Matrasstopper

Iedereen weet nu wel hoe belangrijk een goede nachtrust is. Desondanks slaapt een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking onvoldoende of kunnen zij niet optimaal van hun nachtrust genieten. Dit probleem kent vele oorzaken. Enkele oorzaken kunnen zijn dat het matras als niet optimaal wordt ervaren, het dekbed niet naar wens is of we een partner hebben die ons een rustige nachtrust ontneemt.

De grootste irritatie in de slaapkamer is het feit dat het matras niet goed ligt of deze continu verschuift. Wij van Matrasconcurrent hebben de ideale oplossing hiervoor. Door middel van onze matrasstoppers zullen de irritaties voor het slapen gaan verminderen en zal de nachtrust gestimuleerd worden.

Waarom gebruik maken van matrasstoppers

Een matrasstopper is dé ideale oplossing als je last hebt van matrassen die continu verschuiven. De oorzaak hiervoor kan zijn dat het matras te klein is voor je bed of dat je bijvoorbeeld twee eenpersoonsmatrassen hebt die continu van elkaar weg schuiven. Hierdoor ontstaat er een, totaal niet gewenste, gleuf waar men continu in terecht komt tijdens het slapen.  

Met de matrasstoppers van Matrasconcurrent is dit probleem verleden tijd! Een matrasstopper zorgt ervoor dat de matrassen op hun plek blijven en ontnemen daarmee de irritatie en frustratie die je voelt als je matras weer niet op de ideale plek ligt.

Wij van matrasconcurrent vinden de ideale nachtrust van onze klanten erg belangrijk. Daarom dat wij de matrasstopper aanbieding hebben. Zo kun je tegen een goedkope prijs genieten van een comfortabele nachtrust. Daarnaast bespaar je, door het aanschaffen van een matrasstopper, een grotere uitgaven aan bijvoorbeeld een nieuw bed of een nieuw matras.

Matrasstopper aanbieding de ideale oplossing tegen een goedkope prijs!

Ons aanbod matrasstoppers

Wij van Matrasconcurrent bieden enkele matrasstoppers en een set matrasstoppers aan. Deze zijn allemaal te bevestigen op vrijwel elk type lattenbodem of boxspring. Twijfel je over het feit of de stoppers geschikt zijn voor op jouw lattenbodem of boxspring? Neem gerust contact op of kom langs bij een van onze filialen dan kijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

De stoppers bestaan uit massief staal en zijn afgewerkt met chroom. Dit betekent dat de stoppers geheel gevuld zijn met staal. Doordat de buizen geheel gevuld zijn en dus niet hol zijn, zijn ze erg stevig en sterk. Daarnaast kunnen ze, door hun uitermate goede kwaliteit, gebruikt worden voor langdurig gebruik.  Doordat de stoppers zijn afgewerkt met chroom wordt corrosie voorkomen en blijven de stoppers jaren mooi!

Wij van Matrasconcurrent zijn ervan overtuigt dat wij voldoen in je behoeftes door middel van ons matrasstopper aanbieding. Liever nog wat meer informatie voordat je jouw definitieve keuze maakt? Neem gerust contact met ons op of neem een bezoekje aan een van onze filialen.