Beddenwinkel Arnhem

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Of is je bed, matras of hoofdkussen aan vervanging toe? Een goed bed is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Aan welke eisen het bed moet voldoen, hangt voornamelijk af van jouw wensen én jouw slaapwijze. Het belangrijkste is echter comfort. Om iedereen te kunnen voorzien van het meest geschikte bed en de beste toebehoren, hebben wij als beddenwinkel specialisten in huis die je hier perfect bij kunnen helpen. Ben jij op zoek naar een nieuw bed? Kies dan voor Matrasconcurrent, dé beddenwinkel van Arnhem. Bekijk online ons aanbod of kom langs in een van onze filialen.

Matrassen

Matrasconcurrent heeft een enorm ruim assortiment aan voordelige matrassen van de hoogste kwaliteit. Nergens in Nederland vind je een betere prijs-kwaliteitverhouding! Bekijk hieronder een greep uit het aanbod of navigeer via het hoofdmenu naar alle matrassen.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10
BTW-VRIJ!
Vanaf: 449,-371,10

Topmatrassen

Ook voor topmatrassen, ook wel topdekmatrassen of matrastoppers genoemd, ben je bij Matrasconcurrent aan het juiste adres! Met een topmatras verbeter je het comfort en de hygiëne en verleng je de levensduur! Bekijk hieronder een greep uit het assortiment of navigeer via het hoofdmenu naar alle topmatrassen.

BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!
BTW-VRIJ!

En nog veel meer!

En naast matrassen en topmatrassen vind je bij Matrasconcurrent nog veel meer producten! Als echte beddenwinkel vind je bij ons natuurlijk ook bedden, boxsprings, beddengoed, hoofdkussens, lattenbodems en zelfs accessoires, zoals verlichting en nachtkastjes! Bekijk de categorieën hieronder.

Voordelig en hoge kwaliteit

Het assortiment van Matrasconcurrent bestaat uit hoge kwaliteit slaapartikelen die zorgen voor een comfortabele nachtrust. Het kopen van een geschikt bed en toebehoren wordt eenvoudig met Matrasconcurrent. In ons aanbod is namelijk voor iedereen de perfecte oplossing te vinden. De materialen, de afmetingen, de dikte en de kwaliteit zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij je keuze. Kies eenvoudig voor een bed op basis van je eigen voorkeuren. Het kan echter geen kwaad om je hierbij te laten adviseren door een van onze specialisten. Bestel online je nieuwe bed of toebehoren en wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel thuis hebt.

Een betere nachtrust

Voor een goede nachtrust is het essentieel dat je een goed bed samenstelt. Met dé beddenwinkel van Arnhem en omstreken is dat mogelijk. Het is van belang om goed te kijken naar jouw slaapgewoonten. Ben je bijvoorbeeld een rug-, buik-, of zijslaper? In ons assortiment vind je een ruim aanbod. Ons assortiment bestaat uit: Matrassen, Boxsprings, Topmatrassen, Bedden, Beddengoed, Dekbedden en Hoofdkussens. Hierdoor is ook voor jou de ideale oplossing te vinden. Ontdek het assortiment en bestel direct!

Fysieke vestigingen

In onze online winkel zijn onze bedden, boxsprings en accessoires eenvoudig te bestellen. Zou je bijvoorbeeld graag willen weten hoe onze matrassen en hoofdkussen liggen? Of wil je graag weten hoe de bedden en boxsprings er in het echt uitzien? Dan bent u altijd welkom in een van onze fysieke beddenwinkels. Zo kun je alles rustig bekijken en voorzien onze specialisten je tegelijkertijd van professioneel advies op maat. Zien we jou binnenkort in een fysieke beddenwinkel van Matrasconcurrent? Onze fysieke filialen zijn te vinden in:

Online keuzehulp

Als online beddenwinkel helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Speciaal daarvoor hebben wij een Matras keuzehulp en Hoofdkussen keuzehulp samengesteld. Gebruik deze bij het maken van de juiste keuze en vind het perfecte matras en het ideale kussen. Vervolgens hoef je ze alleen nog maar te bestellen en wij bezorgen ze thuis in Arnhem. Het kiezen van het juiste bed en beddengoed hangt voornamelijk af van jouw persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijk advies

Heb je nog vragen over onze bedden of accessoires? Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze of heb je een vraag over ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies op maat. Zo maak jij altijd de juiste keuze!

Contact opnemen