Huidige aanbod boxsprings in de aanbieding

Boxspring aanbiedingen bij

Matrasconcurrent

Voordelen van een boxspring

Wist je dat tegenwoordig zeven van de tien verkochte bedden een boxspring is? Wij snappen het wel. Een boxspring ziet er namelijk niet alleen luxe uit, maar is ook nog eens ontzettend comfortabel. Doordat dit bed uit drie lagen bestaat biedt het extra ondersteuning. Ten eerste het onderstel met pocketvering, vervolgens het matras die je kunt kiezen op basis jouw behoeften en tot slot het (optionele) topmatras.

Een boxspring is relatief hoog, hierdoor kun je er eenvoudig in- en uitstappen. Iedereen heeft immers wel eens moeite om uit bed te komen! Verder zijn boxsprings duurzame bedden, doordat ze ervoor zorgen dat jouw matras extra lang meegaat, én ventileren ze goed!

Verschillende boxsprings

In onze webshop zijn altijd verschillende boxsprings in de aanbieding. Zo vind je in ons ruime aanbod.

Je kunt namelijk bij bijna iedere boxspring zelf allerlei features kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bekleding of het type matras? Wil je wel of geen hoofdbord en topmatras?

Boxspring zelf samenstellen

Om direct de boxspring te kiezen die perfect bij jouw wensen past, stel je deze zelf samen. We bieden namelijk ook een boxspring aan die je in vier simpele stappen compleet maakt. Kies zelf de maat, het type matras, het type topmatras (optioneel) en of je een hoofdbord wilt. Bij deze samen te stellen boxsprings, die vaak in de aanbieding zijn, helpen we je een handje door alvast een voorselectie te maken.

Boxspring samenstellen
Boxspring Caresse 7060 bij Matrasconcurrent

Matrassen en topmatrassen

Heb je zelf nog een matras (en topmatras)? Dan kun je kiezen voor een boxspring zonder matras. Daarnaast kun je hier ook zelf matrassen en topmatrassen bij zoeken binnen ons aanbod. Op die manier heb je een nog veel ruimere keuze. Denk aan polyether-, koudschuim-, traagschuim-, natuurlatex- en pocketveringmatrassen in alle soorten en maten.

Bekijk matrassen Bekijk topmatrassen
Polyetherschuim Matras Original bij Matrasconcurrent

Polyetherschuim matrassen

Polyetherschuim matrassen zijn over het algemeen zeer voordelige matrassen. Zorg ervoor dat je het matras regelmatig draait om kuilvorming te voorkomen en ventileer het matras goed, zo heb je er het langst plezier van.

Huidige aanbod polyetherschuim matrassen

BTW-VRIJ!
Vanaf: 119,-98,35
BTW-VRIJ!
Vanaf: 79,-65,29
BTW-VRIJ!
Vanaf: 64,9553,68

Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen zijn een stuk veerkrachtiger dan polyetherschuim matrassen. Kuilvorming komt dan ook nauwelijks voor. Door de open structuur ventileert het matras van zichzelf erg goed, waardoor het koel aanvoelt. Heb jij het ‘s nachts snel warm? Dan is het koudschuim matras perfect.

Huidige aanbod koudschuim matrassen

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 109,-90,09
BTW-VRIJ!
Vanaf: 249,-205,80
BTW-VRIJ!
Vanaf: 179,-147,94
Matras Nasa Sleepdream Traagschuim bij Matrasconcurrent

Traagschuim matrassen

Traagschuim voelt ten opzichte van koudschuim matrassen warmer aan. Daarnaast is het matras wat zachter en drukverlagend. Perfect wanneer je snel last hebt van je schouders, rug of nek.

Huidige aanbod traagschuim matrassen

BTW-VRIJ!
Vanaf: 309,-255,39
BTW-VRIJ!
Vanaf: 169,-139,68
BTW-VRIJ!
Vanaf: 229,-189,27
Matras Latex Comfort - Medium bij Matrasconcurrent

Natuurlatex matrassen

Een natuurlatex matras is een milieuvriendelijke toevoeging aan jouw boxspring. Dit is namelijk een prachtig natuurproduct. Daarnaast is er geen sprake van kuilvorming. Natuurlatex matrassen zijn comfortabel en zacht en ventileren goed doordat het materiaal geperforeerd is.

Huidige aanbod natuurlatex matrassen

BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 399,-329,77
Matras Prestige Pocketvering bij Matrasconcurrent

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras bestaat net als het onderstel van jouw boxspring uit metalen veren, verpakt in losse zakjes (pockets). Dit zorgt voor optimale ondersteuning én ventilatie.

Huidige aanbod pocketvering matrassen

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
Vanaf: 659,-544,66
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Vanaf: 239,-197,53

Altijd de laagste prijs bij Matrasconcurrent

In onze webshop zijn altijd boxsprings in de aanbieding. Check dus vooral onze huidige acties. Daarnaast profiteer je ook naast onze aanbiedingen van superscherpe prijzen. Wij kopen onze boxsprings namelijk direct bij de fabriek, in grote partijen, in. Hierdoor kunnen we jou de allerlaagste prijs bieden. Ten opzichte van boxsprings van bekende merken zijn ze soms wel drie keer zo goedkoop!

Bekijk al onze acties Bekijk al onze boxsprings

Boxspring outlet

Wist je dat we ook drie fysieke Matrasconcurrent winkels hebben? In Rogat, Slagharen en Zwolle. In deze winkels vind je nog veel meer boxsprings in de aanbieding. Vaak profiteer je zelfs van extra kortingen tot wel 70% in onze outlet. Naast boxsprings bieden we hier ook alle andere artikelen aan die je helpen bij de optimale nachtrust: losse matrassen, topmatrassen, hoofdkussens, dekbedden, nachtkastjes en nog veel meer!

Lees meer over onze fysieke winkels

Meer weten?

Heb je vragen over onze boxsprings, aanbiedingen of andere producten? Laat het dan vooral weten. We staan je graag te woord. Stuur ons een e-mail, bel ons, vul ons online contactformulier in of kom langs in één van onze winkels. Dan drinken we samen een kop koffie en beantwoorden we al jouw vragen.

Neem contact op