Zomerdekbedden

Voor echte koukleumen goed nieuws: de winter is weer achter de rug! Met de lente en straks de zomer in zicht, betekent het dat we in Nederland weer kunnen gaan genieten van hogere temperaturen en mooier weer. Vaak wordt dit moment ook aangegrepen om een frisse start te maken wat betreft de nachtrust: zo worden winterdekbedden ingeruild voor zomerdekbedden.

Bekijk hier alvast ons aanbod van zomerdekbedden
Vanaf: 49,-
Vanaf: 99,-
Vanaf: 99,-
Vanaf: 34,95
Vanaf: 149,-
Vanaf: 99,-
Vanaf: 59,-

Switchen naar een zomerdekbed

Gebruik je nog een katoenen dekbed? Dan is het wellicht goed om eens te switchen naar een zomerdekbed, voorjaarsdekbed of donzen dekbed. Deze dekbedden hebben bewezen ook tijdens de lente en zomer de juiste comfort in bed te kunnen bieden. Door de hogere temperaturen worden de winterdekbedden in veel gevallen namelijk ervaren als te warm.

 

Dun van stuk

Om niet klam te worden tijdens de zomer en ondanks de hogere temperaturen toch goed te kunnen slapen, zijn zomerdekbedden ontwikkeld. Er zijn een aantal verschillen met winterdekbedden. De zomerdekbedden zijn bijvoorbeeld dun van stuk, maar doordat ze precies de juiste dikte hebben voelen ze toch nog aan als echte dekbedden.

 

Nog meer voordelen

De juiste dikte is dus één van de voordelen van een zomerdekbed. Zo’n zomerdekbed heeft echter nog meer voordelen. Eén van de voordelen die vaak benoemd wordt is dat zomerdekbedden lekker licht aanvoelen. Daarnaast hebben ook de zomerdekbedden een perfecte regulering van vocht, waardoor je heerlijk door kunt slapen tijdens een warme nacht.

 

Bekijk ook de winterdekbedden van Matrasconcurrent

Je vindt bij ons veel verschillende soorten dekbedden in het assortiment. Naast zomerdekbedden als het Cool Cotton zomerdekbed, kun je bij ons ook terecht voor verschillende 4-seizoenen dekbedden. Een 4-seizoenen dekbed heeft twee delen: een dun zomerdeel en een dikker najaarsdeel. Zo kun je helemaal zelf bepalen welk dekbed zorgt voor jouw meest optimale nachtrust.

 

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over een zomerdekbed? Dat begrijpen we bij Matrasconcurrent maar al te goed! Mocht je nog vragen hebben over één van de zomerdekbedden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij de zoektocht naar het meest geschikte zomerdekbed. Op die manier geniet jij straks van een optimale nachtrust!

Neem contact op
De waardering van matrasconcurrent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 1868 reviews.