Een goede nachtrust met een nieuw matras

Een nieuw matras kopen doe je bij Matrasconcurrent in Zwolle. Een goede nachtrust is bepalend voor je gezondheid en je dagelijkse functioneren. Een matras dat perfect bij je past speelt hierbij een belangrijke rol aangezien je een derde van je leven erop doorbrengt.

Goede kwaliteit voor outlet prijzen

Bij Matrasconcurrent Zwolle hebben we in de outlet goedkope matrassen en topmatrassen. Met deze comfort matrassen krijg je nooit te maken met rug- of nekklachten. De (top)matrassen hebben een sterke prijs/kwaliteitverhouding. Ze hebben een lange levensduur en zijn erg comfortabel.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21
BTW-VRIJ!
Vanaf: 64,9553,68
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 399,-329,77
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10

Kom langs in onze winkel

Openingstijden Zwolle

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

Goedkope matrassen kopen in Zwolle

Ben je op zoek naar goedkope matrassen, dan ben je bij Matrasconcurrent Zwolle aan het juiste adres. Onze comfort matrassen en topmatrassen bezorgen jou de perfecte nachtrust. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit vele soorten en maten. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. pocketvering matrassen, koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en natuurlatex matrassen. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten. Bekijk eens ons pocketvering matras subliem 140×200 of de Nasa/Comfortschuim Matras Pocket 1000 160×200. Beide zijn momenteel verkrijgbaar met geweldige kortingen! Daarnaast hebben we nog tal van goedkope matrassen in ons assortiment. Dus sla je slag tijdens deze geweldige aanbieding. De (top)matrassen zijn zowel online als in de fysieke winkel in Zwolle te verkrijgen.

Matrassen

Het topmatras dat bij je past

Een topmatras leg je bovenop het gewone matras. Het versterkt de eigenschappen van het gewone matras, waarmee het je extra slaapcomfort geeft. Bovendien verleng je met een goed topmatras de levensduur van je matras. Evenals een gewoon matras is ook een topmatras verkrijgbaar in verschillende materialen en maten. Het is dus van groot belang dat je een topmatras kiest met de eigenschappen waar jij behoefte aan hebt. Je kunt bij ons kiezen tussen topmatrassen en splittoppers van o.a. koudschuim, traagschuim en natuurlatex. Wil je extra slaapcomfort creëren? Kies dan hieronder het topmatras dat bij je past. Evenals bij onze matrassen hebben wij ook bij de toppers geweldige aanbiedingen!

Topmatrassen
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 179,-147,94

Het vinden van het juiste matras kan soms een ware zoektocht zijn. De vele verschillende materialen en maten zorgen ervoor dat je niet precies weet wat jij nou nodig hebt. En hoeveel heb je over voor een nieuw matras? Oftewel, vele keuzes die je dient te maken voordat je in de winkel of online een matras gaat kopen.

Uiteraard zijn wij van Matrasconcurrent er om je hierbij te helpen. Met behulp van onze matras keuzehulp vind je binnen enkele stappen het matras dat perfect bij je past. Online een matras kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Zwolle waar wij je persoonlijk helpen bij het vinden van het juiste matras.