Beddenwinkel Nijmegen

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Of is je bed, matras of hoofdkussen aan vervanging toe? Een goed bed is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Aan welke eisen het bed moet voldoen, hangt voornamelijk af van jouw wensen én jouw slaapwijze. Het belangrijkste is echter comfort. Om iedereen te kunnen voorzien van het meest geschikte bed en de beste toebehoren, hebben wij als beddenwinkel specialisten in huis die je hier perfect bij kunnen helpen. Ben jij op zoek naar een nieuw bed? Kies dan voor Matrasconcurrent, dé beddenwinkel van Nijmegen. Bekijk online ons aanbod of kom langs in een van onze filialen.

Matrassen

Matrasconcurrent heeft een enorm ruim assortiment aan voordelige matrassen van de hoogste kwaliteit. Nergens in Nederland vind je een betere prijs-kwaliteitverhouding! Bekijk hieronder een greep uit het aanbod of navigeer via het hoofdmenu naar alle matrassen.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10

Topmatrassen

Ook voor topmatrassen, ook wel topdekmatrassen of matrastoppers genoemd, ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres! Met een topmatras verbeter je het comfort en de hygiëne en verleng je de levensduur! Bekijk hieronder een greep uit het assortiment of navigeer via het hoofdmenu naar alle topmatrassen.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!

En nog veel meer!

En naast matrassen en topmatrassen vind je bij Matrasconcurrent nog veel meer producten! Als echte beddenwinkel vind je bij ons natuurlijk ook bedden, boxsprings, beddengoed, hoofdkussens, lattenbodems en zelfs accessoires, zoals verlichting en nachtkastjes! Bekijk de categorieën hieronder.

Voordelig en hoge kwaliteit

Het assortiment van Matrasconcurrent bestaat uit hoge kwaliteit slaapartikelen die zorgen voor een comfortabele nachtrust. Het kopen van een geschikt bed en toebehoren wordt eenvoudig met Matrasconcurrent. In ons aanbod is namelijk voor iedereen de perfecte oplossing te vinden. De materialen, de afmetingen, de dikte en de kwaliteit zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij je keuze. Kies eenvoudig voor een bed op basis van je eigen voorkeuren. Het kan echter geen kwaad om je hierbij te laten adviseren door een van onze specialisten. Bestel online je nieuwe bed of toebehoren en wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel thuis hebt.

Comfortabele nachtrust voor iedereen

Met de bedden, boxsprings, matrassen en toebehoren van dé beddenwinkel van Nijmegen en omstreken ben je verzekerd van een optimale nachtrust. Door ons enorme aanbod kunnen wij jou voorzien van de ideale oplossing. Wat voor jou het meest geschikt is, hangt voornamelijk af van je eigen voorkeuren. Eén ding staat voorop, wij van Matrasconcurrent voorzien je van de artikelen die jou het meeste comfort geven. Ons assortiment bestaat uit: Matrassen, Boxsprings, Topmatrassen, Bedden, Beddengoed, Dekbedden en Hoofdkussens.

Kom langs!

Als beddenwinkel willen we graag voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom ben je ook van harte welkom in een van onze drie fysieke beddenwinkels. In onze online winkel bestel je heel eenvoudig het bed, boxspring, matras en toebehoren voor in jouw slaapkamer. Wil je ons assortiment met eigen ogen zien en uitproberen? Wil je weten hoe onze matrassen liggen of weten hoe onze hoofdkussens liggen? Kom dan langs in een van onze winkels. Hier voorzien we je graag van het beste advies voor jouw situatie.

Online keuzehulp

Het matras en het hoofdkussen zijn de belangrijkste onderdelen voor een goede nachtrust. Ben je er nog niet helemaal over uit welk kussen of matras het beste bij jou past? Lees dan eens onzeMatras keuzehulp en Hoofdkussen keuzehulpHiermee hopen wij jou voldoende te ondersteunen bij jouw keuze. Het ‘beste bed’, het ‘beste matras’ en het ‘beste hoofdkussen’ hangen voornamelijk af van jouw wensen en slaapwijze. Lees onze keuzehulp en maak een weloverwogen keuze! Bestel online en wij bezorgen hem netjes bij jou thuis in Nijmegen.

Persoonlijk advies

Uiteraard kan het zo zijn dat je graag wat extra informatie zou willen ontvangen. Wat is bijvoorbeeld het juiste matras of voor welk hoofdkussen kun je het beste kiezen? Heb jij nog een vraag of kun je wel wat advies gebruiken? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Droom jij binnenkort weg in een bed van Matrasconcurrent?

Contact opnemen