Tweepersoons boxspring kopen

Een tweepersoons boxspring is een aanschaf die je niet elke dag doet en waar Matrasconcurrent je graag deskundige hulp bij aanbiedt. Het is van belang dat u een boxspring kiest die bij je past en door ons ruime assortiment hebben wij altijd een boxspring die aan jouw wensen en eisen voldoet. Je kan o.a. kiezen uit een hard, medium of zacht matras en uit bijvoorbeeld een pocketveren- of een koudschuim matras. Al onze matrassen zijn voorzien van optimale ventilatie. De tweepersoons boxsprings van Matrasconcurrent zijn standaard voorzien van een onderstel, een matrasbodem, een matras, een topper en eventueel een hoofdbord of een voeteneind. Ook kan je extra luxe aan uw boxspring toevoegen door te kiezen voor een verstelbaar hoofd- en voeteneind.

Het onderstel van een boxspring is gemaakt van hout of metaal met daarin een metalen frame met poten en veren. Daarop komt een matras met een (pocket)vering. De vering zorgt voor een juiste lichaamsondersteuning die wordt geregeld door het aantal lagen veren die in het matras worden verwerkt. Daarnaast zitten er in het matras spiraalveren die zorgen voor een loze ruimte en deze ruimte is essentieel voor het ventilatieproces. Als laatst wordt er een topper aan de boxspring toegevoegd en deze zorgt voor extra comfort.

Waarom Matrasconcurrent?

Onze tweepersoons boxspring bieden een stevige basis en deze heb je nodig om volledig te ontspannen en om voldoende nachtrust te krijgen. De relatief harde ondergrond van onze boxspring zorgen ervoor dat u minder snel pijnklachten krijgt aan jouw gewrichten. Daarnaast hebben onze boxsprings een comfortabele instaphoogte die gemiddeld tussen de 40 en 55 cm hoog is, dit is o.a. praktisch voor mensen die slecht te been zijn.

Boxsprings worden ook wel hotelbedden genoemd, de reden dat boxsprings zo genoemd worden, komt omdat  een boxspring een gevoel geeft van comfort en luxe dat u meestal ervaart in een hotel. Boxsprings zijn er bij ons in vele soorten en maten, hierdoor is er bij Matrasconcurrent voor bijvoorbeeld mensen met een beperkt budget altijd een complete boxspring te verkrijgen. Matrasconcurrent zorgt ervoor dat u het beste uit uw nacht haalt.

Hulp nodig bij het kiezen van uw tweepersoons boxspring?

Voor hulp en informatie over onze boxsprings kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0522 440318 of per e-mail: info@matrasconcurrent.com of vul het contactformulier  in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Benieuwd naar onze acties? Bekijk dan nu onze folder