Het beste matras van 2021

Wat is het beste matras van 2021?

Het jaar is bijna voorbij, dat betekent vaak de balans opmaken. Zo wil jij misschien weten wat het beste matras van 2021 is! In deze blog geven we antwoord op deze vraag, namelijk: er is niet één matras de winnaar. Voor iedereen is immers een ander matras de beste. Dit is volledig afhankelijk van jouw lichaam en jouw voorkeuren. Hoe kom je erachter wat het beste matras voor jou is?

Het best verkochte matras

Pocketvering Matras Subliem

Voordat we in de verschillende matrassen duiken, delen we graag het best verkochte matras van Matrasconcurrent van 2021: Pocketvering Matras Subliem! Wij begrijpen dit wel. Ondanks dat er niet één matras de beste van 2021 is, staat deze zeker in de lijst met absolute toppers. Pocketvering Matras Subliem is niet voor niets als beste matras getest in zijn prijsklasse!

Pocketvering Matras Subliem bestaat uit een kern van 320 pocketveren per m², verdeeld in 5 comfortzones voor optimale ondersteuning. De afdeklaag, die je aan beide kanten van het matras vindt, bestaat uit comfort foam van 3 cm dikte. Dit is stevig schuim dat goed ventileert en, zoals de naam als zegt, bijzonder comfortabel is!

Pocketvering Matras Subliem bij Matrasconcurrent
Lees meer en bestel Pocketvering Matras Subliem online

Verschillende matrassen

De vraag die we nu kunnen stellen is: is Pocketvering Matras Subliem ook het beste matras voor jou? Pocketvering matrassen hebben ontzettend veel voordelen, zoals je ziet. De kans zit er dus dik in dat dit matras bij jou past. Ze ventileren goed, ondersteunen je rug wat het matras geschikt maakt voor mensen met lichte rugklachten en het is door de afritsbare tijk geschikt voor mensen met allergieën. Waarom zou je dan nog voor een ander matras kiezen?

Het beste traagschuim matras van 2021

Pocketvering Matras Ultra NASA

Pocketvering Matras Ultra NASA is een bijzonder voordelig matras voor de hoge kwaliteit dat het biedt. Dit matras met 500 pocketveren per m², verdeeld over 7 comfortzones, is aan beide kanten afgedekt met drukverlagend traagschuim. Je kunt het matras dus omkeren, waardoor het extra lang meegaat. Daarnaast is het matras milieuvriendelijk en CFK-vrij geproduceerd!

Pocketvering Matras Ultra Nasa bij Matrasconcurrent
Shop het beste traagschuim matras van 2021

Het beste koudschuim matras van 2021

Koudschuim Matras Brooklyn 500

Koudschuim Matras Brooklyn 500 is een combinatie van een thermisch geharde pocketvering kern met stevige koudschuim toplaag. Je profiteert met dit matras van de optimale ondersteuning uit 7 comfortzones en goede ventilatie door de combinatie van pocketvering en koudschuim.

Matras Anna bij Matrasconcurrent
Shop het beste koudschuim matras van 2021

Het beste natuurlatex matras van 2021

Natuurlatex Matras Washington 500

Natuurlatex Matras Washington 500 is net als Koudschuim Matras Brooklyn 500 voorzien van thermisch geharde pocketvering met 7 comfortzones. Dit matras is alleen afgewerkt met een soepele natuurlatex afwerklaag. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht perfect verdeeld en stimuleert het matras een gezonde lighouding.

Matras Anna bij Matrasconcurrent
Shop het beste natuurlatex matras van 2021

Keuzehulp

Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren die een rol spelen bij het kiezen van het beste matras. Kies je bijvoorbeeld voor een hard of zacht matras? En zoek je het beste matras voor een kind of een volwassene? Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. In grote lijnen verzamelen we deze informatie in onze online matras keuze hulp.

Laat je adviseren

Daarnaast mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Met uitzondering van dinsdag, dan zijn we bereikbaar tot 14:00 uur. Op alle andere momenten kun je ons online contactformulier invullen of een e-mail sturen.

En wist je dat we ook fysieke winkels hebben? Ben je in de gelegenheid om ons in Rogat, Zwolle of Slagharen te bezoeken? Kom dan vooral langs, dan bespreken we je wensen met een kop koffie!

Neem contact op

Overige best geteste matrassen

Ieder jaar worden allerlei artikelen getest. Zo kunnen we onze beste matrassen van 2021 in deze blog delen en kwam ons best verkochte Pocket Matras Subliem die we eerder in deze blog noemen aan de titel ‘best getest’ in zijn prijsklasse. Natuurlijk zijn er nog veel meer prijsklassen. Andere ‘best geteste’ matrassen zijn:

Het beste matras van 2021 bestellen bij Matrasconcurrent

Ben je erachter wat het beste matras voor jou is? Dan bestel je die eenvoudig online in onze webshop! Al onze matrassen komen direct uit de fabriek, waardoor we ze ook nog eens tegen superscherpe prijzen aanbieden. Vanaf €35,- bezorgen we bestellingen gratis en daarnaast geldt voor de matrassen met een standaard maat 60 nachten proefslapen. Zo weet je 100% wat het beste matras voor jou is.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Voor rug en nekklachten
WEB-only
Vanaf: 259,-214,06
BTW-VRIJ!
Vanaf: 659,-544,66
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Voor goede ventilatie
WEB-only
Vanaf: 229,-189,27
BTW-VRIJ!
Vanaf: 239,-197,53
BTW-VRIJ!
Vanaf: 499,-412,42
BTW-VRIJ!
Vanaf: 399,-329,77
BTW-VRIJ!
Vanaf: 399,-329,77
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 169,-139,68
BTW-VRIJ!
Vanaf: 109,-90,09
BTW-VRIJ!
Vanaf: 179,-147,94
BTW-VRIJ!
Vanaf: 149,-123,15
BTW-VRIJ!
Vanaf: 299,-247,12
BTW-VRIJ!
Vanaf: 189,-156,21
BTW-VRIJ!
Vanaf: 119,-98,35
BTW-VRIJ!
Voor prijsbewuste kwaliteit
Vanaf: 99,-81,82
BTW-VRIJ!
Vanaf: 79,-65,29
BTW-VRIJ!
Vanaf: 64,9553,68

Beste hoofdkussen van 2021

Gilder Zen Extra Firm

Natuurlijk testen we veel meer dan alleen matrassen. Zo selecteerden we dit jaar ook weer het beste hoofdkussen van 2021 binnen onze webshop, namelijk: Hoofdkussen Gilder Zen Extra Firm. Net als bij matrassen is het beste hoofdkussen voor jou afhankelijk van jouw lichaam en wensen, maar over het algemeen scoort dit kussen het best!

Eigenschappen Hoofdkussen Gilder Zen Extra Firm

Hoofdkussen Gilder Zen Extra Firm zorgt voor een optimale slaaphouding door de dwarsnaad in het midden van het kussen. Zo blijft ook de vulling van het kussen gelijkmatig verdeeld. Je houding wordt extra ondersteund door de schoudercontour. Naast de optimale slaaphouding heeft dit kussen nog veel meer positieve eigenschappen, zoals:

Hoofdkussen Gilder Zen Extra Firm bij Matrasconcurrent
Shop het beste hoofdkussen van 2021

Hoofdkussen Gilder Zen is ook beschikbaar in de hardheid: Extra soft, Soft, Medium en Firm.

Meer weten?

Heb je vragen over onze best geteste artikelen van 2021? Onze klantenservice geeft op onze website antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden met plezier al je vragen!

Neem contact op
De waardering van matrasconcurrent.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 1868 reviews.