De voordelen van Matrasconcurrent

Waarom jij je matras, bed en accessoires bij Matrasconcurrent moet kopen? Dat heeft één simpele reden. Matrasconcurrent heeft gewoon veel voordelen! Lees snel verder.

Groot assortiment

Matrasconcurrent is de grootste slaapspecialist van Noord-Nederland. Bij ons kan je voor alles op het gebied van slapen terecht. Wij bieden namelijk een groot assortiment aan, met veel keuze. Zo kan je altijd wat geschikts vinden! Daarnaast kunnen wij jou ook altijd de beste kwaliteit garanderen.

Alle artikelen in ons assortiment zijn in Nederland gemaakt.

Outlet-artikelen

Naast de reguliere collectie hebben wij ook een groot assortiment aan outlet-artikelen. Deze outlet-artikelen variëren enorm en wisselen continu. Hierdoor worden ze niet in de website aangeboden. Desalniettemin bieden wij dus ook artikelen voor een wat lager prijsje!

De winkels van Matrasconcurrent
Showroom in Zwolle Showroom in Slagharen Showroom in Rogat

Altijd de laagste prijs

Ook kunnen wij met trots zeggen dat wij altijd de laagste prijs van Nederland aanbieden. Dus ook met een wat kleiner bedrag om te spenderen, zou jij dus moeten slagen met je inkopen bij de Matrasconcurrent.

Slaapgarantie

Daarnaast kan je bij Matrasconcurrent 60 nachten proefslapen. Hoe handig! Dit bieden wij aan omdat niet elk matras gelijk perfect past bij jou. Jouw lichaam moet namelijk wennen aan het matras. Soms duurt het even voordat je 100% overtuigd bent dat dit het matras is voor jou. Daarom krijg je bij ons wat bedenktijd!

Ervaring en plezier

Met een ruim 35-jarige ervaring in de woon- en slaapwereld biedt de Matrasconcurrent jou nog steeds met plezier artikelen van kwaliteit aan. Daarnaast staat er ten alle tijden in onze winkels een verkoper voor je klaar om jou het beste advies te geven, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

We zien jou graag langskomen, hopelijk tot snel!

De Matrasconcurrent
De waardering van matrasconcurrent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 1868 reviews.