Norma Matrassen: ‘goede kwaliteit slaapt áltijd beter’

Lekker slapen is de norma-alste zaak van de wereld met de kwaliteit matrassen van Norma. De matrassen kenmerken zich door hun comfort, stevigheid en het feit dat ze geschikt zijn voor alle gewichtsklassen. Daarnaast bieden Norma matrassen een perfecte ondersteuning aan het lichaam, ligcomfort en ventilatie om jou de optimale nachtrust te geven. Je slaapt immers een derde van je leven. Dat onderstreept maar eens hoe belangrijk een goed matras is voor je nachtrust. Wanneer deze niet goed is, heeft dat direct zeer nadelige gevolgen voor je dagelijkse functioneren. Om jou niet wakker te laten liggen bieden wij een prachtig assortiment aan met Norma producten voor scherpe prijzen in jouw gewenste afmetingen. Lees de pagina voor meer informatie over Norma of bekijk direct hier onze producten en bestel ze veilig en snel online.

Norma matrassen:

De 9 normen van Norma

1. Kwaliteit, al meer dan 25 jaar

‘Goede kwaliteit slaapt áltijd beter’, dat is waar Norma voor staat. Als matrassenspecialist kunnen wij daar alleen maar achter staan. Vandaar dat wij Norma deze topkwaliteit Norma matrassen jou willen laten zien. Bij het produceren van de matrassen is alleen gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen, waardoor altijd topkwaliteit wordt gegarandeerd.

2. Nederlands vakmanschap sinds 1884

Al meer dan 135 jaar bewijst Norma bij de absolute topmerken te zitten als het gaat om het bieden van slaapcomfort. Deze Nederlandse beddenfabrikant weet vakmanschap, kennis en expertise zo te combineren dat het ongeëvenaarde technieken kan gebruiken bij de productie van haar matrassen, boxsprings en toppers. Logisch dat wij als matrassenspecialist dit topmerk aan jou aanbieden.

3. Optimaal comfort

Bij Norma draait alles om comfort. Iedereen verwacht een comfortabele nachtrust na een drukke dag op het werk, school of sport. Norma weet dit als geen ander te realiseren. Matrassen met een optimaal ligcomfort, door een perfecte stevigheid, ondersteuning, drukverdeling en ventilatie zorgen dat jouw dromen waar worden, en meer dan dat!

4. Natuurlijk Norma!

Waarom je voor een Norma matras moet kiezen? Omdat Matrasconcurrent met haar Norma matrassen een slaapoplossing biedt voor iedereen. Ze zijn namelijk zo gefabriceerd dat ze altijd matchen met jouw wensen.

5. Luxe

Luxe ervaar je pas met de Norma matrassen van Matrasconcurrent. Een Norma matras bied je slaapcomfort waardoor je écht aan je nachtrust toekomt.

6. Tijdloos

Door de hoge kwaliteitsnorm weten de Norma producten altijd kwaliteit te leveren. In die zin zijn ze tijdloos omdat ze altijd weten te voldoen aan jouw verwachtingen. Wacht daarom niet langer als je een matras nodig hebt. Probeer een Norma matras!

7. Nederlands design

Al meer dan 135 jaar is Norma een top Nederlands design. De Norma producten staan garant dat jij heerlijk kunt slapen. Met trots bevelen wij dan ook de Norma matrassen aan jou aan.

8. Altijd compleet

‘What you see is what you get’. De Norma matrassen stralen kwaliteit uit en dat is ook precies wat je krijgt. Probeer eens onze Norma Pocketvering Matras Accent Medium of onze Norma Pocketvering Matras Accent Firm.

9. Voor iedereen

Er zijn Norma matrassen in alle prijsklassen. Ons aanbod wisselt vaak, houd daarom altijd ons assortiment in de gaten voor de nieuwste Norma matrassen.

Welke typen Norma matrassen zijn er?

Ons huidige assortiment bevat twee typen thermisch geharde pocketvering Norma matrassen. Beide matrassen hebben een 4cm dikke koudschuim afdeklaag en een totale matrasdikte van 25cm. Het betreffen de Norma Pocketvering Matras Accent Medium en de Norma Pocketvering Matras Accent Firm. De matrassen bestaan uit een kern van pocketveren (500 per m²), een afwerklaag van Koudschuim HR 40 (4cm dikte) aan beide zijden en een Katoenen Cooltouch afritsbare tijk die anti-allergisch is. Wil je een nachtrust ervaren als nooit tevoren, probeer dan een van deze Norma matrassen.

In welke prijsklasse bevinden Norma matrassen zich?

Omdat Norma pure kwaliteitsmatrassen zijn bevinden zij zich voornamelijk in het midden en hogere prijsklasse. Houd onze website in de gaten voor ons aanbod aan Norma matrassen.

Kan je op de Norma matrassen proefslapen?

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om op onze Norma matrassen te proefslapen. Koop je bij ons een Norma matras dan heb je recht op 60 dagen proefslapen. Zo kun je zelf in alle rust ervaren dat het slaapcomfort dat Norma biedt echt ongeëvenaard is!

Norma matras online kopen bij Matrasconcurrent

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een specifiek model Norma matras, maar dat deze niet leverbaar is. Neem in dat geval even contact met ons op. Het kan namelijk goed zijn dat voor dit type inmiddels een vervanger is gekomen. Wanneer je met ons contact opneemt, kunnen wij je adviseren zodat je alsnog de juiste Norma matras vindt.

Wil je graag advies of heb je en vraag?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Hotel Boxspring Mallorca (Tweepersoons) bij Matrasconcurrent

Top Service

We kregen wegens omstandigheden het elektrisch bed niet in elkaar, een berichtje gedaan en er kwam een medewerker langs om ons te helpen.

– Lindsay

Goed betaalbaar

Onverwachts op zoek naar een goed betaalbaar matras. Via Facebook vonden we Matras Concurrent lekker dicht in de buurt. Geweldig geholpen, mooie betaalbare prijzen.

– André en Hilma