Op zoek naar de beste matras topper voor jou? Wij van Matrasconcurrent verkopen uitsluitend kwalitatieve producten, waaronder de beste matras toppers. We leggen je graag uit waar je deze voor kunt gebruiken en hoe je erachter komt welke het beste bij jou past. Een goede, gezonde en comfortabele nachtrust is belangrijk, maar een groot deel van de Nederlandse bevolking slaapt te weinig! Dit probleem wordt vaak veroorzaakt door niet goed passende slaapartikelen. Een goed matras, goed beddengoed en een goede matras topper zijn hierbij erg belangrijk. Maar hoe weet je nou welke artikelen het beste bij jou passen?

Waarvoor gebruiken we matras toppers?

Matras toppers worden ook wel topmatrassen genoemd en worden steeds vaker gebruikt om de comfort, ondersteuning en hygiëne te verhogen tijdens het slapen.

Huidig matras optimaliseren

Wanneer je een matras gebruikt die in principe al voldoende comfort en ondersteuning biedt, kan een matras topper dit optimaliseren. Een matras topper is dus altijd de moeite waard. Slaap je momenteel op een matras dat onvoldoende ondersteuning biedt en daardoor niet comfortabel is? Dan kun je met een topper een grote uitgave besparen.

Samen slapen

Matras toppers worden ook steeds vaker gebruikt om de naad tussen twee eenpersoonsmatrassen te dichten. Sommige mensen die met z’n tweeën in bed slapen, maar verschillende wensen hebben wat het matras betreft, kiezen ervoor om twee eenpersoonsmatrassen in een tweepersoonsbed te plaatsen. Door een matras topper op de matrassen te plaatsen voorkom je dat je wakker wordt in de welbekende en ongewenste naad.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om één tweepersoonsmatras aan te schaffen en één top matras die aansluit op de wensen van jou of je slaapkamergenoot.

Matras schoonhouden

Wanneer je een topmatras gebruikt, lig je niet direct op je matras. Onze matras toppers worden geleverd met een gemakkelijk wasbare tijk, die je regelmatig in de wasmachine kunt wassen. Zo houd je je kostbare matras altijd schoon en fris.

Welke matras topper past bij jou?

Zoals al eerder genoemd bestaat ons assortiment uit topmatrassen van verschillende materialen. Wij bieden Traagschuim-, Koudschuim– en Natuurlatex matras stoppers aan. Welk materiaal het beste bij jou past hangt af van je wensen en eisen.

Traagschuim

Traagschuim wordt zachter wanneer het in contact komt met lichaamswarmte. Door de optimale verhoudingen vormen de traagschuim matras toppers binnen enkele seconden naar de contouren van je lichaam zonder dat je er volledig in wegzakt. Een groot voordeel aan traagschuim is dat de druk goed verdeeld wordt. Het is daarom ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten.

Bekijk al onze traagschuim matras toppers
 1. Vormt zich naar je lichaam
 2. Druk wordt goed verdeeld
 3. Ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten
-17%
Vanaf: 89,-80,10
-17%
Vanaf: 189,-170,10
-17%
Vanaf: 339,-305,10
-17%
Vanaf: 169,-152,10
-17%
Vanaf: 239,-215,10
-17%
Vanaf: 139,-125,10

Koudschuim

Koudschuim matras toppers lijken op toppers van traagschuim. De veerkracht van koudschuim is hoog, maar het is minder zacht dan traagschuim. Door de goede ventilatie van deze topmatrassen zijn ze uitermate geschikt voor mensen die last hebben van transpiratie of die het snel warm hebben tijdens het slapen.

Bekijk al onze koudschuim matras toppers
 1. Hoge veerkracht
 2. Ventileert goed
 3. Perfect voor mensen die het warm hebben en/of veel zweten tijdens de slaap
-17%
-17%
Vanaf: 299,-269,10
-17%
-17%
Vanaf: 99,-89,10
-17%
Vanaf: 339,-305,10
-17%
Vanaf: 189,-170,10
-17%
Vanaf: 119,-107,10

Natuurlatex

Natuurlatex matras toppers, ofwel matras toppers van hoogstaand rubber, zijn de crème de la crème onder de matras toppers. Natuurlatex is zeer elastisch en veerkrachtig waardoor de drukverdeling en ondersteuning optimaal is. De natuurlatex matras toppers zijn dan ook een combinatie van de traagschuim- en de koudschuim matrassen.

Bekijk al onze natuurlatex matras toppers
 1. Zeer elastisch en veerkrachtig
 2. Combinatie eigenschappen traag- en koudschuim
 3. Milieuvriendelijke keuze
 4. Geen kuilvorming
 5. Ideaal voor mensen met allergieën
-17%

Splittoppers

Heb je verstelbaar bed? Dan kan een splittopper voor jou de beste keuze zijn. Deze bestaan namelijk uit één geheel, maar zijn aan de bovenkant los van elkaar gelaten. Zo kun je beide kanten van je bed los van elkaar blijven verstellen.

Bekijk al onze splittoppers
 1. Verkrijgbaar in verschillende materialen
 2. Behoud verstelbaarheid bed

Matras toppers kopen

Voor de beste matras toppers ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, met als doel jouw slaapcomfort te verhogen. Heb je nog vragen of wil je advies? Kijk tussen onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op, we staan je graag te woord.

Bekijk alle matras toppers