Wat is een boxspring

Boxsprings staan bekend om hun luxe uitstraling. Maar dit bed ziet er niet alleen luxe uit, het is ook nog eens bijzonder comfortabel. Dit zit hem in de opbouw. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen: een onderstel, een matras en eventueel een topdekmatras. Het onderstel is een gestoffeerde box, vandaar de naam. In deze box vind je allemaal apart verpakte veren, die zorgen voor een goede ventilatie en optimaal comfort. In combinatie met het matras en topmatras die je hierbij selecteert weet je zeker dat je ‘s nachts de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Voordelen 1-persoons boxspring Matrasconcurrent

Eenpersoons Geveerde Box - 20 cm bij Matrasconcurrent

De voordelen van een 1-persoons boxspring

Wist je dat zeven op de tien verkochte bedden een boxspring is? Dat is nogal wat! Het zal je daarom niet verbazen dat een boxspring nogal wat voordelen heeft. Veel voordelen deelden we hiervoor al met je, maar we zetten het nogmaals voor je op een rij.

Naast de luxe uitstraling, optimale ondersteuning en efficiënte ventilatie, kun je bij een 1-persoons boxspring namelijk ook rekenen op een lange levensduur. De metalen veren in het onderstel kennen nauwelijks materiaalvermoeidheid en daarnaast gaat je matras ook langer mee op een boxspring dan op een regulier bed. Tot slot is een boxspring lekker hoog waardoor je er makkelijk in en uit kunt stappen.

1-persoons boxsprings van Matrasconcurrent

Of je nu een 1-persoons boxspring met of zonder hoofdbord zoekt, met een koudschuim-, traagschuim-, pocketvering- of natuurlatex matras, je bestelt het eenvoudig in onze webshop. Daarnaast kun je kiezen voor een boxspring met of zonder hoofdbord en ook de keuze wat afmetingen betreft is ruim. Zo vind je altijd de boxspring die goed bij je past.

Matras kiezen

Onze 1-persoons boxspring kan zonder matras geleverd worden. Wanneer je zelf nog een goed matras hebt, zou het natuurlijk zonde zijn als je deze niet meer kunt gebruiken. Heb je nog geen goed matras? Dan schaf je deze eenvoudig en super voordelig met je nieuwe 1-persoons boxspring aan. In onze webshop vind je altijd het matras dat het beste bij jou past, of dit nu koudschuim-, traagschuim, natuurlatex of pocketvering is.

Matras Polyetherschuim de Luxe bij Matrasconcurrent

Polyetherschuim matrassen

Polyetherschuim matrassen zijn over het algemeen zeer voordelige matrassen. Deze matrassen vergen dan ook wat onderhoud om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Zorg ervoor dat je het matras regelmatig draait om kuilvorming te voorkomen en ventileer het matras goed, zo heb je er het langst plezier van en kan dit alsnog een duurzame keuze zijn.

Onze polyetherschuim matrassen

Vanaf: 119,-
Vanaf: 79,-
Vanaf: 64,95
Norma Pocketvering Matras Accent - Medium bij Matrasconcurrent

Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen zijn een stuk veerkrachtiger dan polyetherschuim matrassen. We noemen koudschuim dan ook wel ‘High Resilience’ (HR) schuim en kuilvorming komt nauwelijks voor. Door de open structuur ventileert het matras van zichzelf erg goed. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het matras erg lang mee gaat, maar ook dat het koel aanvoelt. Heb jij het ‘s nachts snel warm? Dan is het koudschuim matras perfect voor jouw 1-persoons boxspring.

Onze Koudschuim matrassen

Vanaf: 229,-
Vanaf: 659,-
Vanaf: 239,-
Vanaf: 109,-
Vanaf: 149,-
Vanaf: 189,-
-17%
Voor prijsbewuste kwaliteit
Vanaf: 99,-82,17
NASA / Comfortschuim Matras Pocket 1000 bij Matrasconcurrent

Traagschuim matrassen

Traagschuim voelt ten opzichte van koudschuim matrassen warmer aan. Daarnaast is het matras wat zachter en drukverlagend. Perfect wanneer je snel last hebt van je schouders, rug of nek. Traagschuim reageert op warmte en vormt zich automatisch naar jouw slaaphouding. Hierdoor biedt het een mooie gelijkmatige ondersteuning.

drukverlagend
ideaal bij lichamelijke klachten
minder geschikt voor mensen met overgewicht en buikslapers

Onze Traagschuim matrassen

Vanaf: 169,-
Vanaf: 179,-
Vanaf: 299,-

Natuurlatex matrassen

Een natuurlatex matras is een milieuvriendelijke toevoeging aan jouw 1-persoons boxspring. Natuurlatex is namelijk een prachtig natuurlijk product. Daarnaast is er geen sprake van kuilvorming. Natuurlatex matrassen zijn comfortabel en zacht en ventileren goed doordat het materiaal geperforeerd is.

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras bestaat net als het onderstel van jouw 1-persoons boxspring uit metalen veren, verpakt in losse zakjes (pockets). Dit zorgt voor optimale ondersteuning én ventilatie. Voor extra comfort zijn deze matrassen voorzien van een afdeklaag van polyether, koudschuim, traagschuim of natuurlatex. Voor iedere slaper is er dus een passend pocketveringmatras.

koudschuim topmatras topper

Topmatras

Om je boxspring helemaal af te maken plaats je als laatst een topmatras. Deze zorgt voor nóg meer comfort en ondersteuning én beschermt je reguliere matras. Je zult hier geen vlekken in krijgen en het wordt ook minder geleefd. Ook topmatrassen zijn beschikbaar in allerlei verschillende uitvoeringen.

Bekijk al onze topmatrassen

1-persoons boxspring samenstellen

Wil je geen aparte boxspring en (top)matras bestellen, maar direct een kant-en-klare set? Ook dat kan. Stel in vier eenvoudige stappen een 1-persoons boxspring samen met door ons voorgeselecteerde producten. Zo kun je kiezen uit boxsprings van 90 cm breed en 120 cm, vier verschillende matrassen, een topmatras (optioneel) en een hoofdbord (optioneel).

Stel jouw 1-persoons boxspring samen

2-persoons boxsprings

Samen slapen? In onze webshop vind je ook een ruim aanbod 2-persoons boxsprings. We bieden ze aan in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan (elektrisch) verstelbaar en niet-verstelbaar, matras meegestoffeerd of niet en ontelbaar veel afmetingen en bekledingen. Bekijk nu ons aanbod kant-en-klare boxsprings voor twee personen, of stel zelf één samen.

Ons aanbod 2-persoons boxsprings

Gratis textielpakket
2 kussens + 4-seizoensdekbed
Vanaf: 595,-
Gratis textielpakket
2 kussens + 4-seizoensdekbed
Vanaf: 799,-
Gratis textielpakket
2 kussens + 4-seizoensdekbed
Vanaf: 895,-
Gratis textielpakket
2 kussens + 4-seizoensdekbed
Vanaf: 595,-
Gratis textielpakket
2 kussens + 4-seizoensdekbed
Vanaf: 1.295,-
Vanaf: 369,-

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van onze 1-persoons boxsprings? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden al je vragen graag telefonisch, per mail, via ons contactformulier of in één van onze fysieke winkels in Rogat, Slagharen en Zwolle. Hier staan onze medewerkers voor je klaar om ons aanbod te laten zien en je te adviseren. We horen graag van je!

Neem contact op