Traagschuim matras

Je bent op zoek naar een nieuw matras, maar de vele keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer je een nieuw matras wilt aanschaffen, is het essentieel dat je weet welke eigenschappen belangrijk zijn en welke van deze eigenschappen belangrijk zijn voor jouw matras. Om je hierbij te helpen, hebben wij de ‘matras keuze hulp’ geschreven. Deze helpt je stapsgewijs het proces van het kiezen van het juiste matras te doorlopen.

Op deze pagina gaan wij specifiek in op het traagschuim matras. Wat is een traagschuim matras en waarom zou je voor een traagschuim matras moeten kiezen? Daarnaast vind je op deze pagina de traagschuim matrassen die wij aanbieden. Wil je na het lezen van deze pagina graag nog meer weten over traagschuim matrassen? Lees dan hier verder.

-46%
Vanaf:  239,- 152,10
-10%
Vanaf:  169,- 152,10
-10%
Vanaf:  529,- 476,10
-20%
Vanaf:  279,- 224,10

Wat is een traagschuim matras?

Traagschuim, ook wel bekend als Visco of Nasa, is materiaal dat reageert op temperatuur. Door de lichaamswarmte vormt het matras zich volledig naar jouw lichaam. Doordat het gewicht volledig evenwichtig over het matras verdeeld wordt, geeft het een gelijkmatige ondersteuning aan het lichaam. Wanneer je lichaam het matras weer verlaat, keer het langzaam weer terug in de oorspronkelijke vorm. Het indrukken van het traagschuim gaat minder gemakkelijk dan bij koudschuim. Dit kan ervoor zorgen dat wanneer jij jezelf omdraait, dit iets minder soepel verloopt. Een nadeel van traagschuim is het iets warmer kan aanvoelen dan andere afwerklagen.

De voor- en nadelen op een rijtje

  • Zeer geschikt voor mensen met spier- en gewrichtsklachten
  • Perfecte ondersteuning
  • Goed ventilerend
  • Tijk (afritsbaar)
  • Lange levensduur
  • Nederlands fabricaat
  • Kan iets warmer aanvoelen dan andere afwerklagen

Ons assortiment nasa matrassen

Omdat wij als matrasspecialist jouw de perfecte nachtrust willen bezorgen, bieden wij verschillende soorten nasa matrassen aan, met elk hun specifieke eigenschappen. Bekijk hieronder ons totale assortiment aan traagschuim matrassen. Wil je meer informatie over nasa matrassen, dan verwijzen wij je graag door naar deze pagina.