De beste matras toppers

Een goede, gezonde en comfortabele nachtrust is belangrijk en wie wilt dit nou niet. Ondanks dat iedereen er behoefte aan heeft en het zo ontzettend belangrijk is, slaap een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking te weinig doordat zij niet voldoende van hun nachtrust kunnen genieten.

Dit probleem wordt vaak veroorzaakt doordat men niet de juiste slaapartikelen gebruikt. Een goed matras, goed beddengoed en een goede matras topper zijn hierbij erg belangrijk.

Wij van Matrasconcurrent verkopen uitsluitend kwalitatieve producten waaronder de beste matras topper. Maar waarom gebruiken wij matras toppers? En wat is jouw perfecte matras topper. Dit verschilt enorm per persoon.

Waarom gebruiken wij matras toppers?

Matras toppers worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt om de comfort en de ondersteuning te verhogen. Wanneer men een matras heeft die dit al voldoende doet wordt dit geoptimaliseerd door middel van een matras topper. Wanneer men een matras heeft die dit onvoldoende doet bespaart een matras topper een grote uitgaven. De matras topper verbeterd de liggen en voorkomt het moeten aanschaffen van een comfortabelere en beter ondersteunend matras.

Matras toppers worden tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt om de naad tussen twee eenpersoonsmatrassen te verwijderen. Sommige partners kiezen er namelijk voor om twee eenpersoonsmatrassen in een tweepersoonsbed te plaatsen. Dit komt omdat zij allebei andere wensen en eisen hebben voor hun matras. Door een matras topper over de matrassen te plaatsen voorkomt men het probleem dat men wakker wordt in de vervelende, ongewenste naad.

De perfecte matras topper stimuleert de gewenste nachtrust. Ideale oplossing!

De beste matras topper voor mij!

Zoals al eerder genoemd bestaat ons assortiment uit verschillende soorten matras toppers. Wij hebben Traagschuim-, Koudschuim– en Natuurlatex matras stoppers. Welke matras topper de de perfecte matras topper voor jou is hangt af van je wensen en eisen.

  1. Traagschuim

Traagschuim wordt zachter wanneer het in contact komt met lichaamswarmte. Door de optimale verhoudingen zullen de matras toppers binnen enkele seconden naar de contouren van je lichaam vormen zonder dat je er volledig in wegzakt. Een groot voordeel aan traagschuim is dat de druk goed verdeeld wordt. Het is daarom ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten.

  1. Koudschuim

Koudschuim matras toppers lijken op traagschuim matras toppers. De veerkracht van koudschuim is hoog, maar het is minder zacht dan traagschuim. Koudschuim ventileert erg goed. Daarom dat deze matrassen uitermate geschikt zijn voor mensen die last hebben van transpiratie of die het snel warm hebben tijdens het slapen.

  1. Natuurlatex

Natuurlatex matras toppers, ofwel hoogstaand rubber, de crème a la crème onder de matras toppers. Natuurlatex is zeer elastisch en veerkrachtig waardoor de drukverdeling en ondersteuning optimaal is. De natuurlatex matras toppers zijn dan ook een combinatie van de traagschuim- en de koudschuim matrassen.

Voor de beste matras toppers ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres. Al onze producten hebben wij bewust in ons assortiment geplaatst, met als doel de slaapcomfort te verhogen.