Dé online matraswinkel van Rotterdam en omstreken

Een goede nachtrust valt of staat met een goed matras. Of je nou een zakenman uit Rotterdam bent of een student uit het noorden van het land, iedereen heeft belang bij een goede nachtrust. Om iedereen hierin te kunnen voorzien heeft dé online matraswinkel van Rotterdam en omstreken een zeer breed assortiment met de beste matrassen. Bekijk online ons assortiment en bestel het matras dat perfect bij je past. Wij zorgen ervoor dat jij snel van je heerlijke matras kunt genieten, ongeacht of je nou in Rotterdam of elders in het land woont.

Actie!
Vanaf: 449,-404,10
Actie!
Vanaf: 449,-404,10
Actie!
WEB-only
Vanaf: 229,-206,10
Actie!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-233,10
Actie!
Vanaf: 659,-593,10
Bekijk al onze matrassen

Ook topmatrassen!

Naast matrassen verkopen we ook topmatrassen van hoge kwaliteit! Deze topmatrassen verhogen het comfort, werken de naad tussen twee losse matrassen weg, verhogen de hygiëne van je matras en verlengen diens levensduur ook nog eens. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment aan topmatrassen of klik op de knop daaronder om ze allemaal te bekijken.

Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Bekijk al onze topmatrassen

De perfecte nachtrust met matrassen van Matrasconcurrent

Met de matrassen van dé matraswinkel van Rotterdam en omstreken ben je verzekerd van de perfecte nachtrust. Door ons enorme aanbod aan matrasmaten, kunnen wij voorzien in vele behoeften. Welke maat voor jou het meest geschikt is, hangt voornamelijk af van je eigen voorkeuren. Eén ding staat voorop, wij van Matrasconcurrent voorzien je van het matras dat jou het meeste comfort geeft.

Bezoek onze vestigingen

Ben je afkomstig uit (omgeving) Rotterdam en zou je graag willen ervaren hoe het perfecte matras ligt? Bezoek dan een van onze drie matraswinkels. Zo kun je zelf ervaren hoe de matrassen liggen en tegelijkertijd worden voorzien van adviezen door onze specialisten. Bekijk hieronder onze drie filialen:

Welk matras kies jij?

Afhankelijk van jouw eigen specifieke voorkeuren kies jij een matras. Zo is uit onderzoek gebleken dat bij een eenpersoonsbed het comfort afhankelijk is van de breedte en de lengte. Bij een breder matras is draagvermogen en de beweegruimte groter, waardoor het slaapcomfort zal toenemen. Voor tweepersoonsbedden of boxsprings geldt dat het beste slaapcomfort wordt bereikt wanneer ieder zijn eigen matras heeft op basis van persoonlijke kenmerken. Kortom, kies voor een matras op basis van je eigen voorkeuren. Het kan echter geen kwaad om je hierbij te laten adviseren door een van onze specialisten.

Hulp bij de matraskeuze

Niet alleen bij een van onze drie vestigingen in de buurt van Rotterdam kun je terecht voor hulp bij de keuze voor je nieuwe matras, ook online ondersteunt dé matraswinkel je bij deze keuze. Via de matras keuzehulp proberen wij je online in drie stappen zo goed mogelijk te helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte matras. Bij dé matraswinkel kun je vervolgens eenvoudig en snel online je perfecte matras bestellen en wij zorgen er dan voor dat jij snel kunt genieten van jouw prachtige bed met heerlijke kussens en vooral perfecte matras.

Professioneel advies

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over onze matrassen of zou je graag voorzien willen worden van professioneel advies bij de keuze voor een matras? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Contact