De matraswinkel van Den Bosch en omgeving

Een goede nachtrust is van invloed op onze gezondheid en daarmee zeer belangrijk. Een goed matras is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede nachtrust. Maar aan welke eisen moet een goed matras voldoen? Het belangrijkste aspect waar een matras aan moet voldoen, is dat het comfort moet bieden. Om dit te kunnen realiseren dienen er met veel factoren rekening te houden. Om iedereen te kunnen voorzien van het meest geschikte matras voor zijn of haar situatie, hebben wij als matraswinkel specialisten in huis die je hier perfect bij kunnen helpen. Of je nou in Den Bosch of elders in het land woont, Matrasconcurrent is de matraswinkel die jou het perfecte matras bezorgd.

Actie!
Vanaf: 449,-404,10
Actie!
Vanaf: 449,-404,10
Actie!
WEB-only
Vanaf: 229,-206,10
Actie!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-233,10
Actie!
Vanaf: 659,-593,10
Bekijk al onze matrassen

Ook topmatrassen!

Naast matrassen verkopen we ook topmatrassen van hoge kwaliteit! Deze topmatrassen verhogen het comfort, werken de naad tussen twee losse matrassen weg, verhogen de hygiëne van je matras en verlengen diens levensduur ook nog eens. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment aan topmatrassen of klik op de knop daaronder om ze allemaal te bekijken.

Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Actie!
Bekijk al onze topmatrassen

Een comfortabele nachtrust

Voor een comfortabele nachtrust is meer nodig dan een goed stevig bed en fijne kussens. Het matras speelt hierin een essentiële rol. Door ons enorme aanbod aan matrassen zijn wij als matraswinkel in staat om iedereen te voorzien in zijn/haar behoeften; een matras die bij jou past en het comfort geeft waar je zo naar verlangt. Matrasconcurrent is dé matraswinkel van Den Bosch en omstreken waar je op kunt bouwen. Binnen enkele klikken heb jij online het perfecte matras besteld. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jij deze snel in huis hebt.

Onze vestigingen

Omdat wij als matraswinkel graag voor iedereen bereikbaar zijn, ongeacht of je uit Den Bosch of uit het noorden van het land komt, zijn wij niet alleen telefonisch bereikbaar maar kunnen wij je ook persoonlijk van professioneel advies voorzien in een van onze drie filialen. Uiteraard kun je hier onze matrassen ook uitproberen. Breng een bezoek aan een van de drie filialen van dé matraswinkel van Nederland om te ervaren hoe het perfecte matras ligt. Onze drie filialen:

Kies het matras dat bij je past

Afhankelijk van je eisen en wensen kies jij het soort matras dat bij jou past. Enkele voorwaarden die voor velen belangrijk zijn is dat een matras een goede lichaamsondersteuning moet bieden en een goede luchtventilatie moet hebben. Daarnaast zijn de lengte, breedte en hardheid van het matras ook factoren waar rekening mee gehouden dient te worden. Maak je boxspring compleet met het perfecte matras van dé matraswinkel van (omgeving) Den Bosch.

Matras keuzehulp

Ben je er inmiddels uit welk matrassoort het beste bij je wensen en eisen past en moet je nu nog een keuze maken uit de matrassen die onder die specifieke matrassoorten vallen? Via onze matras keuzehulp hopen wij je voldoende te kunnen ondersteunen in de zoektocht naar het juiste matras. Zo hoef je wellicht niet de reis vanuit Den Bosch te maken naar een van onze vestigingen, maar kun je snel en eenvoudig online het perfecte matras bestellen.

Contact

Heb je nog vragen met betrekking tot ons assortiment aan matrassen of zou je graag advies willen bij de keuze voor het juiste matras? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Contact