Caresse Boxsprings kopen?

Slapen moet comfortabel zijn en zo fijn mogelijk aanvoelen. Je slaapt immers haast een derde van je leven. Daarom verkopen wij Caresse boxsprings, want met deze boxsprings wordt een absolute kwaliteit behaald die jou verzekert van de comfortabele nachtrust die jij verdient. De naam zegt het eigenlijk al: slapen op een Caresse boxspring is als een streling voor het lichaam. Werkelijk alles aan deze boxsprings is bedoeld om jouw nachtrust comfortabel te maken en ze zijn voorzien van allerlei luxe extra’s om jou het gevoel te geven dat je iedere ochtend wakker wordt in een luxe hotel. Dus: wil jij ook genieten van optimale luxe en comfort en een Caresse boxspring kopen? Dan ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres!

Caresse boxsprings

Eigenschappen van de Caresse boxsprings

Je kunt bij ons verschillende Caresse boxsprings kopen en ze hebben ieder hun eigen eigenschappen en voordelen. Maar er zijn een paar voordelen die ze allemaal met elkaar delen. Zo zijn alle Caresse boxsprings luxe uitgevoerd en is er tijdens het design aan alles gedacht, wat ze erg gedetailleerd maakt. De lighoogte is hoog en daarmee comfortabel en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. En door de ruime keuze in kleuren en afmetingen kun je jouw Caresse boxspring zelf samenstellen en perfect in jouw slaapkamer laten passen. Door het enorm goede comfortniveau waan je je in een echt hotelbed!

Voordelen van de Caresse boxsprings

 1. Zeer luxe boxsprings
 2. Comfortabele lighoogte
 3. Zeer gedetailleerd (aan alles is gedacht)
 4. Goede prijs-kwaliteitverhouding
 5. Ruime keuze in kleuren en afmetingen
 6. Je waant je in een hotelbed!
Vanaf:  1.595,-

Boxspring Caresse 3850

De Boxspring Caresse 3850 is een prachtig stijlvolle boxspring die een unieke slaapbelevenis biedt. Stijlvol vormgegeven, niet-elektrisch, voorzien van anti-slip en nog veel meer: dit is dé niet-beweegbare boxspring die aanvoelt als een echt hotelbed.

Dé voordelen van deze boxspring…

 1. Voorzien van zeer luxe pocketveermatrassen (21 cm dikte)
 2. De boxen zijn voorzien van anti-slip
 3. Extra comfortabele lighoogte: 60 cm (exclusief matrastopper)
Bekijk boxspring

Boxspring Caresse 4500

De Boxspring Caresse 4500 is stijlvol en compleet én elektrisch! Het rug-/hoofdgedeelte is namelijk te bewegen via een bekabelde bediening, waardoor je extra comfortabel nog even kunt lezen of televisie kunt kijken. Ook kan het in- en uitstappen zo gemakkelijker worden gemaakt.

Dé voordelen van deze boxspring…

 1. Voorzien van zeer luxe pocketveermatrassen (22 cm dikte)
 2. Elektrisch verstelbare boxen
 3. De boxen zijn voorzien van anti-slip
 4. Extra comfortabele lighoogte: 57 cm (exclusief matrastopper)
 5. Kabelbediening
Bekijk boxspring
Vanaf:  2.195,-

Boxspring Caresse 4600

De Boxspring Caresse 4600 is een stijlvol vormgegeven elektrische boxspring. In- en uitstappen wordt gemakkelijker en het lees-/kijkuurtje ’s avonds wordt een stuk comfortabeler. Deze boxspring is voorzien van een terugloopsysteem, wat betekent dat ook het voeteneinde elektrisch bedienbaar is! De bediening is bekabeld.

