Home » Topmatras maten » Topmatras 160×200

Topmatras 160×200

Jouw topdekmatras 160×200 kopen bij Matrasconcurrent?

Wat is een matras topper 160×200?

Een topper 160×200, ook wel bekend als topdekmatras of topmatras, dient als een comfortverhogende laag bovenop je standaard matras. Dit is ideaal voor het verzachten van een te hard matras, zoals die van caravans of campers. Naast dat een bed topper 160×200 meer comfort biedt, zorgt het voor nog meer voordelen:

Langere levensduur van je matras

Het gebruiken van een topper 160×200 zorgt voor een langere levensduur van je matras. Het biedt bescherming tegen vuil, stof en zweet terwijl de hoes met rits eenvoudig te verwijderen en te wassen is.

Geen vervelende spleet

Wanneer er twee losse matrassen op een tweepersoonsbed liggen kan een topper helpen om de vervelende spleet weg te halen. Door een topper 160×200 over beide matrassen te leggen, creëer je een naadloos en comfortabel slaapoppervlak zonder irritante kieren.

Makkelijk te verschonen

Het verschonen van je bed wordt door het gebruik van een topper 160×200 een stuk gemakkelijker. In plaats van het hele bed, hoef je alleen het bovenste deel te verschonen. Bovendien is een topmatras 160 x 200 veel lichter en makkelijker te hanteren, wat het verschonen tot een minder zware taak maakt.

Topper 160×200 soorten

In ons assortiment vind je verschillende soorten toppers, met elk verschillende voordelen:

Koudschuim topper 160×200

Ben je juist iemand die het snel warm heeft in de nacht? Dan is een koudschuim bedtopper 160×200 een goede keuze. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende ventilatie en snelle afvoer van vocht.  

Traagschuim topper 160×200

Wanneer je op zoek bent naar een topper dat zich perfect aanpast aan je lichaam is een traagschuim topdekmatras 160×200 ideaal voor jou. Dit materiaal vormt zich nauwkeurig naar de contouren van je lichaam, wat zorgt voor een goede ondersteuning.

Splittopper

Splittoppers zijn speciaal ontworpen topmatrassen die de verstelbaarheid van een bed behouden. Ze zijn daarom ideaal voor (elektrisch) verstelbare bedden, omdat ze ervoor zorgen dat de matrassen bedekt blijven, zonder dat dat de functionaliteit van het verstelbare bed verhindert wordt.  

Topper 160×200 kopen bij Matrasconcurrent

Op zoek naar een heerlijk topper matras 160×200? Dan ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres! Bestel vandaag nog en ervaar het ultieme slaapcomfort. Al onze toppers zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de juiste ondersteuning. Probeer nu 100 nachten uit en profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de € 35,-. Bovendien vind je bij ons regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen die het nog aantrekkelijker maken om bij ons te bestellen.

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je specifieke vragen? Stel ze aan onze klantenservice. Dankzij ruim 35 jaar ervaring weten wij altijd de juiste topper 160×200 te koppelen aan ieder type slaper.