Onze populaire toppers 160x200

Topmatras Traagschuim NASA Deluxe Sensation bij Matrasconcurrent

Waarom een topdekmatras?

Een topdekmatras helpt je om je 160 x 200 matras jarenlang fris en fruitig te houden. Maar hij kan ook handig zijn om twee 80 cm brede matrassen perfect aan te laten sluiten en die vervelende kier in het midden te laten verdwijnen! Natuurlijk geeft een topper sowieso een zachte toplaag aan ieder matras en kies je hiermee gemakkelijk een materiaal waar jij lekker op slaapt.

Voor wie is een topdekmatras 160 x 200 geschikt?

Deze slaapoplossing is geschikt voor iedereen die meer comfort aan wil brengen in zijn slaapcombinatie, twee losse matrassen wil koppelen, of zijn matras wil beschermen tegen vocht en vuil. Bij nachtelijk zweten of vervelende ongelukjes kan je de meeste topdekmatrassen lekker in de was gooien, terwijl je basismatras buiten schot blijft.

In caravans en campers

Toppers van 160×200 worden daarnaast veel gebruikt in caravans en campers: ze zijn lekker flexibel en brengen makkelijk een laag extra comfort aan op vaak stugge ingebouwde matrassen. Wel zo lekker als je op vakantie bent!

Assortiment toppers in 160×200

Voor iedere slaapvoorkeur hebben we een topdekmatras in de maat 160 x 200. We helpen je graag met de juiste materiaalkeuze en de beste keuze voor jouw budget. Alles voor een comfortabel en hygiënisch bed, om lekker in weg te dromen!

-17%
Voor nek en rugklachten
Vanaf: 89,-73,42

Traagschuim topdekmatrassen

Topdekmatrassen gemaakt van traagschuim staan bekend om hun drukverlagende eigenschappen. Jouw lichaamswarmte zorgt ervoor dat het schuim flexibel wordt en zich op die manier precies naar jouw lichaam vormt. Het is erg veerkrachtig: na indrukking keert het binnen een aantal seconden weer terug naar zijn originele vorm.

Bekijk traagschuim topdekmatrassen 160x200

Onze traagschuim topdekmatrassen 160x200

Koudschuim topdekmatrassen

Kies je voor een koudschuim topdekmatras, dan kies je voor een topper die zich perfect aanpast aan jouw lichaamstemperatuur. Dankzij de open celstructuur ventileert dit type topper perfect en voert het vocht goed af. Dankzij de hoge slijtvastheid gaat dit materiaal ook nog eens jaren en jaren mee!

Onze koudschuim topdekmatrassen 160x200

-18%

Natuurlatex topdekmatrassen

Wil je een natuurlijk kwaliteitsproduct? Dan ga je voor een natuurlatex topdekmatras. Topdekmatrassen van natuurlatex hebben een antibacteriële werking en zijn soepel en veerkrachtig van structuur. Ook heeft dit soort topper fijne drukverlagende eigenschappen. En wij kunnen je vertellen: dat ligt enorm lekker!

Bekijk natuurlatex topdekmatrassen

Topdekmatrassen in lengtematen

Onze topdekmatrassen bestaan niet alleen in 160×200, maar ook in een 160×210 of 160×220 lengtemaat. Zo laat je ze perfect aansluiten op je matras als je wat langer bent, en bewust gekozen hebt voor wat extra lengte in je matras.

Topdekmatras 160x210 Topdekmatras 160x220
Splittopper Koudschuim

Splittoppers 160×200

Heb je een verstelbare bodem in je bed, en wil je de hoofdeinden afzonderlijk van elkaar blijven bewegen? Dat vraagt om een speciaal soort topdekmatras. Speciaal hiervoor hebben we splittoppers beschikbaar in de maat 160×200 en alle gangbare tweepersoons maten. Deze splittoppers zijn tot halverwege de topper gespleten in twee 80 cm brede delen en gaan in het onderste deel over in een 160 cm breed gedeelte. Dat ligt stabiel, maar je behoudt toch je flexibiliteit!

Bekijk onze splittoppers

Onze splittoppers 160x200

Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95

Andere tweepersoons topdekmatrassen

Heb je een andere matrasmaat? Ook dan hebben we natuurlijk het perfecte topdekmatras voor je in onze webshop. In alle gangbare tweepersoons matrasbreedtes en -lengtes is er een topper te vinden die aansluit bij jouw slaapvoorkeuren. Kies de juiste maat, het materiaal dat bij jou past en bestellen maar!

Wat zijn de voordelen van een topdekmatras

Jouw topdekmatras 160 x 200 bestel je bij Matrasconcurrent

Nog niet helemaal zeker welk topdekmatras je wil bestellen? Bij Matrasconcurrent mag je gratis 60 dagen proefslapen op de topper van jouw keuze. Is het toch niks voor jou, dan mag je hem kosteloos omruilen voor een andere! Zo kun je met een gerust hart je topper bestellen en hem uitproberen. Je topper wordt sowieso gratis thuisbezorgd: wij maken lekker slapen graag makkelijk voor je.

Vragen?

Het team van Matrasconcurrent staat altijd voor je klaar bij eventuele vragen en twijfels. Weet je bijvoorbeeld niet welk materiaal het beste bij jou past, of twijfel je of 160 x 200 wel de juiste maat topdekmatras voor jou is? Aarzel dan niet en contacteer ons geheel vrijblijvend. Dat kan via telefoon of e-mail, maar je kunt ook langskomen in één van onze filialen in Rogat, Slagharen of Zwolle. De koffie staat altijd klaar, en onze slaapexperts ter plaatse helpen je graag verder!

Neem contact op