Dé voordelen van deze boxspring…

 1. Voorzien van zeer luxe pocketveermatrassen (22 cm dikte)
 2. Elektrisch verstelbare boxen met uniek terugloopsysteem (voeteinde ook verstelbaar)
 3. Inclusief voetstopper
 4. Extra comfortabele lighoogte: 58 cm (exclusief matrastopper)
 5. Kabelbediening
Bekijk boxspring

Boxspring Caresse 6010

De Boxspring Caresse 6010 is elektrisch verstelbaar (met terugloopsysteem, dus zowel het rug-/hoofdgedeelte als het voeteneinde is verstelbaar) én voorzien van een luxe, stijlvol voetbord. Dit maakt deze boxspring tot een prachtig bed dat enorm sfeervol in iedere slaapkamer past.

Dé voordelen van deze boxspring…

 1. Voorzien van zeer luxe pocketveermatrassen (22 cm dikte)
 2. Elektrisch verstelbare boxen met uniek terugloopsysteem (voeteinde ook verstelbaar)
 3. De boxen zijn voorzien van pocketveren en anti-slip
 4. Extra comfortabele lighoogte: 56 cm (exclusief matrastopper)
 5. Afstandsbediening
 6. Inclusief voetbord
Bekijk boxspring

Boxspring Caresse 6900

De Boxspring Caresse 6900 is hét punt waar comfort en stijl in perfectie samenkomen. Een prachtig hoofdbord, stijlvolle poten, perfect vakmanschap, elektrische motoren (voor bediening van zowel het hoofdeind als het voeteneind), een afstandsbediening en uniek slaapcomfort. Deze boxspring heeft het allemaal en meer!

Dé voordelen van deze boxspring…

 1. Voorzien van zeer luxe pocketveermatrassen (23 cm dikte)
 2. Elektrisch verstelbare boxen met uniek terugloopsysteem (voeteinde ook verstelbaar)
 3. Extra comfortabele lighoogte: 60 cm (exclusief matrastopper)
 4. Afstandsbediening
Bekijk boxspring

Stel zelf samen!

De Caresse boxsprings zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende afmetingen en kleuren en er zijn per boxspring nog een aantal extra’s/keuzes mogelijk, zoals de keuze in topmatras en of je een beddengoedpakket wilt of niet. Zo kun je jouw nieuwe Caresse boxspring eigenlijk helemaal zelf samenstellen en perfect afstellen op jouw slaapkamer en inrichting.

Kies jouw topmatras

De Caresse boxsprings kunnen worden geleverd met 6 verschillende soorten topmatrassen, ieder met hun eigen unieke eigenschappen. De mogelijkheden zijn: Topmatras Caresse 755 Gelfoam, Topmatras Caresse 815 Hybrid, Topmatras Caresse 825 Koudschuim, Topmatras Caresse 835 Koudschuim, Topmatras Caresse 645 Visco en Topmatras Caresse 665 Latex. De diktes verschillen, van 7 tot wel 13 cm. Bekijk de productpagina’s van de Caresse boxsprings om meer te lezen over de verschillende topmatrassen en hun eigenschappen.

Laat je adviseren!

Wil je graag meer informatie ontvangen over de Caresse boxsprings? Vraag je je af welke Caresse boxspring het beste bij jouw situatie past en aan jouw eisen en voorkeuren voldoet? Neem dan gerust eens contact met ons op en laat je adviseren door onze ervaren slaapdeskundigen! Wij kunnen je er alles over vertellen en helpen je graag bij het vinden van een boxspring die perfect bij jou past.

Laat je adviseren

Wil je graag advies of heb je en vraag?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Boxspring Mallorca Tweepersoons

Top Service

We kregen wegens omstandigheden het elektrisch bed niet in elkaar, een berichtje gedaan en er kwam een medewerker langs om ons te helpen.

– Lindsay

Goed betaalbaar

Onverwachts op zoek naar een goed betaalbaar matras. Via Facebook vonden we Matras Concurrent lekker dicht in de buurt. Geweldig geholpen, mooie betaalbare prijzen.

– André en Hilma