BTW-VRIJ!
Voor prijsbewuste kwaliteit
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15
BTW-VRIJ!
Vanaf: 169,-139,68
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Vanaf: 109,-90,09
BTW-VRIJ!
Vanaf: 79,-65,29
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Vanaf: 239,-197,53
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21
BTW-VRIJ!
Vanaf: 179,-147,94
BTW-VRIJ!
Vanaf: 64,9553,68
BTW-VRIJ!
Vanaf: 119,-98,35
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 399,-329,77

100 nachten proefslapen

Ontdek jouw perfecte matras

Gratis thuisbezorgd

Bij bestellingen vanaf €35,-

Gespreid betalen mogelijk

Betaal gespreid met Spraypay


Matras 80×200

Op zoek naar een eenpersoonsmatras? Bijvoorbeeld voor een kinderbed of voor het logeerbed? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij en je partner beide andere voorkeuren en wensen hebben voor een matras. En daarom voor twee losse gaan.

Wat de reden ook is, bij Matrasconcurrent zit je goed voor een matras met afmetingen van 80×200.

Grote selectie matrassen 80×200

Wij bieden een grote hoeveelheid matrassen aan, in veel verschillende soorten en maten. Bij ons vind je daarom ook een een grote hoeveelheid aan 80×200 cm matrassen, ook nog eens verkrijgbaar in verschillende matrassoorten. Zodat jij altijd verzekerd bent van de juiste ondersteuning voor je lichaam.

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat het matras moet passen op het bed. Dus heb jij een extra lang bed? Dan is een 90×200 cm matras de oplossing.

Behalve dit formaat, zijn onze eenpersoonsmatrassen verkrijgbaar in smallere, kortere en zelfs langere varianten. Bijvoorbeeld 70×200 cm, 80×190 cm, 80×220 cm. Wil je een breed en lang matras? Dan hebben we ook nog matrassen van 120×200 cm.

Verschillende matrassoorten

In ons grote assortiment aan eenpersoons matrassen hebben we veel verschillende matrassoorten beschikbaar. Hierbij kun je denken aan matrasvullingen van traagschuimkoudschuimpolyether schuim en natuurlatex matrassen. Maar ook matrassen met pocketvering.

Iedere matras soort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en eigenschappen. Daarom is er voor ieder lichaam een geschikt matras. Want ieder lichaam vereist weer een andere mate van ondersteuning.

Daarnaast heeft ieder mens een andere slaaphouding. Onze eenpersoons matrassen zijn geschikt voor zowel de zij, rug- als buikslapers. Op je rug slaap je bijvoorbeeld heerlijk op een een stevig en drukverlagend matras van traagschuim. Terwijl je op je zij weer lekker slaapt op een stevig koudschuimmatras of een matras met pocketvering.

Voor de slapers die het snel warm hebben of veel transpireren raden we een matras met goede ventilatie aan. Denk hierbij aan een matras met een vulling van koudschuim of een matras met pocketvering.

Daarom is het zo belangrijk om eerst te bepalen wat je precies belangrijk vindt in een matras. Alleen op deze manier kun je het matras vinden dat het beste bij jouw lichaam past. Behalve slaaphouding is moet je ook rekening houden met het gewenste slaapklimaat. Zo ventileert een koudschuim matras erg goed. Wat ervoor zorgt dat warmte en vocht worden afgevoerd. Dit maakt een koudschuim matras erg geschikt voor iemand die het ‘s nachts vaak warm heeft en dus veel transpireert.

Voor de echte koukleumen is een traagschuim matras weer erg geschikt. Dit matras kenmerkt zich door een uitstekende drukverlaging en warmte-isolatie. Heb je last van allergieën zoals huisstofmijt? Kies dan voor een speciaal anti-allergie matras zoals bijvoorbeeld onze matrassen van natuurlatex. Deze matrassen zijn gemaakt van natuurlijke producten waardoor ze een antibacteriële en schimmelwerende werking hebben.

Welke voorkeur je ook hebt of in welke slaaphouding je ook slaapt, het is belangrijk dat je je vooraf goed laat adviseren door een van onze adviseurs.

80×200 matras van hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Omdat je niet ieder jaar een nieuw matras koopt, is het natuurlijk fijn als deze zo lang mogelijk mee gaat. Gemiddeld gaat een matras zo’n 8 tot 10 jaar mee. Kies daarom een matras van goede kwaliteit. Bij Matrasconcurrent ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig matras.

Naast hoogwaardige kwaliteit hanteren wij ook nog scherpe prijzen. Bij ons je verzekerd van een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Kom snel langs bij Matrasconcurrent, zodat je niet teveel voor je nieuwe matras betaalt!

Profiteren van meer korting? Houd dan onze acties in de gaten. Zo profiteer je mee van onze seizoensgebonden acties en aanbiedingen.

Bezoek een van onze winkels

Dankzij ons grote assortiment aan 80×200 cm matrassen vind je bij ons altijd een geschikt matras.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil een matras komen testen? Dan ben je altijd van harte welkom in een van onze winkels. Je vindt ons in Zwolle, Slagharen en Rogat.

Tot snel bij Matrasconcurrent!

Hulp nodig met kiezen?

Kom langs in een van onze winkels

Slagharen

Coevorderweg Noord 22
7776 BW Slagharen

Rogat

Industrieweg 11
7959 AJ Rogat

Zwolle

Grote Voort 7-9
8041 AM Zwolle