Eenpersoons boxspring kopen

Op zoek naar een Eenpersoons boxspring? Matrasconcurrent biedt diverse soorten eenpersoons boxsprings aan. Het is belangrijk dat uw boxspring van goede kwaliteit is, zodat je de juiste hoeveelheid ontspanning en nachtrust krijgt. Wij van matrasconcurrent zijn van mening dat het van belang is dat je deskundig advies krijgt bij het kiezen van een boxspring.

Door ons ruime assortiment vinden wij altijd, samen met jou, een bed dat bij je past. Of je nu van een hard, medium of zacht matras houdt, of dat je pocketveren of een koudschuim matras wil, bij matrasconcurrent kunnen wij jouw droombed creëren. Onze eenpersoons boxsprings bestaan uit een onderstel, een matrasbodem, een matras, een topper en eventueel een hoofdbord of een voeteneind. Indien je gaat voor extra luxe dan kunt u gaan voor een boxspring met verstelbare hoofd- en voeteneind. Overigens zijn al onze boxsprings voorzien van een optimale ventilatie.

Eenpersoons boxspring kopen - Matrasconcurrent

Waarom Matrasconcurrent?

Een boxspring is een verend matras dat bestaat uit binnenvering gecombineerd met een onderstel. De spiraalveren in het matras zorgen voor loze ruimte en deze loze ruimte is nodig in het matras, omdat het matras daardoor voldoende kan ventileren. Wij van Matrasconcurrent maken gebruik van de juiste materialen in onze matrassen en hierdoor wordt de ondersteuning van het lichaam beter gereguleerd ten opzichte van de lattenbodem en de spiraal.  De gemiddelde instaphoogte van een eenpersoons boxspring is tussen de 40 en 55 cm hoog, deze instaphoogte is o.a. praktisch voor mensen die slecht ter been zijn.

Matrasconcurrent staat garant voor het leveren van matrassen met een goede lichaamsondersteuning en tevens bieden wij een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Vind je een eenpersoons boxpring toch net even te klein? Bekijk dan eens onze tweepersoons boxsprings.

Hulp nodig bij het kiezen van een eenpersoons boxspring?

Wil je meer weten over onze eenpersoons boxspring of heb je hulp nodig bij het kiezen van een boxspring? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0522 440318 of per e-mail via info@matrasconcurrent.com of vul het contactformulier  in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Houdt via onze folder onze acties in de gaten!