Boxsprings deals van dit moment

Waarom een boxspring?

Hoewel een boxspring normaal gesproken een flinke investering is, kiezen steeds meer mensen voor het comfort van een bed met een geveerde bodem. We durven meer aan ons slaapcomfort uit te geven en begrijpen steeds beter dat een goede nachtrust onmisbaar is in het hectische leven van nu. Ruim 7 van de 10 verkochte bedden in Nederland is een boxspring! Waarom jij voor een boxspring zou moeten kiezen?

Dankzij de boxspring deals van Matrasconcurrent hoeft de keuze voor een boxspring geen diepteinvestering meer te betekenen. Ook met een kleine portemonnee kun je bij ons de mooiste boxsprings vinden!

Welke boxspring deals zijn geschikt voor mij?

Als je wilt genieten van een heerlijke, ongestoorde nachtrust, kun je niet zomaar elke boxspring deal op de gok aanklikken en bestellen. Een bed moet perfect aansluiten op jouw lichaam en jouw slaapvoorkeuren! Bovendien bestel je niet elke week een nieuwe boxspring en wil je in één keer de juiste bestellen. Stel jezelf de volgende vragen:

Boxspring Caresse 4650 bij Matrasconcurrent

Boxspring deals 140x200

Boxspring deals 160x200

Boxspring deals 180x200

Elektrische boxspring deals

Wil jij graag een boxspring met een elektrisch verstelbare bodem? Goed nieuws: ook daarvoor hebben we regelmatig de beste deals voor je klaarstaan. Zo kun jij voordelig een elektrische boxspring aanschaffen!

Bekijk elektrische boxspring deals

De voordelen van Matrasconcurrent

Bij ons profiteer je niet alleen van de beste deals voor jouw boxspring, je profiteert direct mee van alle andere voordelen die Matrasconcurrent te bieden. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel: wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent! Waarop kan je nog meer rekenen bij Matrasconcurrent?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over deze aanbiedingen of wil je graag advies over de beste boxspring voor jou? Pak dan de telefoon, stuur ons een e-mail of kom langs in één van onze vestigingen! We helpen jou graag naar de beste nachtrust voor de beste prijs.

Neem contact op Kom langs in de winkel

Wil je graag advies of heb je en vraag?
Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Hotel Boxspring Mallorca (Tweepersoons) bij Matrasconcurrent

Top Service

We kregen wegens omstandigheden het elektrisch bed niet in elkaar, een berichtje gedaan en er kwam een medewerker langs om ons te helpen.

– Lindsay

Goed betaalbaar

Onverwachts op zoek naar een goed betaalbaar matras. Via Facebook vonden we Matras Concurrent lekker dicht in de buurt. Geweldig geholpen, mooie betaalbare prijzen.

– André en Hilma