Projecten

Zakelijke klant worden van Matrasconcurrent?

Matrasconcurrent in het kort.

  • Alles in huis voor een goed slaapcomfort
  • Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen we altijd een goed advies geven
  • Altijd de scherpste prijs voor de beste kwaliteit
  • Grote voorraad en snelle levertijden – we kunnen snel schakelen!
  • Productie in eigen fabrieken – snelle levering en maatwerk is geen probleem!
  • Plaatsing en montage is mogelijk
  • Wij komen graag langs of verwelkomen je graag in onze showrooms!
  • Wij leveren volledig naar jouw wensen

Voorbeelden van projecten

Suggesties van matrasconcurrent

Matrassen

Met een enorm assortiment aan verschillende matrassen en alle kennis in huis om je te voorzien van advies op maat, is Matrasconcurrent jouw perfecte partner wanneer het om matrassen gaat. Hieronder vind je een aantal matrassen die vaak gebruikt worden in projecten waar wij aan meewerken.

Pocketvering Matras Subliem
-17%
Vanaf: 99,-89,10
Matras Prestige Pocketvering
-17%
Vanaf: 149,-134,10
Binnenvering Matras Bonellvering
-17%
Vanaf: 79,-71,10
koudschuim matras doorsnede binnenkant
Koudschuim Matras de Luxe
-17%
Vanaf: 189,-170,10

Topmatrassen

Met topmatrassen zorg je er niet alleen voor dat het slaapcomfort van jouw gasten of patiënten verhoogd wordt, maar zorg je er ook voor dat de levensduur van jouw matrassen aanzienlijk wordt verlengd. Hieronder vind je een aantal topmatrassen die vaak gebruikt worden in projecten waar wij aan meewerken.

-17%
Vanaf: 69,-62,10
-17%
Vanaf: 109,-98,10

Boxsprings

Bied je gasten een ultiem slaapcomfort met een van onze boxsprings. Door het ruime assortiment hebben wij boxsprings voor ieder budget en naar ieders wens. Bekijk hieronder een aantal van onze suggesties.

Vanaf: 995,-
Vanaf: 239,-
Vanaf: 319,-

Bedtextiel

Ook qua bedtextiel hebben wij alles wat je nodig hebt om jouw slaapkamers in te richten. Van hoofdkussens tot dekbedden en van moltons tot dekbedovertrekken. Bekijk hieronder een aantal van onze suggesties.

Vanaf: 49,-
Waterproof Matras Molton Jersey Stretch
Vanaf: 24,95

Waarom kiezen voor Matrasconcurrent?

Wij leveren niet alleen aan de particuliere, maar ook aan de zakelijke markt. Maar waarom zou je voor Matrasconcurrent kiezen? Omdat wij de beste kwaliteit leveren voor de scherpste prijs. Door groot in te kopen, kunnen wij namelijk voordelige prijzen rekenen. En met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij jou perfect voorzien van advies op maat en kunnen wij in al jouw wensen voorzien.

Daarnaast hebben wij een grote voorraad en hanteren we snelle levertijden, waardoor we ook in tijden van spoed voor jou klaarstaan en je enorm snel kunnen helpen. Door productie in onze eigen fabrieken – waardoor al onze matrassen ook nog eens van echte Nederlandse bodem komen – kunnen wij tevens voorzien in maatwerk.

Interesse?

Heb je een project waar je een slaapcomfortexpert bij kunt gebruiken? Dan is Matrasconcurrent jouw geschikte partner. Met een ruim assortiment en gedegen ervaring staan wij voor jou klaar. Wij lichten je graag in over de mogelijkheden, dus neem gerust eens contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Of vraag direct een offerte aan!

Offerteformulier