Merkartikelen bij Matrasconcurrent

Bij de Matrasconcurrent kan je voor alles op het gebied van slapen terecht. Zo ook voor producten van bekende merken, zoals: Caresse en Norma.

Caresse

Matrasconcurrent is de grootste Caresse dealer van Nederland. Van boxsprings, topmatrassen tot accessoires, Caresse is hét merk dat jou heerlijk laat wegdromen. En dit is ook helemaal niet gek, want aan de ontwikkeling van Caresse ligt een jarenlange ervaring in de slaapbranche en veel onderzoek naar slaapsystemen ten grondslag.

Het zal je dan ook niet verbazen dat de boxsprings van Caresse zich onderscheiden. Caresse biedt comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. Daarnaast zijn de boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse vervaardigd van kwaliteitsmaterialen.

Caresse kwaliteitsmaterialen

De kwaliteitsmaterialen waar Caresse gebruik van maakt zijn onder andere koudschuim, en verschillende natuurlijke materialen zoals:

Norma

Het merk Norma is een toonaangevend Nederlands merk en maakt sinds 1884 matrassen. De matrassen van Norma zijn van hoogwaardig kwaliteit en de beste keuze voor een perfecte ondersteuning. Zo staat Norma ook bekend om de Combispring.

Combispringmatrassen hebben een unieke kern, deze bestaat uit een combinatie van schuim en springveren. Door dit unieke veersysteem ben je verzekerd van een comfortabele slaapplek.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
Vanaf: 659,-544,66
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Vanaf: 239,-197,53
De waardering van matrasconcurrent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 1868 reviews.