer het in contact komt met lichaamswarmte. Door de optimale verhoudingen vormen de traagschuim matras toppers binnen enkele seconden naar de contouren van je lichaam zonder dat je er volledig in wegzakt. Een groot voordeel aan traagschuim is dat de druk goed verdeeld wordt. Het is daarom ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten.

Koudschuim

Koudschuim matras toppers lijken op toppers van traagschuim. De veerkracht van koudschuim is hoog, maar het is minder zacht dan traagschuim. Door de goede ventilatie van deze topmatrassen zijn ze uitermate geschikt voor mensen die last hebben van transpiratie of die het snel warm hebben tijdens het slapen.

Natuurlatex

Natuurlatex matras toppers, ofwel matras toppers van hoogstaand rubber, zijn de crème de la crème onder de matras toppers. Natuurlatex is zeer elastisch en veerkrachtig waardoor de drukverdeling en ondersteuning optimaal is. De natuurlatex matras toppers zijn dan ook een combinatie van de traagschuim- en de koudschuim matrassen.