1-persoons Boxspring

Een 1-persoons boxspring is perfect voor iedereen die zoekt naar een comfortabele slaapplek.

Een 1-persoons boxspring is perfect voor iedereen die zoekt naar een comfortabele slaapplek. Je kunt dit bed namelijk helemaal naar wens samenstellen. Of je nu graag op een koudschuim-, traagschuim-, natuurlatex- of pocketvering matras slaapt. Het onderstel met pocketvering zorgt voor extra ondersteuning en een mooie, chique uitstraling. Lees meer over de mogelijkheden van onze boxsprings of bekijk direct ons aanbod.

Wat is een Boxspring?

Boxsprings staan bekend om hun luxe uitstraling. Maar dit bed ziet er niet alleen luxe uit, het is ook nog eens bijzonder comfortabel. Dit zit hem in de opbouw. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen: een onderstel, een matras en eventueel een topdekmatras. Het onderstel is een gestoffeerde box, vandaar de naam. In deze box vind je allemaal apart verpakte veren, die zorgen voor een goede ventilatie en optimaal comfort. In combinatie met het matras en topmatras die je hierbij selecteert weet je zeker dat je ‘s nachts de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Voordelen 1-persoons boxspring Matrasconcurrent

Wist je dat zeven op de tien verkochte bedden een boxspring is? Dat is nogal wat! Het zal je daarom niet verbazen dat een boxspring nogal wat voordelen heeft. Veel voordelen deelden we hiervoor al met je, maar we zetten het nogmaals voor je op een rij.

Naast de luxe uitstraling, optimale ondersteuning en efficiënte ventilatie, kun je bij een 1-persoons boxspring namelijk ook rekenen op een lange levensduur. De metalen veren in het onderstel kennen nauwelijks materiaalvermoeidheid en daarnaast gaat je matras ook langer mee op een boxspring dan op een regulier bed. Tot slot is een boxspring lekker hoog waardoor je er makkelijk in en uit kunt stappen.

 • Luxe uitstraling en optimale ondersteuning
 • Topkwaliteit voor de laagste prijs
 • 100 nachten proefslapen
 • GRATIS thuisbezorgd

Polyetherschuim matrassen

Polyetherschuim matrassen zijn over het algemeen zeer voordelige matrassen. Deze matrassen vergen dan ook wat onderhoud om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Zorg ervoor dat je het matras regelmatig draait om kuilvorming te voorkomen en ventileer het matras goed, zo heb je er het langst plezier van en kan dit alsnog een duurzame keuze zijn.

 • Voordelig
 • Ventileert gering
 • Kans op kuilvorming

Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen zijn een stuk veerkrachtiger dan polyetherschuim matrassen. We noemen koudschuim dan ook wel ‘High Resilience’ (HR) schuim en kuilvorming komt nauwelijks voor. Door de open structuur ventileert het matras van zichzelf erg goed. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het matras erg lang mee gaat, maar ook dat het koel aanvoelt. Heb jij het ‘s nachts snel warm? Dan is het koudschuim matras perfect voor jouw 1-persoons boxspring.

 • Stevig ligcomfort
 • Voelt koel aan en ventileert efficiënt
 • Nauwlijks kuilvorming
 • Hoog aanpassingsvermogen

Traagschuim matrassen

Traagschuim voelt ten opzichte van koudschuim matrassen warmer aan. Daarnaast is het matras wat zachter en drukverlagend. Perfect wanneer je snel last hebt van je schouders, rug of nek. Traagschuim reageert op warmte en vormt zich automatisch naar jouw slaaphouding. Hierdoor biedt het een mooie gelijkmatige ondersteuning.

drukverlagend
ideaal bij lichamelijke klachten
minder geschikt voor mensen met overgewicht en buikslapers

 • Drukverlagend
 • Ideaal bij lichamelijke klachten
 • Minder geschikt voor mensen met overgewicht en buikslapers

Natuurlatex matrassen

Een natuurlatex matras is een milieuvriendelijke toevoeging aan jouw 1-persoons boxspring. Natuurlatex is namelijk een prachtig natuurlijk product. Daarnaast is er geen sprake van kuilvorming. Natuurlatex matrassen zijn comfortabel en zacht en ventileren goed doordat het materiaal geperforeerd is.

 • Comfortabel, zacht ligcomfort
 • Natuurproduct
 • Geen kuilvorming

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras bestaat net als het onderstel van jouw 1-persoons boxspring uit metalen veren, verpakt in losse zakjes (pockets). Dit zorgt voor optimale ondersteuning én ventilatie. Voor extra comfort zijn deze matrassen voorzien van een afdeklaag van polyether, koudschuim, traagschuim of natuurlatex. Voor iedere slaper is er dus een passend pocketveringmatras.

 • Geleidelijke ondersteuning
 • Uitstekende ventilatie
 • Lange levensduur

Topmatras

Om je boxspring helemaal af te maken plaats je als laatst een topmatras. Deze zorgt voor nóg meer comfort en ondersteuning én beschermt je reguliere matras. Je zult hier geen vlekken in krijgen en het wordt ook minder geleefd. Ook topmatrassen zijn beschikbaar in allerlei verschillende uitvoeringen.

1-persoons boxspring samenstellen

Wil je geen aparte boxspring en (top)matras bestellen, maar direct een kant-en-klare set? Ook dat kan. Stel in vier eenvoudige stappen een 1-persoons boxspring samen met door ons voorgeselecteerde producten. Zo kun je kiezen uit boxsprings van 90 cm breed en 120 cm, vier verschillende matrassen, een topmatras (optioneel) en een hoofdbord (optioneel).

2-persoons boxsprings

Samen slapen? In onze webshop vind je ook een ruim aanbod 2-persoons boxsprings. We bieden ze aan in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan (elektrisch) verstelbaar en niet-verstelbaar, matras meegestoffeerd of niet en ontelbaar veel afmetingen en bekledingen. Bekijk nu ons aanbod kant-en-klare boxsprings voor twee personen, of stel zelf één samen.