Matrasconcurrent, dé matraswinkel van Nijmegen en omstreken

Een goede nachtrust valt of staat met een goed matras. Of je nou een zakenman uit Nijmegen bent of een student uit het noorden van het land, iedereen heeft belang bij een goede nachtrust. Om iedereen hierin te kunnen voorzien heeft dé matraswinkel van Nijmegen en omstreken specialisten in huis die jou kunnen voorzien van het perfecte matras voor jouw situatie. Breng een bezoek aan een van onze drie vestigingen in de buurt van Nijmegen of bekijk online ons assortiment aan hoog kwaliteit matrassen om jezelf te voorzien van hét perfecte matras.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
Vanaf: 659,-544,66
BTW-VRIJ!
Bekijk al onze matrassen

Ook topmatrassen!

Naast matrassen verkopen we ook topmatrassen van hoge kwaliteit! Deze topmatrassen verhogen het comfort, werken de naad tussen twee losse matrassen weg, verhogen de hygiëne van je matras en verlengen diens levensduur ook nog eens. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment aan topmatrassen of klik op de knop daaronder om ze allemaal te bekijken.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Bekijk al onze topmatrassen

De perfecte nachtrust met matrassen van Matrasconcurrent

Met de matrassen van dé matraswinkel van Nijmegen en omstreken ben je verzekerd van de perfecte nachtrust. Door ons enorme aanbod aan matrasmaten, kunnen wij voorzien in vele behoeften. Welke maat voor jou het meest geschikt is, hangt voornamelijk af van je eigen voorkeuren. Eén ding staat voorop, wij van Matrasconcurrent voorzien je van het matras dat jou het meeste comfort geeft.

Onze vestigingen

Omdat wij als matraswinkel graag voor iedereen bereikbaar zijn, ongeacht of je uit Nijmegen of uit het noorden van het land komt, zijn wij niet alleen telefonisch bereikbaar maar kunnen wij je ook persoonlijk van professioneel advies voorzien in een van onze drie filialen. Uiteraard kun je hier onze matrassen ook uitproberen. Breng een bezoek aan een van de drie filialen van dé matraswinkel van Nederland om te ervaren hoe het perfecte matras ligt. Onze drie filialen:

Welk matrassoort past bij jou?

Welk matrassoort het beste bij jou past is afhankelijk van je wensen en eisen. Veelal moet een matras een goede lichaamsondersteuning bieden en een goede luchtventilatie hebben. Onder andere onze koudschuim matrassen en natuurlijke latex matrassen voldoen aan deze eisen. Welk matras het beste voor jou is, is zeer persoonsafhankelijk. Bekijk daarom online ons brede assortiment aan hoog kwaliteit matrassen en bestel eenvoudig jouw perfecte matras. Wij als matraswinkel leveren je dan zo snel mogelijk jouw matras, ongeacht of je nou in Nijmegen of in het zuiden van het land woont.

Online keuzehulp

Als online matraswinkel is het onze taak om je te assisteren in de keuze voor het perfecte matras. Gebruik onze online keuzehulp en vindt jouw perfecte matras. Je hoeft nu alleen nog maar online de bestelling te plaatsen en wij zorgen ervoor dat jouw matras bij jou in (omgeving) Nijmegen bezorgd wordt.

Contact

Heb je nog vragen met betrekking tot ons assortiment aan matrassen of zou je graag advies willen bij de keuze voor het juiste matras? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Contact